icon

Udržiavate si aktívny životný štýl aj počas materskej dovolenky? Podeľte o vaše tipy.

matus_bazant
3. máj 2016

Starať sa o deti a domácnosť znamená, že čas na seba si treba vyslovene "ukradnúť". Ako sa vám darí byť aktívne a športovať aj na materskej dovolenke či po návrate do práce? Máte nejakú obľúbenú aktivitu, ktorá vás dostane "do pohybu"? Ja nedám dopustiť na plávanie a prechádzky... Inak som na šport mierne ľavý - športové krídlo v našej firme zastupuje @janka_bazant. 😉

Z diskusie vyžrebujeme 5 tipov, ktorým pošleme osviežujúci darček a radlerovské športové tričko 🙂

Strana
z3
filory
4. máj 2016

@minulin treba sa neustále motivovať, aby to vydržalo. Tiež som mala problém udržať sa pri pravidelnom pohybe. A dnes to už je pre mňa samozrejmosť. Držím Ti palce 🙂 aj keď jednoduché to určite nebude ale bude to stáť za to..

minulin
4. máj 2016

@filory tu skor nejde, ci ja vydrzim, ono so synom to nie je celkovo jednoduche.... Tak som to skor myslela...

filory
4. máj 2016

@minulin tak sme sa nepochopili 🙂 ale nevadí, aj tak vám obom držím palce.

minulin
4. máj 2016

@filory nevadi, stava sa 🙂 Dakujeme

greta123
8. máj 2016

U mňa je to jednoznačne bicykel, keď je zlé počasie nahradí ho stacionárny a potom sú to prechádzky v prírode za každého počasia, ten čerstvý vzduch je super, účinkuje dokonale, doslova ma nabije energiou.
Syn hovorí, že zlé počasie neexistuje, iba zlé oblečenie, tak sa snažím...

katarinka26
8. máj 2016

Mam 2 deti a dlhe roky bolo pre mna pruam nemozne najst si cas a ist si niekam zacvicit, lebo to nie je len " hodinka", do fitka sa treba Dopravit a potom aj domov, a tak to bola pre mna 1 h 45min... Mission Impossible. Nasla som vsak na nete e fitko, ktore stoji zlomok co "kamenne fitko" na mesiac. Zapnem ked mam cas a nemam straty casu pri presuvani. Cvicenie je koncepce lebo na kazdy den mam v e kalendari konkretnu zostavu uz pripravenu. Su dni kedy so mnou cvicia aj deti 😊. Velmi mi to vyhovuje, niekedy cvicim o 5h rano pred pracou a niekedy az vecer, ked ulozim deti spat. setri mi to najma cas a cas su peniaze 😉

matus_bazant
autor
8. máj 2016

Ďakujem veľmi pekne za vaše podnetné tipy - ste ma inšpirovali k tomu, aby som sa aj ja začal trošku viac hýbať... 🙂 Verte, že najradšej by som každej z vás poslal aspoň po fľaške, nakoniec sme však vybrali päť z vás:

@horana
@bielavila
@yanni
@curcuma
@janana1612

Prosím, pošlite mi do pošty vaše meno, adresu, telefónne číslo a veľkosť trička... Jedná sa o funkčné športové tričko, v ktorom bežali aj moji kolegovia na Národnom behu Devín - Bratislava... Je skutočne neprehliadnuteľné 🙂 Máme dámske aj pánske strihy - tak dajte vedieť, že či chcete jedno pre seba alebo pre vašu polovičku 🙂

Strana
z3