Udržiavate si aktívny životný štýl aj počas materskej dovolenky? Podeľte o vaše tipy.
Starať sa o deti a domácnosť znamená, že čas na seba si treba vyslovene "ukradnúť". Ako sa vám darí byť aktívne a športovať aj na materskej dovolenke či po návrate do práce? Máte nejakú obľúbenú aktivitu, ktorá vás dostane "do pohybu"? Ja nedám dopustiť na plávanie a prechádzky... Inak som na šport mierne ľavý - športové krídlo v našej firme zastupuje @janka_bazant. 😉
Z diskusie vyžrebujeme 5 tipov, ktorým pošleme osviežujúci darček a radlerovské športové tričko 🙂
U mňa je to jednoznačne bicykel, keď je zlé počasie nahradí ho stacionárny a potom sú to prechádzky v prírode za každého počasia, ten čerstvý vzduch je super, účinkuje dokonale, doslova ma nabije energiou.
Syn hovorí, že zlé počasie neexistuje, iba zlé oblečenie, tak sa snažím...
Mam 2 deti a dlhe roky bolo pre mna pruam nemozne najst si cas a ist si niekam zacvicit, lebo to nie je len " hodinka", do fitka sa treba Dopravit a potom aj domov, a tak to bola pre mna 1 h 45min... Mission Impossible. Nasla som vsak na nete e fitko, ktore stoji zlomok co "kamenne fitko" na mesiac. Zapnem ked mam cas a nemam straty casu pri presuvani. Cvicenie je koncepce lebo na kazdy den mam v e kalendari konkretnu zostavu uz pripravenu. Su dni kedy so mnou cvicia aj deti 😊. Velmi mi to vyhovuje, niekedy cvicim o 5h rano pred pracou a niekedy az vecer, ked ulozim deti spat. setri mi to najma cas a cas su peniaze 😉
Ďakujem veľmi pekne za vaše podnetné tipy - ste ma inšpirovali k tomu, aby som sa aj ja začal trošku viac hýbať... 🙂 Verte, že najradšej by som každej z vás poslal aspoň po fľaške, nakoniec sme však vybrali päť z vás:
@horana
@bielavila
@yanni
@curcuma
@janana1612
Prosím, pošlite mi do pošty vaše meno, adresu, telefónne číslo a veľkosť trička... Jedná sa o funkčné športové tričko, v ktorom bežali aj moji kolegovia na Národnom behu Devín - Bratislava... Je skutočne neprehliadnuteľné 🙂 Máme dámske aj pánske strihy - tak dajte vedieť, že či chcete jedno pre seba alebo pre vašu polovičku 🙂

@minulin treba sa neustále motivovať, aby to vydržalo. Tiež som mala problém udržať sa pri pravidelnom pohybe. A dnes to už je pre mňa samozrejmosť. Držím Ti palce 🙂 aj keď jednoduché to určite nebude ale bude to stáť za to..