icon

Mikulášska súťaž!

nela_cukor
5. dec 2016

Ahojte maminy, babiny, tehulky aj snažilky 🙂 Chodí u vás Mikuláš??? U nás chodí! Ak chcete od Mikuláša niečo pekné získať, napíšete nám, aké mikulášske darčeky majú u vás najväčší úspech. Z čoho sa tešia deti i vy 😍 Keď pripojíte peknú fotku, len sa potešíme! A nezabudnite si vyčistiť čižmičky!😉

ŽREBUJEME 6 VÝHERCOV! Vyhrať môžete jednu z dvoch variantov balíčkov, s obsahom podľa obrázku. Súťaž bude trvať od 5.12. 2016 do 9.12. 2015 do 9:00. V piatok 9. 12. 2016 uverejníme mená výhercov, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Tešíme sa na vaše príspevky!

Mikulášska súťaž!Mikulášska súťaž!
majocka24
6. dec 2016

Tak uz aj moj syncek sa tesi z Mikulasskej nadielky 😀

s1m.one
6. dec 2016

dobre ranko, u nas sa deti najviac zabavaju na tom, ked si v cizmicke najdu zemiak, u nas to znamena, ze aj neposluchali, teda sa maju polepsit. najvacsi uspech maju cukriky a lizatko. inak davame ovocie, oriesky, susene ovocie. sladkeho dost podostavaju od starych rodicov, tak netreba to prehanat. aj tak to len dostanu a schova sa to, myslim, ze aj zabudnu co dostali. syn si do skoly zobral aj sladkost dnes, velmi sa z toho tesil, kedze spoluziaci mavaju sladkost klasicky v taske kazdy den, pre syna je to ako splneny sen 🙂

purinkaa
6. dec 2016

Včera sme sa aj s inými mamičkami premenili na "pomocníkov" Mikuláša🎅 . Balili sme 105 balíčkov pre naše detičky do škôlky, ktoré im dnes donesie Mikuláš🎅 . Dúfam, že z nich budú mať obrovskú radosť... 💗 💗 💗 ...už sa teším, keď mi dcérka bude s hrdosťou ukazovať svoj balíček 😉 .

purinkaa
6. dec 2016

Ešte raz, keďže mi fotku nepridalo správne 🙂.....

Včera sme sa aj s inými mamičkami premenili na "pomocníkov" Mikuláša🎅 . Balili sme 105 balíčkov pre naše detičky do škôlky, ktoré im dnes donesie Mikuláš🎅 . Dúfam, že z nich budú mať obrovskú radosť... 💗 💗 💗 ...už sa teším, keď mi dcérka bude s hrdosťou ukazovať svoj balíček 😉 .

katjaa44
6. dec 2016

U nás to je takto a samozrejme nesmie chýbať ovocie banány a jabĺčka máme najradšej a keďže moji chlapi poslúchali tak dostali aj piškotovú tortu 🙂

evulienkaslx
6. dec 2016

S rodinou davame nasej Emke aj ovocie, aj sladkosti a nejaku knizku a omalovanku. Dostala aj cibulu, kedze obcas neposlucha 🙂 V skolke dostavali knizku, kedze sa na rodicovskom dohodlo, ze sladkosti maju vela doma.
Co nas vsetkych prekvapilo, ze sa Emka z mikulasskych balickov vrhla na ovocie a najviac sa tesila z bananu, ktory ihned "spraskala" 🙂

keena
6. dec 2016

Nasa 5 rocna sa tesi z cohokolvek. Dnes dostala oblubene jahodove 🍓zuvacky, croasant, cololadoveho mikulasa🍫🎅 a ovocie 🍎🍏🍊🍌. Bola vsak smutna ze rodicom mikulas 🎅nic nepriniesol 😔 a povedala ze sa s nami rozdeli.

dadada8388
6. dec 2016

My este nemame deticky, ale Mikulas k nam vzdy zavita a prinesie nejaku cokoladku. Tento rok bol extra kreativny a pripravil mi speci advetny kalendar 😍😝

babusa1
6. dec 2016

deti sa najviac potesia kinder vajickam a iným sladkostiam, tento rok im Mikulas priniesol aj krásne detské perá a gumy do školy 🙂, mandarinky si hned zbalili do desiaty a kinderko tiež 🙂

pekkka
6. dec 2016

U nás už Mikuláško bol, a doniesol ovocie, tatinkovi petardy a maminke vykrajovačky na koláčiky 🙂 nech si sladké napečiem sama 🙂 Nasej Petronelke aj gumené multivitaminy o ktorých spievala pri každej reklame 🙂 tie ju potešili najviac.Keďže máme intoleranciu laktózy, veľa si pečieme samy a kupované sladkosti nemôžeme.

blbovina
6. dec 2016

Mojich 5deti, aj ked su roznych vekovych kategorii sa tesia velmi na darceky od Mikulasa. Ti najmensi a dve malinke vnucatka cakaju uz par dni dopredu s otazkami, kedy uz pride? V ten den pocuvaju a cely den nedockavo cakaju na jeho prichod. Tesia sa na vsetko co v balicku najdu a zo vsetkeho z nich citit tu uprimnu detsku radost.
Najstarsia dcerka, kedze je uz mamina sa tesi na tu atmosferu. Vidiet na nej aku ma radost ked ti malinki si najdu darceky a zacnu ich s ocakavanim rozbalovat.
A ja? Ja mam radost z nich vsetkych a hlavne z toho, ze sme vsetci spolu a prezivame ten krasny cas spolocne.

onmaria
6. dec 2016

u nas tiez chodil Mikulas, ale neprehanal to. sladkosti maju moje deti dost pocas roka, priniesol kazdej nutelu (ktoru stale spominali, ze chcu na chlebik), zopar coko sladkosti a ovocie. podla mna nejde o prehnane balicky, ale o spomienky. chcela by som byt mala a stale verit, ci uz na Mikulasa, alebo Jeziska..ze naozaj su, naozaj nosia darceky - lebo toto je caro Vianoc, chcem, aby v to verili moje deti co najdlhsie 🙂

zdenocka
6. dec 2016

To bolo radosti 😍

majah212
6. dec 2016

My sme nestihli odfotit ale maly mal najvacsiu radost z ovocia a presnidavok a samozrejme aj z maleho auticka ;) tato ako spravny maskrtnik z cokolady a mama z orechov :D

marfikchov
6. dec 2016

U nás doma taký striedmy Mikuláš, lebo od starej mamy, deti podostávali bohatších... aj tak budem musieť kopec sladkostí schovať, prípadne sa obetujeme my dospelí :D

lenkakrskova04
6. dec 2016

U nás sladkosti a ovocie 🙂

pillipilli
6. dec 2016

U nas su top kinder vajcia ale potesi sa z hocicoho 🙂 . Najvacsiu radost mame samozrejme z toho ked su stastne a zdrave nase deti .
Nerobime honosne balicky ,nase deti maju po cely rok dostatok vsetkeho tak len malickosti. Ale aj z toho je velka radost

livinka1111
6. dec 2016

U nás to tento rok vyhralo ovocie, v kurze sú mandarínky, banány a jablčka. Samozrejme nechýbala ani nejaká "zdravá" sladkosť - sušené mango, ananás... Ale aby som neklamala, tak aj čokoládka nejaká bola. A keďže deťúrence sem-tam aj trošku nahnevali, do balíčka sme pribalili aj malú cibuľku, z tej mali deti asi najväčšiu radosť, nakoľko som ju tam pribalila prvýkrát... To bolo smiechu 🙂 A maminke a tatovi by mohol Mikulášik priniesť výhru - cukor od vás, aby sme mohli pekne spolu kávičkovať a vypekať dobré koláčiky. Krásny Mikulášovský dník prajeme 🙂

alienka000
6. dec 2016

U nas vyhrava ovocie ale mala sa tesila aj z cibule 😀

kristinka86
6. dec 2016

Mikuláška sme čakali,
hoc sme mamku nepočúvali.
Nadelil nám balíčky,
vraj pre dobré detičky.

Nie je to tak celkom pravda,
ale včera bola sranda.
Ako sa dostal priamo k nám,
doteraz v tom jasno nemám.
Dvere, okná zatvorené,
no balíčky pridelené.

Nezabudol pastu, kefky dať,
po sladkostiach máme zúbky umývať.
Z toho sme my mali radosť,
všetkého bolo akurát dosť!

Rozprávka a sladkostí,
pre každého, kto nezlostí. 🙂

misaatko
6. dec 2016

My sme mali dnes prveho naozajstneho mikulasa kedze mali ma dva roky a minuly rok to moc nevnimal. Vecer sme nachystali topanocku. Rano ma az zahrialo pri srdci ked som ho videla ako sa tesi, viskal, smial sa, skakal. Uz sa neviem dockat vianoc ;) nic nenehradi prvu a nefalsovanu detsku radost.

jane0123
6. dec 2016

U nas je top kinderko, a dcerka sa tesila aj na ovocie a tento rok aj na zasnezenu sklenenu gulu s mikulasom :D

kvetinka75
6. dec 2016

hlavne ovocie a potom zopár oblúbených sladkostí hlavne kinder čokolády

lubike
6. dec 2016

U nás jednoznačne kinderká, ale v balíčku boli aj iné veci.

ivankajar
6. dec 2016

Tak sme sa dockali Mikulasa aj mi.

martinkaha
6. dec 2016

Keď sme boli malí, nosil nám Mikuláš sladkosti. Je to tradícia. 🙂
Takže aj našim štyrom drobčekom nosí Mikuláš sladkosti. Tešia sa vajíčkam s prekvapením, lízankám, figúrkam Mikuláša, čerta a anjela, lentilkám.
Na fotke je svätý Mikuláš, čo chodí obdarovať detičky, čo chodia do kostolíčka. Ten nosí v balíčku ovocie aj nejakú sladkosť a modlitbičku. 🙂 Je to krásne, že deti môžu vidieť ja "skutočného" Mikuláša, nielen deda Mráza v červenom kostýmčeku. 🙂
No a cez víkend už ideme piecť prvé dva druhy vianočného pečiva a dúfam, že nám nebude chýbať žiaden druh cukru! 😀 😀 😀 ❄🙏😇

sisi208
6. dec 2016

samozrejme chodi aj u nas, maly sa najviac potesil knizke, hracke v kinder vajicku a ovociu, ktore zboznuje... ja som sa tesila ked som videla aky je stastny 🙂 a sladkosti si postupne zoberie manzel do prace 😀

nuggi
6. dec 2016

Keďže sme mali predvčerom rôčik, tak nám Mikuláš doniesol veeela vela ovocia a výživy a radosť bola aj tak veľká 😉

gallina
6. dec 2016

Nám Mikuláš nosí hlavne sladkosti a veľa ovocia....

misiq22
6. dec 2016

...samozrejme vsetky sladkosti... 🙂