icon

Mikulášska súťaž!

nela_cukor
5. dec 2016

Ahojte maminy, babiny, tehulky aj snažilky 🙂 Chodí u vás Mikuláš??? U nás chodí! Ak chcete od Mikuláša niečo pekné získať, napíšete nám, aké mikulášske darčeky majú u vás najväčší úspech. Z čoho sa tešia deti i vy 😍 Keď pripojíte peknú fotku, len sa potešíme! A nezabudnite si vyčistiť čižmičky!😉

ŽREBUJEME 6 VÝHERCOV! Vyhrať môžete jednu z dvoch variantov balíčkov, s obsahom podľa obrázku. Súťaž bude trvať od 5.12. 2016 do 9.12. 2015 do 9:00. V piatok 9. 12. 2016 uverejníme mená výhercov, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Tešíme sa na vaše príspevky!

Mikulášska súťaž!Mikulášska súťaž!
ask
5. dec 2016

🙂 Aj sladkostky, kinderko, keksik, oriesky, ovocie + knizku, najlepsie Vianocnu🙂

koriblik
5. dec 2016

U nás bol dnes takýto parádny Mikulaš s ešte paradnejšimi čertmi 🙂 malý ani nedychal... Aa keďže má dnes aj narodeniny, tak okrem sladkostí dostal aj malé lego, a už s ním aj spí 🙂

petawoman
5. dec 2016

Náš malý sa teší z hocijakého darčeka. Tento rok sa však musí obmedziť v sladkostiach,keďže ma alergiu na mlieko:(
Dostal teda zdravsie dobroty a tešil sa hlavne z krstnej a tety,ktoré robia každý rok takýchto čertov;)

madam33
5. dec 2016

Deti najviac tesia sladkosti, ale dostali aj cd, hrncek, hracku, knizku. Pamätám si, ze aj mna potesili slaskpsti

ikabu
5. dec 2016

U nás Mikuláš nosí len sladkosti a ovocie. Deturence sa veľmi tešia a čakajú kedy konečne zazvoní zvonček alebo niečo zasuchoce a už bežia kontrolovať topánočky 😀

dusidu
5. dec 2016

Veselý deň prajem! 🙂 Moji malí majú na Mikuláša najradšej lízatká a cukríky, keďže v bežné dni ich majú zriedkavo. Dcérka sa poteší aj slnečnicovým semienkam a sušeným brusniciam, ktoré jej veľmi chutia. Samozrejme nesmú chýbať mandarínky a oriešky, ktorých vôňa k tomuto predvianočnému obdobiu jednoducho patrí 🙂 Naše mikulášske balíčky už na malých loptošov čakajú pri čistých čižmičkách... Ďakujem za súťaž!

mimmka33
5. dec 2016

Nam doniesol Mikulas sladkosti a ovocie.

miroslavan
5. dec 2016

Takze umyli sme cizmicky a dali do okienka-tam donesie Mikulas sladkosti a kedze nasa starka byva dalekooo tak aj pri botniku zostali nejake cizmicky a to chlapci netusia ze tam caka balik od starkej 😀

cadulka2908
5. dec 2016

Zazvonil zvoncekom a pred dverami nechal balicky. Deti samozrejme v pozore.
Nam doniesol taktiez ovocie,coko figurky a cokoladky a chrumocky. Dcerke priniesol pancusky a synovi mini robota a rukavicky.

ziwka
5. dec 2016

tak samozrejme aj sladkosti ako kinderko, výživky, kapsičky, gumené cukríky, sušienky a ovocie a na fotke aj vidno čo si z kopy vypýtal môj čvirik :D mandarinku a potom ešte jednu :D zvyšok ochotne povkladal do balíčka nazad :D a mikuláš od krstnej bol top 🙂 tam ho čakalo celé kilo mandaríniek 🙂

makovicka8
5. dec 2016

Cokoladovy mikulas nesmie chybat 🎅a toto caka na rano

gabriela93
5. dec 2016

Tak ani u nas nesmie chybat nieco sladke,nieco drobne na hranie a ovocicko musi byt 😉

lenkad26
5. dec 2016

Naša dcérka sa teší všetkému..každučkému darčeku, ale na Mikuláša najviac mandarinkam a sladkostiam 🙂

bzzzz
5. dec 2016

U nás mal najväčší úspech darček od babky - lístok na mikulášske vystúpenie - deti mali zážitok, trošku aj strach z Mikuláša a čerta, sladkostí majú dosť aj počas roka, keďže ich každý týždeň babky a návštevy zásobujú...

astarte123
5. dec 2016

tohto roku sú u nás veselé sovičkové balíčky, v ktorých nesmie chýbať čokoláda, kinder vajíčko a aj niečo zdravšie - nelúpané arašidy a mandarinky 😉

nikulienocka
5. dec 2016

u nás je asi jedno, čo dostanú do čižmičiek, hlavne aby tam nebolo uhlie 🙂 potešia sa horkej čokoládke, ale nájdu sa aj "praktickejšie sladkosti" ako kakao do mliečka...a aj formičky na vianočné medovníčky, ktoré budeme spolu piecť 🙂

adoela
5. dec 2016

My dávame deťom okrem ovocia doma pečené vyzdobené figurky.

kittyjuliette
5. dec 2016

Moj krpec dostane tento rok svojho uplne prveho Mikulasa,kedze minuly rok bol este prilis malilinky a papal len moje mliecko.Tento rok dostane aspon symbolicky par ovocnych kapsiciek a chrumky-viac radosti som z toho mala ja,ked som to balila,ako bude mat on,predpokladam,ze ho to vobec ani nebude zaujimat😅Tatinovi som ako kazdy rok urobila balik zo samych mnamiek oblubenych a aby mi nebolo luto-sebe velikansku cokoladu,ktoru som uz stihla aj sprasit🙈

belasy_motylik
5. dec 2016

U nás má úspech úplne hocičo, hlavne nech je to od Mikuláša😅 Vždy pribaľujeme aj nejakú hračku a časopis, alebo knižku, omaľovánky a pod., to má "najdlhodobejší" efekt😂

karolina297
5. dec 2016

U nás sype Mikulas sladkosti aj ovocie. Najobľúbenejšie sú Kinder vajíčka. ;)

arwent
5. dec 2016

Mala to zatial nejako nepocituje...z toho tvarohoveho poharika co som robila mala radost...mandarinky miluje brumika tiez no co viac sibpriat 🙂

petatrubicka
5. dec 2016

Mikulasska nadielka caka na rano🙂

peip
5. dec 2016

Tohto roku už bude Mikuláš rozdávať balíčky 2 našim dietkom 🙂 Starší 3r.dostane zdravé sladkosti a 9mes.ochutná prvý krát iné mliečko ako to mamine :D

manee
6. dec 2016

Veľa sladkostí, aby bolo do zasoby. Syn likviduje ako prveho najvacsieho mikulasa a dcera toho svojho starostlivo schova pred bratom

cilkajanka
6. dec 2016

Mikuláš teraz u nás nosil tak, ako aj po minulé roky ovocie, sladké dobroty, peknú knižku 🙂

ivanahodova
6. dec 2016

Moje detičky sa najviac tešia z kinder vajíčka,este vždy je u nich oblubene

biankalea
6. dec 2016

U nas pre starsiu dcerku sladkosti a ovocie a pre synceka fenyklovy cajik a prvu kasicku...🎅

taaja
6. dec 2016

U nas potešia hoci len horalky 🙂

orsi_h
6. dec 2016

Tešim sa ze ma syncek radost z malych darcekov 🙂

monula20
6. dec 2016

Dceru potesi jednoznacne puding 😂😂😂