Mikulášska súťaž!
Ahojte maminy, babiny, tehulky aj snažilky 🙂 Chodí u vás Mikuláš??? U nás chodí! Ak chcete od Mikuláša niečo pekné získať, napíšete nám, aké mikulášske darčeky majú u vás najväčší úspech. Z čoho sa tešia deti i vy 😍 Keď pripojíte peknú fotku, len sa potešíme! A nezabudnite si vyčistiť čižmičky!😉
ŽREBUJEME 6 VÝHERCOV! Vyhrať môžete jednu z dvoch variantov balíčkov, s obsahom podľa obrázku. Súťaž bude trvať od 5.12. 2016 do 9.12. 2015 do 9:00. V piatok 9. 12. 2016 uverejníme mená výhercov, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Tešíme sa na vaše príspevky!

dobre ranko, u nas sa deti najviac zabavaju na tom, ked si v cizmicke najdu zemiak, u nas to znamena, ze aj neposluchali, teda sa maju polepsit. najvacsi uspech maju cukriky a lizatko. inak davame ovocie, oriesky, susene ovocie. sladkeho dost podostavaju od starych rodicov, tak netreba to prehanat. aj tak to len dostanu a schova sa to, myslim, ze aj zabudnu co dostali. syn si do skoly zobral aj sladkost dnes, velmi sa z toho tesil, kedze spoluziaci mavaju sladkost klasicky v taske kazdy den, pre syna je to ako splneny sen 🙂
Ešte raz, keďže mi fotku nepridalo správne 🙂.....
Včera sme sa aj s inými mamičkami premenili na "pomocníkov" Mikuláša🎅 . Balili sme 105 balíčkov pre naše detičky do škôlky, ktoré im dnes donesie Mikuláš🎅 . Dúfam, že z nich budú mať obrovskú radosť... 💗 💗 💗 ...už sa teším, keď mi dcérka bude s hrdosťou ukazovať svoj balíček 😉 .
S rodinou davame nasej Emke aj ovocie, aj sladkosti a nejaku knizku a omalovanku. Dostala aj cibulu, kedze obcas neposlucha 🙂 V skolke dostavali knizku, kedze sa na rodicovskom dohodlo, ze sladkosti maju vela doma.
Co nas vsetkych prekvapilo, ze sa Emka z mikulasskych balickov vrhla na ovocie a najviac sa tesila z bananu, ktory ihned "spraskala" 🙂
Nasa 5 rocna sa tesi z cohokolvek. Dnes dostala oblubene jahodove 🍓zuvacky, croasant, cololadoveho mikulasa🍫🎅 a ovocie 🍎🍏🍊🍌. Bola vsak smutna ze rodicom mikulas 🎅nic nepriniesol 😔 a povedala ze sa s nami rozdeli.
deti sa najviac potesia kinder vajickam a iným sladkostiam, tento rok im Mikulas priniesol aj krásne detské perá a gumy do školy 🙂, mandarinky si hned zbalili do desiaty a kinderko tiež 🙂
U nás už Mikuláško bol, a doniesol ovocie, tatinkovi petardy a maminke vykrajovačky na koláčiky 🙂 nech si sladké napečiem sama 🙂 Nasej Petronelke aj gumené multivitaminy o ktorých spievala pri každej reklame 🙂 tie ju potešili najviac.Keďže máme intoleranciu laktózy, veľa si pečieme samy a kupované sladkosti nemôžeme.
Mojich 5deti, aj ked su roznych vekovych kategorii sa tesia velmi na darceky od Mikulasa. Ti najmensi a dve malinke vnucatka cakaju uz par dni dopredu s otazkami, kedy uz pride? V ten den pocuvaju a cely den nedockavo cakaju na jeho prichod. Tesia sa na vsetko co v balicku najdu a zo vsetkeho z nich citit tu uprimnu detsku radost.
Najstarsia dcerka, kedze je uz mamina sa tesi na tu atmosferu. Vidiet na nej aku ma radost ked ti malinki si najdu darceky a zacnu ich s ocakavanim rozbalovat.
A ja? Ja mam radost z nich vsetkych a hlavne z toho, ze sme vsetci spolu a prezivame ten krasny cas spolocne.
u nas tiez chodil Mikulas, ale neprehanal to. sladkosti maju moje deti dost pocas roka, priniesol kazdej nutelu (ktoru stale spominali, ze chcu na chlebik), zopar coko sladkosti a ovocie. podla mna nejde o prehnane balicky, ale o spomienky. chcela by som byt mala a stale verit, ci uz na Mikulasa, alebo Jeziska..ze naozaj su, naozaj nosia darceky - lebo toto je caro Vianoc, chcem, aby v to verili moje deti co najdlhsie 🙂
My sme nestihli odfotit ale maly mal najvacsiu radost z ovocia a presnidavok a samozrejme aj z maleho auticka ;) tato ako spravny maskrtnik z cokolady a mama z orechov :D
U nás sladkosti a ovocie 🙂
U nas su top kinder vajcia ale potesi sa z hocicoho 🙂 . Najvacsiu radost mame samozrejme z toho ked su stastne a zdrave nase deti .
Nerobime honosne balicky ,nase deti maju po cely rok dostatok vsetkeho tak len malickosti. Ale aj z toho je velka radost
U nás to tento rok vyhralo ovocie, v kurze sú mandarínky, banány a jablčka. Samozrejme nechýbala ani nejaká "zdravá" sladkosť - sušené mango, ananás... Ale aby som neklamala, tak aj čokoládka nejaká bola. A keďže deťúrence sem-tam aj trošku nahnevali, do balíčka sme pribalili aj malú cibuľku, z tej mali deti asi najväčšiu radosť, nakoľko som ju tam pribalila prvýkrát... To bolo smiechu 🙂 A maminke a tatovi by mohol Mikulášik priniesť výhru - cukor od vás, aby sme mohli pekne spolu kávičkovať a vypekať dobré koláčiky. Krásny Mikulášovský dník prajeme 🙂
U nas vyhrava ovocie ale mala sa tesila aj z cibule 😀
Mikuláška sme čakali,
hoc sme mamku nepočúvali.
Nadelil nám balíčky,
vraj pre dobré detičky.
Nie je to tak celkom pravda,
ale včera bola sranda.
Ako sa dostal priamo k nám,
doteraz v tom jasno nemám.
Dvere, okná zatvorené,
no balíčky pridelené.
Nezabudol pastu, kefky dať,
po sladkostiach máme zúbky umývať.
Z toho sme my mali radosť,
všetkého bolo akurát dosť!
Rozprávka a sladkostí,
pre každého, kto nezlostí. 🙂
U nas je top kinderko, a dcerka sa tesila aj na ovocie a tento rok aj na zasnezenu sklenenu gulu s mikulasom :D
hlavne ovocie a potom zopár oblúbených sladkostí hlavne kinder čokolády
U nás jednoznačne kinderká, ale v balíčku boli aj iné veci.
Keď sme boli malí, nosil nám Mikuláš sladkosti. Je to tradícia. 🙂
Takže aj našim štyrom drobčekom nosí Mikuláš sladkosti. Tešia sa vajíčkam s prekvapením, lízankám, figúrkam Mikuláša, čerta a anjela, lentilkám.
Na fotke je svätý Mikuláš, čo chodí obdarovať detičky, čo chodia do kostolíčka. Ten nosí v balíčku ovocie aj nejakú sladkosť a modlitbičku. 🙂 Je to krásne, že deti môžu vidieť ja "skutočného" Mikuláša, nielen deda Mráza v červenom kostýmčeku. 🙂
No a cez víkend už ideme piecť prvé dva druhy vianočného pečiva a dúfam, že nám nebude chýbať žiaden druh cukru! 😀 😀 😀 ❄🙏😇
...samozrejme vsetky sladkosti... 🙂

Tak uz aj moj syncek sa tesi z Mikulasskej nadielky 😀