Máte dieťa alergika ?Ako zmierňujete prejavy alergie?

denisa_stadlerform
Moderátor
5. feb 2018

Žiť s alergiou nie je vôbec jednoduché, obzvlášť pre naše detičky. Našťastie existujú spôsoby ako si to zjednodušiť. Ako liečite a zmierňujete alergiu vy?

prevenar
5. feb 2018

riesime to zmenou stravy , otuzovanim ..sportom . ziadne mlieko / mliec vyrobky , ziaden lepok . velky podiel rastlinnej stravy , ziadne farebne vody, sladkosti, polotovary ..masove vyrobky..atd.

denisa_stadlerform
autorModerátor
5. feb 2018

@prevenar 👍 to je výborné a určite lepšie ako lieky na utĺmenie alergií. Dobrý pomocník môže byť aj zvlhčovač alebo čistička vzduchu, ktorá zo vzduchu odstráni pele a prach a alergikom sa veľmi uľaví.

simsalabim
5. feb 2018

Ja a starsia dcera sme silne alergicky. V najhorsej sezone okrem arzenalu liekov ide u nas non stop cisticka vzduchu, vdaka ktorej sa cez noc da lepsie spat. Mame bohuzial len jednu, tak si ju presuvame, ale vacsinou ju ako spravna obetava matka nechavam dcere. Z alternativnych veci vie pomoct vazelina v nose, aby pel neprenikol na sliznicu nosa - to to je ale kratkodoba obrana, neochrani oci ani priedusky. Na spuchnutu sliznicu v hrdle sa mi osvedcil smotanovy nanuk ( nie vodovy, ale nieco ako Magnum), aspon docasne zmierni palenie a svrbenie ... no v konecnom dosledku sa najviac ulavi vtedy, ked dana potvora odkvitne.

anka2103
5. feb 2018

Snazim sa casto upratovat, menit pradlo, chodit k,, cerstvejsiemu,, vzduchu

jankak055
5. feb 2018

U mojho malehk hlavne prisna dieta a hned je zivot lahsi. Uz si zvykol a ja tiez ohladom varenia. Da sa to lebo musim. Ale my to v poho prekonavame. Niemedy su sice horaie obdobia no pevne verim ze z toho aspon trochh vyrastie.

jukov
5. feb 2018

Malý 2,5r má alergiu na vajcia, žĺtok aj bielok, zistili mu v 6m. Prispôsobili sme stravu. Všetko musíme čítač, či neobsahuje vajcia. Všetko, čo sa dá, robíme-varíme doma.

nelly761
5. feb 2018

Nam velmi pomohlo ked sme chodili do morskej solnej jaskyne.

haidi
5. feb 2018

Zvlhcovac vzduchu velmi dobra vec a cez leto urcite dovolenka pri mori

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@simsalabim zaujímave rady, ďakujeme za zdielanie 🙏

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@anka2103 👏

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@jankak055 správna strava a čisté črevá je základ, počas sezóny si môžete uľahčiť život a zlepšiť stav čističkou

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@nelly761 to je tiež super spôsob, je tam vlhko a alergikom to prospeje

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@haidi som rada, že máte so zvlhčovačom dobré skúsenosti 🙏

livia341
6. feb 2018

@prevenar no to sa nedá ani odstranit pečivo keď denodenne v škôlke mávajú pecivo každý deň. A aky je u vas velky podiel rastlinnej stravy?

prevenar
6. feb 2018

@livia341 mala mala komplet nasu stravu aj v skolke - nosili sme jej vsetky 3 chody kazdy den . aj v skole . cize , dat sa da , ked sa chce. u malej cca 97% u nas 100% .

lolo1
6. feb 2018

@denisa_stadlerform podla mojej skúsenosti a všetkého, čo som poprečitovala na alergie naozaj platí, že všetko sa začína v črevách, presakujú a tak vznikajú alergie, pretože do krvi sa dostáva, čo nemá a telo potom s tým bojuje ... velmi zjednodušene povedané.., takže odporúčam, zdravá strava a hlavne probiotiká .. a taktiež žihlava piť, to prečisťuje krv..

jankak055
6. feb 2018

@denisa_stadlerform dakujem to by bolo super len ja si to ako slobodna matka nemozem dovolit...

denisa_stadlerform
autorModerátor
11. feb 2018

Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke:

patkaba
2. okt 2018

Ja m davam v najhorsej sezone Stopalerg (stopalerg.sk), akoze je to doplnok, nie priamo liek, prirodne zlozenie a ucinkuje excelentne. Kedze je to ako pisem prirodne zlozenie, mohol by ho brat aj pomimo alebo pred, ale ma priznaky len v urcity cas na jar a v lete a uplne staci dat si prave v ten den tabletu a je ok. Takze za mna odporucam toto.