icon

SÚŤAŽ: Výber zvlhčovača - pre nás baby je to celá veda!

denisa_stadlerform
Moderátor
7. feb 2018

Nie je zvlhčovač ako zvlhčovač. Treba si vedieť naozaj správne vybrať, keďže tento pomocník bude doma pracovať každý deň aj noc! Aká vlastnosť/funkcia zvlhčovača je podľa vás najdôležitejšia? Napíšte nám aspoň jednu a vyhrajte zvlhčovač Anton v hodnote 99€! Z vašich príspevkov vyžrebujeme zajtra ráno jedného z vás.

SÚŤAŽ: Výber zvlhčovača - pre nás baby je to celá veda!
petawoman
7. feb 2018

My sme doma alergici a k tomu syn mal caste laryngitidy. Vtedy sme zvlhcovali uterakmi. Nam by vyhovoval zvlhcovac,ktory ma nizku hlučnosť,aby mohol frcat aj v noci, a aby hlavne pomohol,keď je treba

sticker
ask
7. feb 2018

Bezpecnost, hlucnost, dlzka zvlhcovania...

maminka23394
7. feb 2018

@denisa_stadlerform ja si myslim ze ovlhcenivzduch v byte je lepsi ako succhy pre deticky... Viac krat som nad tym rozmyslala pre moje dve lasky bohuzial penazenka nepusti....

roxy2
7. feb 2018

@denisa_stadlerform má hlavne zvlhčiť suchý vzduch

anturia78
7. feb 2018

Aby nebol hlučný, bol kvalitný za rozumnú cenu

zuzka193
7. feb 2018

Samozrejme aby zvlhčoval, nízka hlučnosť, automatické vypínanie po dosiahnutí danej vlhkosti v miestnosti, ľahká údržba, nízka cena 🙂

zuzto
7. feb 2018

tichy chod a nizka spotreba

butterfly22
7. feb 2018

My máme suchý vzduch a ja mám od detstva chronické problémy s prieduskami, pľúcami...keďže má kašeľ trápi najviac v noci..okrem iných dôležitých bodov, je naozaj dôležitá nízka hlučnosť.

svetlusb
8. feb 2018

Myslím si že dobrý zvlhčovač vzduchu pre mňa a moju rodinu by mal byť hlavne tichý, hlavne kôli tomu že bude fachčiť aj v noci, tak aby sme sa dobre vyspali a hlavne malý. Potom by mal byť samozrejme kvalitný s nízkou spotrebou elektrickej energie, čo je tiež dôležitá vec, mal by byť bezpečný pre deti a hlavne antibakteriálny a aby sa mi ľahko čistil. Ale zas netreba to tým zvlhčovaním preháňať, aby sme v byte nemali plesne. V bývalom byte sme trpeli hroznými plesňami:/..potom ešte čo by bolo fajn je to, že by sa ten zvlhčovač dal používať aj ako aromaterapia a to tak, že by som si tam mohla pridať nejaký esenciálny olej, napríklad eukalyptový❤️💙👍🏽💙❤️👍🏽🌹

alenka100
8. feb 2018

Tak ja by som uvítala hlavne nízku hlučnosť,rozprasnost lebo nás posledný zvlhčovač striekal vodu kade mohol.... Pri tých našich laryngitidach a kašli by sa nám veru zišiel....

because
8. feb 2018

Takže z vlastností by som povedala že je najdôležitejšia hlucnost výkon a aj spotreba.toto je podľa mňa alfa a omega

babybazar1
8. feb 2018

@denisa_stadlerform vykonnost he tichy a elegantny pekne ladi do priestoru a nevabi zvedave deti

mooonika1975
8. feb 2018

Dobrý deň, ja si myslím že zvlhcovac by mal byť hygienicky nezávadny, s možnosťou čistenia, aby sa dal využiť aj aromatický olej a samozrejme aby bol tichucky a splynul s prostredím.

Môj švagor, astmatik, má svoj kedysi starý 200rocny zvlhcovat. Všetci mu hovoríme, že je skôr poškodzovanie zdravia ako pomoc, a keď sa rozhodol ho pouzivat pri svojej dcere , ktorá ma laryngitidu, vtedy sme rázne zakročili, že to už nie.

Preto ak náhodou vyhrám, zvlhcovac ide mojej neterke, ktorá ho potrebuje ❤. Pekný deň.

klauduska33
8. feb 2018

Nechala by som si poradiť, dôležitá by bola asi nízka hlučnosť, nízka spotreba a ľahké ovládanie.

moncsi1987
8. feb 2018

ionizačnú tyčinku, ktorá ničí baktérie a veľmi dôležitá vlastnosť je regulácia vlhkosti

livizi
8. feb 2018

Ochrana pred baktériami a plesňami, nízka spotreba energie.

zuzanka1707
8. feb 2018

aby optimalne zvlhcil vzduch pre lahsie dychanie 🙂 mala mi dost casto trpi na kasel tak toto by nam urcite pomohlo...

carmen238
8. feb 2018

Podľa mňa hlučnosť,aby sa dal využiť aj v noci kedy ho najviac potrebujeme ♥️

reni1512
8. feb 2018

Kedze sme mali tak ,,uzasny'' byt, ze sa nam pod strechou v rohoch tvorili plesne, mali sme vzdy problem s kaslom, upchatym nosom...A skolkujeme,cize sme par dni v skolke a 2tyzdne doma. Ja by som privitala kvalitny zvlhcovac s dobrym vykonom,vhodny pre deti s jednoduchym ovladanim a nizkou hlucnostou,kedze cakame miminko 🤗

radka133
8. feb 2018

Veľmi dôležitá je nízka spotreba, časovač na samo vypnutie ak dôjde voda a menej dôležitá funkcia ktorá taktiež poteší je pridanie esenciálneho oleja 🙂

livinka1111
8. feb 2018

U nás je podstatné to, aby pomohol pekne zvlhčiť vzduch, keďže sme alergici a dcérka má problém s noštekom a aby nebol veľmi hlučný. Pre nás je obrovským pomocníkom. Jeden doma máme, ale moc nepomáha, zvažujem kúpu nejakého lepšieho, stále som sa však nedopátrala k tomu, ktorý je ten naj, lebo informácie sú rôzne...

evulienkaslx
8. feb 2018

u mňa je to v tomto poradí: Ionizér pre zlepšenie kvality vzduchu, tichý chod, systém na pridanie obľúbenej arómy
keby krásne vyzeral- je to veľké plus 🙂

denisa_stadlerform
autorModerátor
8. feb 2018

Čaute baby! Ďakujeme veľmi pekne za kopec vašich príspevkov! Vidím, že uvažujete veľmi dobre a každý príspevok bol k veci a správny 👍 Pri výbere zvlhčovača je veľmi dôležité najmä:
Výkon vs veľkosť miestnosti, aby správne fungoval
Výber technológie, ktorá je bezpečná
Jednoduchá obsluha
Jednoduché čistenie prístroja vrátane antibakteriálnej zložky na udržanie kvality vody v stroji
Nízka spotreba a nízke prevádzkové náklady
Nízka hlučnosť a nočný režim osvetlenia
Pekný dizajn
Aromaterapia = možnosť pridať éterické oleje

Viac k tejto téme si budeme hovoriť v ďalších príspevkoch, tak nás sledujte 😘

Tiež si môžete prečítať viac na našej stránke: http://www.stadlerform.sk/desatoro-spravneho-zv...

Gratulujeme @mooonika1975, nech Anton dobre slúži 🙏

majocka24
8. feb 2018

@denisa_stadlerform blahozelam

mooonika1975
8. feb 2018

@denisa_stadlerform aaaaaaa, pomoooooc, to jaaa. ??? Ďakujeme krásne, neverím, idem písať sestre, že budú mať s neterkeu darček. Neveriiim. Ďakujem😘

denisa_stadlerform
autorModerátor
8. feb 2018

@mooonika1975 nech slúži! Anton je do 25m2 izby, myslím, že neterke bude do detskej úplne stačiť 👍 viete tam používať aj éterické oleje, je krásne tichý, má veľký zásobník na vodu, striebornú kocku na dezinfekciu vody v zásobníku, veľmi nízku spotrebu energe a nízku hlučnosť, prevádzkové náklady sú minimálne, tak verím, že pomôže 🙏

ludka140281
8. feb 2018

blahoželám <3

mon999
8. feb 2018

gratulujem 🙂

zuzin78
8. feb 2018

gratulujem @mooonika1975 🙂