SÚŤAŽ: Výber zvlhčovača - pre nás baby je to celá veda!
Nie je zvlhčovač ako zvlhčovač. Treba si vedieť naozaj správne vybrať, keďže tento pomocník bude doma pracovať každý deň aj noc! Aká vlastnosť/funkcia zvlhčovača je podľa vás najdôležitejšia? Napíšte nám aspoň jednu a vyhrajte zvlhčovač Anton v hodnote 99€! Z vašich príspevkov vyžrebujeme zajtra ráno jedného z vás.

Bezpecnost, hlucnost, dlzka zvlhcovania...
@denisa_stadlerform ja si myslim ze ovlhcenivzduch v byte je lepsi ako succhy pre deticky... Viac krat som nad tym rozmyslala pre moje dve lasky bohuzial penazenka nepusti....
@denisa_stadlerform má hlavne zvlhčiť suchý vzduch
Aby nebol hlučný, bol kvalitný za rozumnú cenu
Samozrejme aby zvlhčoval, nízka hlučnosť, automatické vypínanie po dosiahnutí danej vlhkosti v miestnosti, ľahká údržba, nízka cena 🙂
tichy chod a nizka spotreba
My máme suchý vzduch a ja mám od detstva chronické problémy s prieduskami, pľúcami...keďže má kašeľ trápi najviac v noci..okrem iných dôležitých bodov, je naozaj dôležitá nízka hlučnosť.
Myslím si že dobrý zvlhčovač vzduchu pre mňa a moju rodinu by mal byť hlavne tichý, hlavne kôli tomu že bude fachčiť aj v noci, tak aby sme sa dobre vyspali a hlavne malý. Potom by mal byť samozrejme kvalitný s nízkou spotrebou elektrickej energie, čo je tiež dôležitá vec, mal by byť bezpečný pre deti a hlavne antibakteriálny a aby sa mi ľahko čistil. Ale zas netreba to tým zvlhčovaním preháňať, aby sme v byte nemali plesne. V bývalom byte sme trpeli hroznými plesňami:/..potom ešte čo by bolo fajn je to, že by sa ten zvlhčovač dal používať aj ako aromaterapia a to tak, že by som si tam mohla pridať nejaký esenciálny olej, napríklad eukalyptový❤️💙👍🏽💙❤️👍🏽🌹
Tak ja by som uvítala hlavne nízku hlučnosť,rozprasnost lebo nás posledný zvlhčovač striekal vodu kade mohol.... Pri tých našich laryngitidach a kašli by sa nám veru zišiel....
Takže z vlastností by som povedala že je najdôležitejšia hlucnost výkon a aj spotreba.toto je podľa mňa alfa a omega
@denisa_stadlerform vykonnost he tichy a elegantny pekne ladi do priestoru a nevabi zvedave deti
Dobrý deň, ja si myslím že zvlhcovac by mal byť hygienicky nezávadny, s možnosťou čistenia, aby sa dal využiť aj aromatický olej a samozrejme aby bol tichucky a splynul s prostredím.
Môj švagor, astmatik, má svoj kedysi starý 200rocny zvlhcovat. Všetci mu hovoríme, že je skôr poškodzovanie zdravia ako pomoc, a keď sa rozhodol ho pouzivat pri svojej dcere , ktorá ma laryngitidu, vtedy sme rázne zakročili, že to už nie.
Preto ak náhodou vyhrám, zvlhcovac ide mojej neterke, ktorá ho potrebuje ❤. Pekný deň.
Nechala by som si poradiť, dôležitá by bola asi nízka hlučnosť, nízka spotreba a ľahké ovládanie.
ionizačnú tyčinku, ktorá ničí baktérie a veľmi dôležitá vlastnosť je regulácia vlhkosti
Ochrana pred baktériami a plesňami, nízka spotreba energie.
aby optimalne zvlhcil vzduch pre lahsie dychanie 🙂 mala mi dost casto trpi na kasel tak toto by nam urcite pomohlo...
Podľa mňa hlučnosť,aby sa dal využiť aj v noci kedy ho najviac potrebujeme ♥️
Kedze sme mali tak ,,uzasny'' byt, ze sa nam pod strechou v rohoch tvorili plesne, mali sme vzdy problem s kaslom, upchatym nosom...A skolkujeme,cize sme par dni v skolke a 2tyzdne doma. Ja by som privitala kvalitny zvlhcovac s dobrym vykonom,vhodny pre deti s jednoduchym ovladanim a nizkou hlucnostou,kedze cakame miminko 🤗
Veľmi dôležitá je nízka spotreba, časovač na samo vypnutie ak dôjde voda a menej dôležitá funkcia ktorá taktiež poteší je pridanie esenciálneho oleja 🙂
U nás je podstatné to, aby pomohol pekne zvlhčiť vzduch, keďže sme alergici a dcérka má problém s noštekom a aby nebol veľmi hlučný. Pre nás je obrovským pomocníkom. Jeden doma máme, ale moc nepomáha, zvažujem kúpu nejakého lepšieho, stále som sa však nedopátrala k tomu, ktorý je ten naj, lebo informácie sú rôzne...
u mňa je to v tomto poradí: Ionizér pre zlepšenie kvality vzduchu, tichý chod, systém na pridanie obľúbenej arómy
keby krásne vyzeral- je to veľké plus 🙂
Čaute baby! Ďakujeme veľmi pekne za kopec vašich príspevkov! Vidím, že uvažujete veľmi dobre a každý príspevok bol k veci a správny 👍 Pri výbere zvlhčovača je veľmi dôležité najmä:
Výkon vs veľkosť miestnosti, aby správne fungoval
Výber technológie, ktorá je bezpečná
Jednoduchá obsluha
Jednoduché čistenie prístroja vrátane antibakteriálnej zložky na udržanie kvality vody v stroji
Nízka spotreba a nízke prevádzkové náklady
Nízka hlučnosť a nočný režim osvetlenia
Pekný dizajn
Aromaterapia = možnosť pridať éterické oleje
Viac k tejto téme si budeme hovoriť v ďalších príspevkoch, tak nás sledujte 😘
Tiež si môžete prečítať viac na našej stránke: http://www.stadlerform.sk/desatoro-spravneho-zv...
Gratulujeme @mooonika1975, nech Anton dobre slúži 🙏
@denisa_stadlerform blahozelam
@denisa_stadlerform aaaaaaa, pomoooooc, to jaaa. ??? Ďakujeme krásne, neverím, idem písať sestre, že budú mať s neterkeu darček. Neveriiim. Ďakujem😘
@mooonika1975 nech slúži! Anton je do 25m2 izby, myslím, že neterke bude do detskej úplne stačiť 👍 viete tam používať aj éterické oleje, je krásne tichý, má veľký zásobník na vodu, striebornú kocku na dezinfekciu vody v zásobníku, veľmi nízku spotrebu energe a nízku hlučnosť, prevádzkové náklady sú minimálne, tak verím, že pomôže 🙏
blahoželám <3
gratulujem 🙂
gratulujem @mooonika1975 🙂

My sme doma alergici a k tomu syn mal caste laryngitidy. Vtedy sme zvlhcovali uterakmi. Nam by vyhovoval zvlhcovac,ktory ma nizku hlučnosť,aby mohol frcat aj v noci, a aby hlavne pomohol,keď je treba