ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂
Ja som nikdy v živote nemala rada pivo.Ani alko,ani nealko.Kým som minulý rok neochutnala levandulu s ríbezlou 😀,od vtedy ho mám v chladničke pravidelne 😀.Ale chutí mi aj citron mäta a baza a tiež jahoda a rebarbora
Top je BAZA A MATA + citron hoci nedavno som objavila caro cierneho citronoveho radlera. A mozno prave ten sa stane mojim favoritom... ;)
Citron,baza,mäta je pre mňa top, ale podľa mňa je škoda,že slivka - ďumbier, bola len limitovaná. Veľmi mi chutila.
Za mna akykolvek radler 00 je TOP
Nakolko som tehulka a nesmiem moc alko...Od smadu je Radler pre mna uplne super a perfektny aj na tvorbu mliecka pre babatko co vo mne rastie😉 😍 ❤
Popravde? Vsetky w0,0w su mnaaaaaam ,ked su dobre vychladene 🙂 . Ale ak mam urcit len jednu topku,tak citron baza mata 🙂

@matus_bazant pre mňa je top citrón a teraz aj tmavý radler citrón ,ale samozrejme nulkový

jahoda ,rebarbora je ,komu co chutí 😉