ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

Broskyna + bazalka je top ale vsetky prichute dobre vychladene,su osviezujuce.
Citrón, báza, mäta
Pre mna topka Levandula😍
@matus_bazant Milujem Radler citrus.Najlepsie od smedu.S obchodu bez neho ani neodidem😘
Klasika,citron. V lete najlepsi 🙂
Predsa citrón, baza, mata. 🙂
Pre mna citronova klasika a tmavy s citronom 🙂
tmavy citron a baza
Zlaty bažant Radler citron bol pre mna laska na prvy hlt a odvtedy som mu verná 😉 Občas skušam aj nove prichute - ale nakoniec sa ajtak vždy vratim k citronu 😀
za mna klasika citron
Vyborny je broskyna s bazalkou a tiez citron. Tesim sa ked ochutnam tmavy citron 😊👍
Najlepší je citrón, ideál na letné horúčavy 🙂
Citrón-baza-mäta, a už aj bežím po ňu.

@matus_bazant u nás fičí radler 0,0% citrón .... ten je pre celú rodinku TOP 😉
Citrón
Zlatý Bažant Radler 0,0% - Citrón Baza Mäta
Za mna jednoznačne tmavý citrón alebo citrón, je super že je 0,0 🙂👍😍😘❤👏
V lete je osviezujuci citron, baza, mata 🙂
klasický aj tmavý citrón 🙂
Určite Radler Citrón Baza Mäta a chutí nám aj Levanduľa & Čierna ríbezľa...😉
citrón-baza-mäta jednoznačne vedie zatiaľ,ale už sa doťahuje aj jahoda-rebarbora
Určite a jednoznačne citrón 🤗😊
Bazaaaa citronnnnnn mäta neodídem z obchodu bez na tieto horucavy vychladené najlepšie

@matus_bazant jahoda-rebarbora je top 👍 a ked neni tak broskyna-bazalka 😊
@matus_bazant citron-baza-mata u mna vyhrava stale.... 😉
Velmi mi zachutil tmavy citron

Doteraz najobľúbenejšia bola broskyňa + bazalka 🙂 ale akurát dnes som zahliadla bilboard s novinkou Tmavý citrón tak som si ho hneď bola kúpiť, takže od dnes sa už bijú o prvenstvo Tmavý citrón s broskyňou a bazalkou :D