ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

Bazalka a broskyňa 😍😍😍alebo limetka-malina moje dve Top príchute
pre mna je topka jahoda a rebarbora ....
Top urcite Levandula&Cierna ribezla Light, musim povedat, ze light verzie boli skvely napad 👍
Mojmu muzovi teraz velmi chuti tmavy citron, ja som verna klasika citronovemu a matovemu radlerovi 🍹😎😉
Za mna jahoda rebarbora 👌👌👌👍👍👍❤️❤️❤️
Zlatý Bažant ...proste top 👍 všetky chutia skvelo .Teraz v horúčavách sa vždy teším domov z práce na orosenu odmenu 😋😅😉 Nazdravieeeeeee 😁😉
Môje srdce si najviac získala nealko Radler s príchutou citron 😍
Citrón a tmavý citrón .
Levandula a teraz sa mi velice paci aj tmavy citron🙂
@matus_bazant Pre mna su najchutnejsie a najosviezujuce prichute citron a novinka tmavy citron. Mnam 🙂
@matus_bazant pre mna topka radler citron s nizsim obsahom cukru
citron je najviac top.
citrón 🙂
Citron baza mata, a light verzie
U nás citrón
Citron
citrón + baza + mäta a levanduľové
Citron klasika
@matus_bazant jahoda rebarbora výnimočná chuť 😉 u mna jednoznačne naj 🙂 a na druhom mieste klasika citrooon na osvieženie najlepšiiii 🙂
Jahoda rebarbora 😍
Citron
🍺citron je👍
Pre mňa je najlepším osviežením Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón, Baza, Mäta Light 🍺
@matus_bazant u mna top je citrón 🙂 ten mám stále aj doma
Citron baza mata je top ale chystam sa na broskynu s bazalkou
No klasika citron
Mne chutia všetky, ale top je asi klasika - citron. Dcérka (2,5r) mi stale v obchode kupi jednu plechovku. Aj včera sa s ňou tatinko dohadoval, že netreba a ona len dookola "mama doma!" 😀 tak mi kúpili 😀
Pre mna jednoznačne baza-citron-mata
Citrón,je super,ale aj ostatné sa daju

Citron-baza-mata