ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

Ja pivo nemam rada,ciste nevypijem ani za nic 🙂ale Vase radlery milujeeeem ❤️uplne najviac citron baza mata-to je neskutocna kombinacia ale nepohrdnem ani ostatnymi 😁
Môj najobľúbenejší je levanduľa čučoriedka
Ja, ako uplny abstinent som velmi vdacna za tieto 0,00 % radlery. Mam rada vsetky, naj su ale citron-mata-baza a broskyna- bazalka. Super osviezenie aj pre nas co alko nepijeme. Dakujem za tuto moznost. 🙂
@matus_bazant u nas vedie citron,baza,mata. Ale mame radi vsetky, najnovsie sme kupili novinku tmavy citron a musim povedat,ze je vyyyyborny💪🏼
Broskyňa a bazalka tá je mňam,
celé dni si na nich pochutnávam.
Otvorím jednu, pridám aj druhú,
a už to vidím na noc dlhú....
Jahoda&rebarbora a levandula&cierna ribezla 🙂)) za nas doma najviac TOP topov 🙂
u mňa bola top príchuť bylinková limitka. bohužiaľ v obchodoch bola iba rok a už sa viac neobjavila. inak pijem citron+ baza. 🙂
Rozhodne citrón 🙂 neskutočne osvieži
Citrón ako taká klasika
citron & baza & mäta, broskyňa a baza,jahoda rebarbora,citron,levanduľa,🌞👍👏❤🙂😉😎😀😍😘🍀🍀⛰🏕🏖🎁🍀🍀

Levanduľa -čierna ríbezľa...zatiaľ sa ho neviem nabažiť...už 2 letá po sebe kupujem iba tento... ale ostatný členovia rodiny citrón-baza-mäta...takže, ak si vypijem tieto chodím,,kradnúť,, ich 😀 no čo smäd je smäd 😉
jednoznačne citron 0,0, Topka👍
Osviieženie počas týchto letných dní mi poskytne jednoznačne chuť JAHODY-REBERBORY to je moja topka...
broskyňa, bazalka alebo levanduľa - čierna ríbezľa
u nás doma vedie citrón 😍 práve sa s kolegyňou bavíme, že ktorá ide kúpiť radlera, sme v práci bez klímy pod strechou, potrebujeme súrne osviežiť 😀

Asi tiez klasika osviezujuci citronovy radler
vyskusali sme uz vsetky z nealko, kedze muz je 100% nealko, ale najviach nam chuti a TOP je " Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý citrón"
Ja klasicke pivo nemusim, ale Vaše radleri su top. Tie mozem aj o polnoci 😊 pre mna je naj prichut citron. Veľa vyrobcov využíva citronovu príchuť radleru ale ten Váš Zlatý bažant pre mňa víťazí 🙂 len tak ďalej 👌👌👌
CITRÓN BAZA MÄTA
a
TMAVÝ CITRÓN- pocas celeho kojenia. pomahal mi velmi
nasim najoblubenejsim je radler 0,0% citron light ;)
U mna je topka citron mata baza a cierny citron su mnamkozne hlavne vychladene a svieze. Super ze myslite aj na tych co alko nemusia
@anna5232 To nemáte ale Zlatý Bažant 🙂
Broskyňa-bazalka ⛱️
pre mna je top citron....
@matus_bazant citrón,baza,mäta 👍😎
Odkedy mám dieťa tak si fičím na radlere 0,0% 🙂 a najviac ma osvieži citrón 🍋 najlepšia chuť a ešte keď je vychladeny mňam raj 🙂 ale všeobecne zlatý bažant topka 👍👍👍.... Určite vyskúšam aj novinku tmavého s citrónom 🙂
@misinka0611 pre mna najlepší

U mňa vedie citrón a začínam prichádzať na chuť novemu tmavemu citrónu.