ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂
@matus_bazant obľúbený je môj "mochitko" radler - čiže baza, citrón a mäta, ten je proste TOP zo všetkých 🙂))
u mna je bezkonkurencne najoblubenejsia a najlepsia levandula- cierna ribezla...aj prave teraz mam otvoreneeee..hoc vonku prsi...
U nas vedie broskyna-bazalka, citron-baza-mata ale teraz sme objavili tmavy citron.
U mňa vyhráva jednoznačne radler 0,00 citrón, výborné je aj bazové... každý deň si jedno dám, je úžasne osviežujúce a močopudné 😉👏
@matus_bazant čauko čauko mne osobne chutí bazalka broskyňa ale originál citronový je aj tak najlepší
U mna je to klasika - citron, ale najnovsie aj cierny nealko citron...pila som inu znacku tohto cierneho, ale bazant mi chuti viac 😉
V podstate mi chutia všetky príchute, minulý rok som si "fičala na citrón-baza-mäta, no tento rok zatiaľ vyhráva klasika- citrón 🙂
Mne osobne najviac chutí - citrón ,baza, mäta....🙂 ale inak čo príde pod ruku, všetko môže byť 😀

Za mna urcite TOP TOP tmavy radler citron,kedze mne chuti vyslovene iba tmava odroda piva a tato verzia ma naozaj potesila 👏 👍 😉