ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂
Broskyňa - bazalka, majú prvé miesto u mňa 😍.....ale zišlo by sa niečo nové taká hruška by nebola zlá 😍
citronova prichut najviac,ale nemam vyskusane vsetky prichute nakolko mi zacalo pivecko chutit az teraz pri kojeni 🙂
Doteraz bola u nás topka vždy radler nealko citrón, klasický, ale tento rok sme prišli na chuť čiernemu nealko radleru, tiež citrón, no ten sa vám vydaril 😘
Tmavý citrón... Neviem kto ho vymyslel, ale dajte mu/jej za mňa pusu :*. Okrem neho máme radi všetky príchuťové aj bezprichuťové. U nás musí byť zásoba Bažantíku stále v chladničke, inak sa ju ani neoplatí otvárať 🙂
citron, baza a mata je ta najlepsia kombinacia a u nas sa tejto prichute najviac vypije 🙂
Mojmu ❤️ z nealko príchutí ulahodila citrón prichut,najlepšie chutí naozaj chladený neviem sa ho dopit (aj deti) 😁 ale iba troška.
Ak by sa mňa (nás) usmialo šťastie určite by sme si tento "poklad" zobrali na letnú dovolenku na schladenie horúcich dni
Jeeeminku, moj oblubeny tyzden 🙂 mozem za to? ked vdaka levandulovemu radleru mam dost mliecka pre mojho 10 mesacneho ciciaka 🙂 a zaroven super vyhovorka, dat si od smadu 🙂
@matus_bazant nám je jedno aký druh....my milujeme radler zlatý bažant a hlavne nech sú stále zásoby😂😁😘
Ja pijem casto nealko citron light (potesili ste ma, ze u vas light znamena, ze je v napoji menej cukru, nie pridane umele sladila).
Ak alko, tak grep, ale kedze som v ocakavani, na ten si este pockam 🙂
zavisla na citron+baza+mata light a levandula+cierna ribezla light, tym ze tam nieje tolko cukru su dokonaleeeeeeee

Naj prichut je klasika citron :-*