icon

ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA

michal_neuschl
Moderátor
16. aug 2019

Dnes som cestou do práce 👃 zacítil vôňu pokosenej trávy ☘ a uvedomil som si, že práve táto vôňa je pre mňa dokonalým stelesnením prírodnej krásy. Vône dokážu stimulovať nervovú sústavu a vyvolať v nás rôzne pocity od upokojenia až po návaly energie. 💪

Aj vy si z času na čas doprajete takúto prírodnú arómoterapiu? 😊 Napíšte nám, ktorá vôňa z prírody je vášmu srdcu najbližšia. Jedna z vás na revanš získa 6-pack Radlerov a aromatickú súpravu esenciálnych olejov. 👌

ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA
evamajercak
16. aug 2019

Ja mám rada vôňu prírody, trávy, dreva, kvietkov. Ale naozaj veľmi obľúbenú mám levanduľku. Tá je pre mňa TOP.

tereza2712
16. aug 2019

materina duska, velmi relaxacna vona, ako caj ale aj ako 100% prirodna silica🙂

livizi
16. aug 2019

Milujem vôňu lesa, vôňu ihlicia, vôňu hríbov a vôňu byliniek.

lubi2002
16. aug 2019

je ich vela, ale jedna z tych naj pre mna je materina duska

21katus05
16. aug 2019

Milujem vôňuu dažďa v lete ,taktiež pokosenej trávy ♥️♥️a asi najviac vonu zimi,keď cítiť ten chlad a ako ľudia kúria s komína aaach ,neviem čo má chápete ale ja to milujem

jenny333
16. aug 2019

Zbožnujem vôňu orgovánu a agátu a vôňu lesa a húb taktiež pokosenej trávy taktiež kvetou divožijúcich či na lukach alebo v lese.

zvedavec333
16. aug 2019

Vôňa po daždi, levanduľa, medovka a rôzne bylinky 🙂

0silvia0
16. aug 2019

no a počas Vianoc samozrejme vôňa škorice v perníčkoch je úžasným balzamom na dobrú náladu

blackcat8885
16. aug 2019

Vôňa orgovánu a jar a v lete vôňa pokosenej trávy, alebo vzduchu po letnom daždi

moni07
16. aug 2019

@michal_neuschl u mna je topka lipa

zuzanars
16. aug 2019

U mňa rovnako vyhráva vôňa po daždi...najlepšie vôňa lesa po daždi. Kedže som z mesta, tak ten len je vzácny.

carmen238
16. aug 2019

Vôňa kvetov, milujem keď mi na dvore kvitnú a rozvoniavajú ruže 🌹❤

smolinka024
16. aug 2019

Vôňa lipovych kvetov- keď kvitne lipa...a vôňa zeme...keď pracujem v záhrade 😊😊😊

vonava007
16. aug 2019

Ahoj, moja najobľúbenejšia voňa z prírody, je vôňa čerstvých fialiek. Uz ako dieťa som ich chodila tajne trhavať na školský dvor. S kytičkou fialiek a úsmevom na perach som si vzdy hrdo kráčala domov 🙂

dada125
16. aug 2019

Popršaná hlina 🙂

gucz
16. aug 2019

Ja milujem vôňu bazového kvetu

zuzanatl
16. aug 2019

Ja zboznujem vonu pokosenej travy. 😃🍀

victoria021
16. aug 2019

Ja mam rada veľa vôní........ Ale keďže som kvetinarka tak vôňa kvetov je pre mňa že tooop. Milujem svoju prácu a ta vôňa ma nabíja každé ráno ako otvorím dvere do prace...potom uvaríme kávu ďalšia vôňa ktorá je nabijacom ...... ... A uz len rozdávať moju pozitívnu energiu v podobe naviazaných voňavých kyticiek.

05ada
16. aug 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

V lete vona po dazdi ako teraz - bola som sa nadychat, pocas zimy milujem vonu skorice, na jar orgovan, jesen mam spojenu s vonou pecenych gastanov . Ale raz na dovolenke som dostala vencek z jazminovych kvetov - od tej chvile milujem vonu jazminu😉

mirka348
16. aug 2019

Milujem vôňu lúky, materinej dúšky, šalvie, zvončekov...ľahnem si do trávy a všetky lúčne kvety vytvárajú spolu symfóniu vôní. To je moje top👏♥🌷🍀

adamkodavidko
16. aug 2019

Levanduľa je ta mňa naj potom mäta, a baza 🙂

etnatn
16. aug 2019

@michal_neuschl u mňa jednoznačne vedie orgován

sticker
blbovina
16. aug 2019

Ahojte. Zbožňujem vôňu jesene.

onmaria
16. aug 2019

Vôňa dreva..vôňa lesa..vôňa lucnych kvetov..

jane1989
16. aug 2019

Pre mna je to vona levandule 🙂 zboznuje. Ju

monika2012
16. aug 2019

@michal_neuschl Za mna je to fialka. Nadherne jemna sladkasta vona, taka nevinna.

simulienka23
16. aug 2019

Vôňa materiny dúšky... Levandule.... Z kuchynských byliniek bazalka

22maja22
16. aug 2019

@michal_neuschl Prva myslienka na vonu bola levandula a potom pokosena trava ..kosim raz tyzdenne a uzivam si too 🙂

miroslava21
16. aug 2019

Za mna vona lesa, vona hribov a pokosena trava 🙂

farenka
16. aug 2019

@michal_neuschl za mna je to orgovan a baza. Milujem ich vonu