ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA
Dnes som cestou do práce 👃 zacítil vôňu pokosenej trávy ☘ a uvedomil som si, že práve táto vôňa je pre mňa dokonalým stelesnením prírodnej krásy. Vône dokážu stimulovať nervovú sústavu a vyvolať v nás rôzne pocity od upokojenia až po návaly energie. 💪
Aj vy si z času na čas doprajete takúto prírodnú arómoterapiu? 😊 Napíšte nám, ktorá vôňa z prírody je vášmu srdcu najbližšia. Jedna z vás na revanš získa 6-pack Radlerov a aromatickú súpravu esenciálnych olejov. 👌

materina duska, velmi relaxacna vona, ako caj ale aj ako 100% prirodna silica🙂
Milujem vôňu lesa, vôňu ihlicia, vôňu hríbov a vôňu byliniek.
je ich vela, ale jedna z tych naj pre mna je materina duska
Milujem vôňuu dažďa v lete ,taktiež pokosenej trávy ♥️♥️a asi najviac vonu zimi,keď cítiť ten chlad a ako ľudia kúria s komína aaach ,neviem čo má chápete ale ja to milujem
Zbožnujem vôňu orgovánu a agátu a vôňu lesa a húb taktiež pokosenej trávy taktiež kvetou divožijúcich či na lukach alebo v lese.
Vôňa po daždi, levanduľa, medovka a rôzne bylinky 🙂
no a počas Vianoc samozrejme vôňa škorice v perníčkoch je úžasným balzamom na dobrú náladu
Vôňa orgovánu a jar a v lete vôňa pokosenej trávy, alebo vzduchu po letnom daždi
@michal_neuschl u mna je topka lipa
U mňa rovnako vyhráva vôňa po daždi...najlepšie vôňa lesa po daždi. Kedže som z mesta, tak ten len je vzácny.
Vôňa kvetov, milujem keď mi na dvore kvitnú a rozvoniavajú ruže 🌹❤
Vôňa lipovych kvetov- keď kvitne lipa...a vôňa zeme...keď pracujem v záhrade 😊😊😊
Ahoj, moja najobľúbenejšia voňa z prírody, je vôňa čerstvých fialiek. Uz ako dieťa som ich chodila tajne trhavať na školský dvor. S kytičkou fialiek a úsmevom na perach som si vzdy hrdo kráčala domov 🙂
Popršaná hlina 🙂
Ja milujem vôňu bazového kvetu
Ja zboznujem vonu pokosenej travy. 😃🍀
Ja mam rada veľa vôní........ Ale keďže som kvetinarka tak vôňa kvetov je pre mňa že tooop. Milujem svoju prácu a ta vôňa ma nabíja každé ráno ako otvorím dvere do prace...potom uvaríme kávu ďalšia vôňa ktorá je nabijacom ...... ... A uz len rozdávať moju pozitívnu energiu v podobe naviazaných voňavých kyticiek.
V lete vona po dazdi ako teraz - bola som sa nadychat, pocas zimy milujem vonu skorice, na jar orgovan, jesen mam spojenu s vonou pecenych gastanov . Ale raz na dovolenke som dostala vencek z jazminovych kvetov - od tej chvile milujem vonu jazminu😉
Milujem vôňu lúky, materinej dúšky, šalvie, zvončekov...ľahnem si do trávy a všetky lúčne kvety vytvárajú spolu symfóniu vôní. To je moje top👏♥🌷🍀
Levanduľa je ta mňa naj potom mäta, a baza 🙂
@michal_neuschl u mňa jednoznačne vedie orgován

Ahojte. Zbožňujem vôňu jesene.
Vôňa dreva..vôňa lesa..vôňa lucnych kvetov..
Pre mna je to vona levandule 🙂 zboznuje. Ju
@michal_neuschl Za mna je to fialka. Nadherne jemna sladkasta vona, taka nevinna.
Vôňa materiny dúšky... Levandule.... Z kuchynských byliniek bazalka
@michal_neuschl Prva myslienka na vonu bola levandula a potom pokosena trava ..kosim raz tyzdenne a uzivam si too 🙂
Za mna vona lesa, vona hribov a pokosena trava 🙂
@michal_neuschl za mna je to orgovan a baza. Milujem ich vonu

Ja mám rada vôňu prírody, trávy, dreva, kvietkov. Ale naozaj veľmi obľúbenú mám levanduľku. Tá je pre mňa TOP.