icon

ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA

michal_neuschl
Moderátor
16. aug 2019

Dnes som cestou do práce 👃 zacítil vôňu pokosenej trávy ☘ a uvedomil som si, že práve táto vôňa je pre mňa dokonalým stelesnením prírodnej krásy. Vône dokážu stimulovať nervovú sústavu a vyvolať v nás rôzne pocity od upokojenia až po návaly energie. 💪

Aj vy si z času na čas doprajete takúto prírodnú arómoterapiu? 😊 Napíšte nám, ktorá vôňa z prírody je vášmu srdcu najbližšia. Jedna z vás na revanš získa 6-pack Radlerov a aromatickú súpravu esenciálnych olejov. 👌

ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA
petronelak
16. aug 2019

zboznujem vonu lesa po dazdi dnes som ju zazila pri behu a ten cerstvy cisty vzduch a nikde nikoho balzam na dusu i ❤️

bubik91
16. aug 2019

milujem vonu bazy a kvitnucu ceresnu 🥰

si14
16. aug 2019

Neviem ci by som si vedela teraz vybrat jednu vôňu... V hlave sa mi strieda vôňa levandule, s vôňou orgovanu, do toho sa miesa vôňa lalie a frezie, mojej naj kvetine.. Zrazu je tu vôňa ihlicia a lesa, cerstvo pokosenej travy... Mojmu srdcu najblizsia je teda cela priroda sama o sebe ☺️☺️

kajus_a
16. aug 2019

Ja mam rada vonu po vydatnom dazdi a vonu prvosienok ☺

miska.g
16. aug 2019

Áno, levanduľu cítim "na míle" 🙂, vône pokosenej trávy sa tiež neviem nabažiť a ešte vôňa čerstvo nakrájaného melóna. Pre mňa naj... 🙂

gallina
16. aug 2019

U mňa jednoznačne vyhráva vôňa levandule a orgovánu.....

eny1
16. aug 2019

U mňa lipa má výraznú vôňu,milujem aj čaj a taktiež ju zberám

selest
16. aug 2019

Svieza vona velmi skoreho rana v lete

lucik194
16. aug 2019

lipa ked kvitne a sa susi..... vonia slabsie ako vacsina byliniek.... ale ja jej vonu mam spojenu s babkou s ktorou som ju chodievala trhat....

bandurka1979
16. aug 2019

Vôňa kvitnucej lipy...alebo taka biela lalia nadhera

krokodilkajmanka
16. aug 2019

pre mňa je to vôňa mäty 😍 ovoňať a potom šup do mojita 😀

dantita
16. aug 2019

Vona travy po dazdi 🍀🍀🍀

s4muel
16. aug 2019

Keď kvitne baza

helen11
16. aug 2019

Ja nikdy nezabudnem na nádhernú vôňu bábätka. Tá je úžasná. Tiež vôňa čerstvo pomletej kávy a to pritom paradoxne kávu nepijem, ale jej vôňu mám veľmi rada.
Z voľnej prírody zbožňujem vôňu lesných jahôd a niektoré poľné kvety majú tiež úžasnú vôňu... vôňa lesa po daždi je tiež top

revicka
16. aug 2019

V tomto sa úplne zhodneme! Keď sa u nás kosí tráva, (hlavne nenápadne) prenasledujem kosiacich spoluobčanov. A voniam a voniam. Aj keď, vôňa trávy v meste či na dedine, sa nedá ani len porovnať s tou na lúkach, pasienkoch, pod horou, kde zelená je zelenšia a vôňa voňavejšia.

majik66
16. aug 2019

Levandula, nedam dopustit na vonu materinej dusky a taktiez mata ta je tiez uzasny zdroj energie 🙂

slavka_112
16. aug 2019

Milujem levandulu, tiež vôňu malín keď varím džem 🙂 vonia celý dom 😉

wicka5
16. aug 2019

Ja mam viacero oblubenych voni, vona vzduchu po dazdi, vona lesov a lúk, kvetov ... Taka neobycajna vona, ktoru si viem dopriat raz za rok - je vona mora a piniovych lesov ... tu jednoducho zboznujem a natankujem si z nej energiu na cely dalsi rok ♥

anickai
16. aug 2019

Vona zahradnych a polnych kvetin

angielka
17. aug 2019

Ja mám rada vôňu mäty aj vôňu letného dažda

mischel218
17. aug 2019

Určite levanduľa krásne vonia a ešte zbožňujem vôňu dažďa - resp po teplom dni keď prši a vzduch sa pritom príjemne schladí

haslerka31
17. aug 2019

Milujem vonu cerstvej maty , ked si robim caj a zalejem ju vriacou vodou , vonu frezii , ktore mi pripominaju moju nebohu babicku a vonu zimy , ked udrie prvy mraz , vzduch je stiplavy a na dedine presyteny , uhlim a drevom 😍

dominika198
17. aug 2019

Čersto pokosena trava, levandula, usušena trava - seno

cleovicka
17. aug 2019

Za mňa mäta,pokosená tráva a keď ideme do lesa vôňa hríbov.

comika
17. aug 2019

@michal_neuschl ja milujem v skoru jar, ked su noci este chladne ale vonaju fialky. mam rada ked sa otepli a citit vsade lipu a orgovan. Leto si neviem predstavit bez zmiesanej vone mokreho betonu a vzduchu po dazdi. Ale aj v zime mam rada dym ked sa kuri drevom a ihlicie na vianoce.

adoela
17. aug 2019

Vôňa ihličnatých stromov, pripomína Vianoce.

nelca84
17. aug 2019

Za mna orgovan

curcuma
17. aug 2019

u mňa je to určite vôňa po búrke a daždi, no nedá mi nenapísať, že topka bola vôňa mojej dcérky, keď sa narodila, keď bola bábätkom 😍

jakubik
17. aug 2019

Ja milujem vonu jari,ked vsetko puci,ked otocim tvar k prvym teplym slnecnym lucom, vonu mäty zo zahradky a vonu luky

moravcikovalucia
17. aug 2019

Ja zbožňujem voňu Pajazíminu , keď rozkvitne tak rozvoniava celá záhrada. opojná voňa ktorá ma vždy poteší.