icon

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend

matus_bazant
Moderátor
12. aug 2019

Milé dámy,

zatvorte na chvíľu oči a predstavte si nasledujúci scenár. Ležíte na príjemnom mieste s vyloženými nohami a každodenné starosti sa vás netýkajú. Konečne môžete vypnúť a dopriať svojej tvári, telu a vlasom starostlivosť ako v bavlnke. Skrátka, odpočívate a nechávate svoju prirodzenú krásu rozkvitnúť.

Doprajte si presne takýto zážitok vďaka našej súťaži o wellness beauty pobyt pre dvoch. Čaká na vás množstvo relaxačných a skrášľovacích procedúr, ktoré rozmaznajú nielen vašu telesnú schránku, ale aj dušu. A to všetko v krásnom 4-hviezdičkovom Hoteli Salamandra v srdci Štiavnickych vrchov.

Pošlite nám fotku, ako si najradšej vychutnávate ktorýkoľvek Zlatý Bažant Radler 0,0%, a automaticky ste v hre. Žrebujeme 7 víťaziek, ktoré môžu získať tieto ceny:

• 1x wellness skrášľovací víkend pre 2 osoby v hoteli Salamandra
• 1x nádielka 150 Radlerov 0,0% na celé leto + balíček prírodnej kozmetiky
• 5x darčekové balenie Radlerov 0,0%

Súťaž trvá do 18. 8. 2019!

Pravidlá súťaže nájdete tu: https://bit.ly/2YVPVXu

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend
victoria021
13. aug 2019

@matus_bazant noooo vidíš.......... To mi už z tých detí prepina😁😅sem tam😁😆ale ved treba vyskúšať aj konkurenciu a.......... porovnam😅a napisem😊

sabusik321
13. aug 2019

Radler je svetlo letných dní, jeho vôňa má vždy omámi🌞
Osvieži tak ako sa patrí, precestoval s nami hrady i Tatry 🙂

victoria021
13. aug 2019

Nooo a ešte jedna foto na pobavenie😁jednou som ta už dnes pobavila😁😁ale ku tejto sa viaže príbeh môjho syna😆išiel na koncoročny výlet zo školy a doniesol mi takýto darček........ myslím tie imidzove škulky😅😀😁V prvom momente som nevedela ci sa mam smiat alebo plakat😆😅Neviem co si o mne pani ucitelky mysleli keď to kupoval😆ale hlavne ze on mal radost😁Ale vieš co zvykla som si na ne konečne nevidím svet cez ružové okuliare ale........... 😀Noo a kde sa v týchto imidzovkach môžem vybrať?? Jedine na záhradu a plnými dúškami vychutnávať radler a mojich šintrov😆Kreativita môjho syna ma vie niekedy poriadne dostať ale ako tatinko vraví všetkoooooo,, "dokonale" sa dedí po maminke😀😁Takže záhrada, radler tričko, imidzove okuláre a......... radosť žiť len nech ma nik nevidí lebo skonciiiim na......... I keď si myslím a vravím to môjmu manželovi že keď by vybavil ešte ďalší mesiac prázdnin taak sa ma co najrýchlejšie zbavi😁😁😁..... taaak sa stahujeeeem do nemocnice na lôžkové smer psychiatria😆😅😆

victoria021
13. aug 2019

Kukam ze mi nevzalo fotoooo ku pridpevku😂😁

miriskaz
13. aug 2019

Momentálne na dovolenke na Liptove.Cakam na balkóne,či sa umudri počasie.

matus_bazant
autorModerátor
13. aug 2019

@miriskaz To je štedrák? Ten vyzerá ale famózne 🙂

matus_bazant
autorModerátor
13. aug 2019

@sabusik321 To je teda parádny výhľad 🙂

szuszka6
13. aug 2019

Moj 15 minutovy "wellness" a najlepsi citronovy radler na trhu 👍 Vzdy sa na tento cas pre seba a radler tesim,zial nieje to kazdy den 🤣

etnatn
13. aug 2019

Hurááá, konečne som našla svoj letný tehotenský drink okrem vody, moja nulanula s príchuťou baza, citrón, mäta je TOP..s dcérkou v pozadí si takto vychutnávame zaslúžené osvieženie v týchto sparnách 🙂

adel47
13. aug 2019

@victoria021 sedia ti ako uliate😉syn má dobrý vkus😀vieš ze aj ja mam pocit ze na konci prázdnin budem už celá šediva😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

victoria021
13. aug 2019

@adel47 ja už sooooooom😁

sperka
13. aug 2019

@matus_bazant najlepšie si ho vychutnám s dobrou knihou

miriskaz
13. aug 2019

@matus_bazant len tlačený koláčik z neďalekých potravín😊🤫
Ale bolo to super.

matus_bazant
autorModerátor
13. aug 2019

@miriskaz A ja že domáca výroba! :D

kuceravasue30
13. aug 2019

S úsmevom aj drsným výrazom dieťaťa...

Vietor vo vlasoch, takto si užívame chvíle spolu... nič nie je viac

petawoman
13. aug 2019

V lete u nas veru nemôže chýbať Radler a to hocijaký, všetky su super😃😃😃
A prave mám naliate v mojej obľúbenej šalke aj s mojím malým potápačom 👍😉
Mamina by veru prijala skrášlovaciu procedúru, možno by som aj trošku začala cítiť lepšie
🐷-----》🦋
Prajem pekný deň

6timmy6
13. aug 2019

Chystam sa otvoriť po praci bažantik s mojou obľubenou príchuťou rebarbora a jahoda🥰🍓
Už mi ho môj chlpáčik stráži aby mi ho nevypili ostatní členovia rodiny😃😋🍓

666sunny
13. aug 2019

Skvelé sú všetky, ale úplne top je TMAVÁ VIŠŇA ♥️😍
Osvieži kdekoľvek, kedykoľvek a hlavne kohokoľvek 🍒

Ja som si ho dnes vychutnávala na letnej terase ☀️☺️

ibaluc
13. aug 2019

Takto...
Keď mi muž vezme na chvíľu dcérku
Potichu a s vyloženými nohami
🙂 🙂 🙂

mirka7725
13. aug 2019

@matus_bazant
Ahoj Matúš, dajú sa pridávať fotky a komentáre na súťaž Bažant?

nocky
13. aug 2019

@michal_neuschl tak to je naozaj velmi potesujuca sprava. Hned od zajtra zacnem so skusanim nealko radlera. Samozrejme v malom mnozstve.
Lekar mi uz nastastie vyrobky do 20mg povolil, ale zatial som nemala odvahu do toho ist. Tak dufam,ze mi ich dovoli aj telo 😊.

monicka9
13. aug 2019

Konečne sa dnes po daždi vyčasilo a je na čase si dať radler ktorý zbožňujem😍 za mňa najlepšia chuť😍🍋🍋🍋 pekný večer mamičky😍

matus_bazant
autorModerátor
13. aug 2019

@mirka7725 Určite áno 🙂 Smelo pridávaj 🙂

matus_bazant
autorModerátor
13. aug 2019

@nocky Ahoj nocky, určite začni v malom a sleduj reakcie svojho tela... Verím, že to bude v poriadku, lebo hodnoty gluténu boli v prípade všetkých Radlerov značne pod hraničnou hodnotou 20 mg / kg.

moname
13. aug 2019

Ak sa chceme osviežiť
musíme si pitie vychladiť.
Vie to každá žena
že popri pive aj 0,0%radler treba.
Preto naša chladnička
poteší všetky smädné ústočká.

minyminy
13. aug 2019

Moje obľúbené 😍.. Po večeri, chladeneee 😊 aj mojej malej (6r) veľmi chutí 🙈🙃

matus_bazant