Výherkyne súťaží!
Dni zo značkou Zlatý Bažant 0,0% Radler sa už skončili a tak sme s Matúšom žrebovali výhercov súťaží.
Verím, že sme mali šťastnú ruku!
V každom prípade, ešte raz sa vám chceme všetkým poďakovať za vašu aktivitu, kreativitu a dobrú náladu. Naša štvrtá kampaň na Koníku bola z nášho pohľadu vynikajúca a myslím si, že určite nebola posledná.
Ak ste sa našli v zozname nižšie, prosím, napíšte mi e-mail na michal.neuschl@heineken.com a identifikujte sa svojou prezývkou a súťažou, v ktorej ste získali cenu. Následne vám zašlem súhlas so spracovaním osobných údajov (podľa najnovších pravidiel GDPR) – aby sme vám mohli kuriérom poslať výhry.
Aby nás z toľkej logistiky neporazilo, výhry budeme posielať naraz, po tom ako získame kontaktné údaje na všetky z vás. Verím, že si výhry užijete.
Ešte raz ďakujeme! Ste skrátka W0,0W!
N0,0vá príchuť
6pack radlerov:
@pepeja
@lucik194
T0,0P prírodná vôňa
1x 6pack a súpravu esenciálnychh olejov
@mirka348
Zberateľské ÚL0,0VKY
3x 6pack radlerov a organické pleťové oleje
@livizi
Pleťová maska
6 pack radlerov a balíček ručne vyrábaných prírodných pleťových masiek vyhráva:
@petrarac
Ranná fotka
1x 150 radlerov:
@manee
Skrášľovacie účinky ingrediencií radlerov
1x150 radlerov:
@s_i_s_a
Vyhrajte skrášľovací víkend
Darčekova krabica s Radlermi:
@roxy77
@petulda333
@majik66
@slavuska237
@wicka5
1x 150 radlerov:
@victoria021
A hlavnú cenu 1x wellness pobyt pre dve osoby získava:
@kristina2708
Ďakujeme za vašu aktivitu a tešíme sa opäť o rok. Boli ste skvelé.
Na Zdravie!
Michal a Matúš
minuly rok chodil kurier osobne, preto chceli adresu....
Neviem
Nič neviem....čakám. aj mne sa vidí, že je to už dlho.☹
minuly rok to bolo urcite par tyzdnov po skonceni sutaze.....
Podla mna tiez kurier, ale teraz mi napadlo, ze ja som nezadavala tel.cislo - tak ako ma zastihne? Nie som stale doma
@lucik194 Ja nemam iluzie :D
Narazala som na to, ze si napisala, ze asi bude chodit kurier osobne, tak preto pytali adresu.
Adresu by predsa pytali stale - ci by to malo ist klasickou postou, postovym kurierom, sukromnymi kurierskymi spolocnostami... ako inak mozu dorucit vyhru ak nemaju adresu?
@s_i_s_a u mňa bol práve teraz kuriér 🙂 takže ja už mám svoju výhru
@kristina2708 tak super 👍 ... ja som dnes písala Michalovi Neuschlovi a napísal že budú posielať v priebehu tohto týždňa...a prišla ti aj sms,že ti kuriér dovezie zásielku?
No super. Tesim
@s_i_s_a áno prišla aj sms 🙂
@kristina2708 a prosim ta akou kurierskou spolocnostou to prislo?
@s_i_s_a DPD 🙂 napísali mi aj v piatok že v pondelok príde a aj dnes ešte písali
Výborne, ďakujem za info. Teším sa...
@wicka5 tiez tak 12ks..ani som nevedela,ze tam ma byt tricko. Ale ja radsej ten radler ako tricko
Mne tiež 12ks
@roxy77
@petulda333
@majik66
@slavuska237
@wicka5
@manee
@pepeja
@lucik194
@livizi
@petrarac
@mirka348
Dievčatá prosím vás komu už prišla výhra? Mne písali 16.9.2019 že ten týždeň budú posielať, za 2 týždne som písala zase a že majú toho strašne veľa a dúfajú že v ďalšej zásielke budem už aj ja, no ale stále nič.
Ja uz mam
ja uz tiez mam
@s_i_s_a mne prisla,ked si tu napisala,ze rozposielaju tak asi o 3-4dni dosla
@petulda333
@livizi
a akým kuriérom vám to prišlo? A prišla aj sms že bude zásielka doručená?

Anoooo... Potešila by info 😏