ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
Ja ich ochutnávam rad za radom všetky.... alko aj nealko... Priznám sa,mám radšej alko verziu 😉 Najviac mi chutí citrón - baza -mäta, z tohtoročných noviniek som akurát včera pila jahodu-rebarboru.... a musím povedať,že je celkom zaujímavá kombinácia... no stihla som odfotiť už len prázdnu plechovku ....😂
Ja skoro stale pijem citron a nedam dopustiť na levandula -cierna ribezla najlepši radler 🍀🍀🍀
Mňa očarila príchuť broskyňa bazalka. Nie je taký sladký, ako čierna ríbezľa levanduľa, ktorú tiez môžem. Vlastne keď tak premýšľam, neexistuje príchuť, ktorú by som nemala rada
preferujem pre dokonalé osvieženie Citron.....aj levandula na náladu)) a strašne ma zaujíma jahoda...ešte sa mi nedostala pod ruku)))) Na zdravie
Najradšej asi po citróne, ale niekedy neodolám ani alko, napr. pri dobrej grilovačke
@matus_bazant ked vidim prichut Bylinky, hned beriem🙂 len to ozaj musi byt stastie....inak Citron je topka.
U nas vyhrava citron-baza-mäta. Uz mi to zacne, vecer uspime deti a sup na balkon popijat....😇
@vonava007 Bylinky boli len limitka... Tento rok ich nahrádza Jahoda - Rebarbora, tak snáď ti zachutí aj tá 😉
Ochutnali sme už všetky príchute,ale najviac u nás boduje jahoda s rebarborou a čierna ríbezla s levanduľou 🙂
@matus_bazant ano ano....viem. Predaval sa minule leto len v Tescu ale ja som ho teraz pred asi mesiacom kupila niekde inde.....nechcem zavadzat,myslim ze to bolo v Kauflande??.....ale na jahoda rebarbora sa tesim. Urcite vyskusame🙂 Nechcem vyzerat ako vtierka 😇 ale tieto dni s Bazantom boli minuly rok aspon pre mna tie najvydarenejsie. Velmi ma bavili. Ty si taky týpek😉 na mojej vlne..xixi....inak ta broskyna-bazalka nooooo.....musim čeknúť.
Ja som ochutnala okrem Jahody +rebarbora vsetky co su na obrazku Su perfektne a chutia aj mojmu synovi (19m) ale pssst 😇
Už teraz sa teším na teplé dni s radlerom, keďže tento si môžem vychutnávať momentálne aj v tehotenstve...obyčajné pivo nemusím, ale som vďačná človeku ktorý vymyslel radler nealko a s rôznimi príchutami😎 Pre mňa top : radler citron, baza a levanduľa.😇
Musim sa priznat, ze som dlho vahala ochutnat radler, ale neodolala som. A tento osviezujuci napoj som si zamilovala. Vyskusala som vsetky prichute ale stale sa vraciam ku klasike -citron. 👍
@vonava007 Ďakujem veľmi pekne za pochvalu, veľmi si to vážim a som rád, že sa ti kampaň minulý rok páčila... 🙂 Vtedy som sem šiel s obrovským rešpektom - že pivná značka, že Modrý koník, že chlap... 😲 A nakoniec to bolo fakt vydarené. Musím povedať, že človek sa tu výborne dobije pozitívnou energiou. 😇 😀
U nas kazdopadne citron... 🙂 no skusame vsetky novinky - aj teraz sa chystame na jahodu+rebarboru..
@28maja28 Klasický alko radler vymysleli na začiatku 20. storočia v Bavorsku, keď hostinského prekvapili fúra cyklistov a začalo mu dochádzať pivo. Tak ho začal riediť 1:1 s citrónovou limonádou. 😎 Priznám sa, že netuším, kto ako prvý na svete vyrobil nealkoholický radler; čo sa úplnej 0,0%-ky týka, tak slovenské prvenstvo má prave Bažant. 🙂

@matus_bazant mne chutil, myslela som, že bude moc sladký ale ani nie. A chutil i dcérke 🙂