ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
@skerinko Teším sa! 😉
Ja ich ochutnávam rad za radom všetky.... alko aj nealko... Priznám sa,mám radšej alko verziu 😉 Najviac mi chutí citrón - baza -mäta, z tohtoročných noviniek som akurát včera pila jahodu-rebarboru.... a musím povedať,že je celkom zaujímavá kombinácia... no stihla som odfotiť už len prázdnu plechovku ....😂
Ja skoro stale pijem citron a nedam dopustiť na levandula -cierna ribezla najlepši radler 🍀🍀🍀
Mňa očarila príchuť broskyňa bazalka. Nie je taký sladký, ako čierna ríbezľa levanduľa, ktorú tiez môžem. Vlastne keď tak premýšľam, neexistuje príchuť, ktorú by som nemala rada
@ferihegy Ďakujem za krásnu básničku!
preferujem pre dokonalé osvieženie Citron.....aj levandula na náladu)) a strašne ma zaujíma jahoda...ešte sa mi nedostala pod ruku)))) Na zdravie
Najradšej asi po citróne, ale niekedy neodolám ani alko, napr. pri dobrej grilovačke
@matus_bazant ked vidim prichut Bylinky, hned beriem🙂 len to ozaj musi byt stastie....inak Citron je topka.
U mna jednoznacne Radler citron....uz len pri myšlienke naň sa mi zbiehaju slinky🙂
U nas vyhrava citron-baza-mäta. Uz mi to zacne, vecer uspime deti a sup na balkon popijat....😇
Ja som staleza klasiku citron v lete naj osviezenie pre mna 😉
@vonava007 Bylinky boli len limitka... Tento rok ich nahrádza Jahoda - Rebarbora, tak snáď ti zachutí aj tá 😉
Ochutnali sme už všetky príchute,ale najviac u nás boduje jahoda s rebarborou a čierna ríbezla s levanduľou 🙂
Jednoznačne citrón, potom ríbezľa a nakoniec všetky sú vlastne fajn
Citron je u nas TOP
Vyhre by sme sa potesili😉
@matus_bazant ano ano....viem. Predaval sa minule leto len v Tescu ale ja som ho teraz pred asi mesiacom kupila niekde inde.....nechcem zavadzat,myslim ze to bolo v Kauflande??.....ale na jahoda rebarbora sa tesim. Urcite vyskusame🙂 Nechcem vyzerat ako vtierka 😇 ale tieto dni s Bazantom boli minuly rok aspon pre mna tie najvydarenejsie. Velmi ma bavili. Ty si taky týpek😉 na mojej vlne..xixi....inak ta broskyna-bazalka nooooo.....musim čeknúť.
Ja som ochutnala okrem Jahody +rebarbora vsetky co su na obrazku Su perfektne a chutia aj mojmu synovi (19m) ale pssst 😇
Citron. Kyselkava chut je fajn, prijemna na horuce dni. 🙂
Jedoznačne citrón, ale chystám sa vyskúšať levanduľu a čiernu ríbezľu. 🙂
Už teraz sa teším na teplé dni s radlerom, keďže tento si môžem vychutnávať momentálne aj v tehotenstve...obyčajné pivo nemusím, ale som vďačná človeku ktorý vymyslel radler nealko a s rôznimi príchutami😎 Pre mňa top : radler citron, baza a levanduľa.😇
Musim sa priznat, ze som dlho vahala ochutnat radler, ale neodolala som. A tento osviezujuci napoj som si zamilovala. Vyskusala som vsetky prichute ale stale sa vraciam ku klasike -citron. 👍
@vonava007 Ďakujem veľmi pekne za pochvalu, veľmi si to vážim a som rád, že sa ti kampaň minulý rok páčila... 🙂 Vtedy som sem šiel s obrovským rešpektom - že pivná značka, že Modrý koník, že chlap... 😲 A nakoniec to bolo fakt vydarené. Musím povedať, že človek sa tu výborne dobije pozitívnou energiou. 😇 😀
U nas kazdopadne citron... 🙂 no skusame vsetky novinky - aj teraz sa chystame na jahodu+rebarboru..
@28maja28 Klasický alko radler vymysleli na začiatku 20. storočia v Bavorsku, keď hostinského prekvapili fúra cyklistov a začalo mu dochádzať pivo. Tak ho začal riediť 1:1 s citrónovou limonádou. 😎 Priznám sa, že netuším, kto ako prvý na svete vyrobil nealkoholický radler; čo sa úplnej 0,0%-ky týka, tak slovenské prvenstvo má prave Bažant. 🙂
@chorucka Nič som nepočul, ani nevidel... 😉

U mňa vyhral grep,no zachutila mi aj levanduľa 🙂
Milujem levandulovy😍

@matus_bazant mne chutil, myslela som, že bude moc sladký ale ani nie. A chutil i dcérke 🙂