icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
skerinko
8. máj 2017

@matus_bazant mne chutil, myslela som, že bude moc sladký ale ani nie. A chutil i dcérke 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@skerinko Teším sa! 😉

beatabuckova
8. máj 2017

Ja ich ochutnávam rad za radom všetky.... alko aj nealko... Priznám sa,mám radšej alko verziu 😉 Najviac mi chutí citrón - baza -mäta, z tohtoročných noviniek som akurát včera pila jahodu-rebarboru.... a musím povedať,že je celkom zaujímavá kombinácia... no stihla som odfotiť už len prázdnu plechovku ....😂

janynkaaa
8. máj 2017

Ja skoro stale pijem citron a nedam dopustiť na levandula -cierna ribezla najlepši radler 🍀🍀🍀

limoncino
8. máj 2017

Mňa očarila príchuť broskyňa bazalka. Nie je taký sladký, ako čierna ríbezľa levanduľa, ktorú tiez môžem. Vlastne keď tak premýšľam, neexistuje príchuť, ktorú by som nemala rada

ferihegy
8. máj 2017

Ahojte 🙂

Levandulu, citron .. a ci grep si dat ?
Kedze dojcim, hlavne 0% alkoholu mal by mat 🙂
U Radlera problem ziadny,
s nim uz ziaden den nie je fadny.
Ku obedu a ci po nom,
bez neho navsteva nesmie domov.
A mne chuti najviac Radler citron,
sviezi, chutny predsa moj sampion ;)

Pekny den

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@ferihegy Ďakujem za krásnu básničku!

italy2
8. máj 2017

preferujem pre dokonalé osvieženie Citron.....aj levandula na náladu)) a strašne ma zaujíma jahoda...ešte sa mi nedostala pod ruku)))) Na zdravie

irenaliza
8. máj 2017

Najradšej asi po citróne, ale niekedy neodolám ani alko, napr. pri dobrej grilovačke

vonava007
8. máj 2017

@matus_bazant ked vidim prichut Bylinky, hned beriem🙂 len to ozaj musi byt stastie....inak Citron je topka.

asire
8. máj 2017

U mna jednoznacne Radler citron....uz len pri myšlienke naň sa mi zbiehaju slinky🙂

ankazdca
8. máj 2017

U nas vyhrava citron-baza-mäta. Uz mi to zacne, vecer uspime deti a sup na balkon popijat....😇

natalia1985
8. máj 2017

Ja som staleza klasiku citron v lete naj osviezenie pre mna 😉

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@vonava007 Bylinky boli len limitka... Tento rok ich nahrádza Jahoda - Rebarbora, tak snáď ti zachutí aj tá 😉

letyssia
8. máj 2017

topka !

luspik
8. máj 2017

Ochutnali sme už všetky príchute,ale najviac u nás boduje jahoda s rebarborou a čierna ríbezla s levanduľou 🙂

tinka13
8. máj 2017

Jednoznačne citrón, potom ríbezľa a nakoniec všetky sú vlastne fajn

naatalka
8. máj 2017

Citron je u nas TOP
Vyhre by sme sa potesili😉

vonava007
8. máj 2017

@matus_bazant ano ano....viem. Predaval sa minule leto len v Tescu ale ja som ho teraz pred asi mesiacom kupila niekde inde.....nechcem zavadzat,myslim ze to bolo v Kauflande??.....ale na jahoda rebarbora sa tesim. Urcite vyskusame🙂 Nechcem vyzerat ako vtierka 😇 ale tieto dni s Bazantom boli minuly rok aspon pre mna tie najvydarenejsie. Velmi ma bavili. Ty si taky týpek😉 na mojej vlne..xixi....inak ta broskyna-bazalka nooooo.....musim čeknúť.

chorucka
8. máj 2017

Ja som ochutnala okrem Jahody +rebarbora vsetky co su na obrazku Su perfektne a chutia aj mojmu synovi (19m) ale pssst 😇

jabucko
8. máj 2017

Citron. Kyselkava chut je fajn, prijemna na horuce dni. 🙂

slavaf
8. máj 2017

Jedoznačne citrón, ale chystám sa vyskúšať levanduľu a čiernu ríbezľu. 🙂

28maja28
8. máj 2017

Už teraz sa teším na teplé dni s radlerom, keďže tento si môžem vychutnávať momentálne aj v tehotenstve...obyčajné pivo nemusím, ale som vďačná človeku ktorý vymyslel radler nealko a s rôznimi príchutami😎 Pre mňa top : radler citron, baza a levanduľa.😇

05ada
8. máj 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Musim sa priznat, ze som dlho vahala ochutnat radler, ale neodolala som. A tento osviezujuci napoj som si zamilovala. Vyskusala som vsetky prichute ale stale sa vraciam ku klasike -citron. 👍

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@vonava007 Ďakujem veľmi pekne za pochvalu, veľmi si to vážim a som rád, že sa ti kampaň minulý rok páčila... 🙂 Vtedy som sem šiel s obrovským rešpektom - že pivná značka, že Modrý koník, že chlap... 😲 A nakoniec to bolo fakt vydarené. Musím povedať, že človek sa tu výborne dobije pozitívnou energiou. 😇 😀

joja55
8. máj 2017

U nas kazdopadne citron... 🙂 no skusame vsetky novinky - aj teraz sa chystame na jahodu+rebarboru..

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@28maja28 Klasický alko radler vymysleli na začiatku 20. storočia v Bavorsku, keď hostinského prekvapili fúra cyklistov a začalo mu dochádzať pivo. Tak ho začal riediť 1:1 s citrónovou limonádou. 😎 Priznám sa, že netuším, kto ako prvý na svete vyrobil nealkoholický radler; čo sa úplnej 0,0%-ky týka, tak slovenské prvenstvo má prave Bažant. 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@chorucka Nič som nepočul, ani nevidel... 😉

sticker
silviaka
8. máj 2017

U mňa vyhral grep,no zachutila mi aj levanduľa 🙂

lubica285
8. máj 2017

Milujem levandulovy😍