icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
greta123
8. máj 2017

U nás najviac chutí citrón, baza, mäta, ale rada by som vyskúšala rebarbora, jahoda, tá chuť musí byť super🙂)🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@malicka1986 Však jasné 😉

sticker
zuzuzuzka
8. máj 2017

U mna vedie Citron alko aj nealko a teraz najnovsie ten LIGHT je super 🖒 musim sa priznat, ze prichut Jahoda vidim prvykrat 🙄 udrel mi do oci a ochutnala by som veru hned

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@greta123 Už je v obchodoch, tak určite skús!

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@zuzuzuzka Je to novinka, vonku je snáď ani nie štyri týždne a chvíľku trvá, kým sa dostane do všetkých predajní... Keď okoštuješ, tak napíš, že či ti zachutila.

zuzuzuzka
8. máj 2017

@matus_bazant ok napisem. Keby som vedela vcera, ze je nieco nove, tak by som ho hladala. Dnes sa chystam do Tesca, tak ho tam snad najdem 😊

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@zuzuzuzka V Tescu som ho videl včera v Bratislave. Len drobné upozornenie, Tescu chviľu trvá, kým novinky dá tak povediac "na regál" do pivnej uličky. Zvyčajne sa nachádzajú vystavené na paletách v rámci predajne... Tak treba popozerať, prípadne sa opýtať niekoho z predavačov.

kaatuuskaa
8. máj 2017

Citrón 👍👍👍👍

caroline_
8. máj 2017

Mne chutia všetky ale klasika citrón je pre mňa TOP! 🙂

dominikatn
8. máj 2017

@matus_bazant u mňa je TOP najväčší bylinkovy radler alko. Ešte pár hodín pred pôrodom som si ho veselo popíjala, však čo som ja vedela, že už budem rodiť? Pár dní dozadu sme v Tesco narazili na Jahoda-rebarbora a broskýňa-bazalka. Kúpili sme oba, však musíme okostovat. Jahodovy mnamka veľká, ten broskynovy by som asi radšej bez tej bazalky. Už nech je leto v plnom prúde, grilovacka, radler, bazén. Dojcenie, nedojcenie, jeden nikoho nezabije 😉

ziwka
8. máj 2017

Za mna je to teraz jahoda rebarbora 😍 ale aj ta broskyna bazalka je vydarena velmi

jahodka30
8. máj 2017

mäta, citrón a baza... A ešte tej s levandulou
😊

bandurka1979
8. máj 2017

za mna urcite citron, ochutnala som aj ine prichute ale citron vyhrava

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@dominikatn Na zdravie - tebe aj drobcovi 🙂

sticker
iwqa
8. máj 2017

Za mňa citrón-baza-mäta alko aj nealko, ale topka bola limitka bylinky 👍👌 chceeeeeem ju naspäť 🙏☹

katuska5909
8. máj 2017

@matus_bazant Ja tomu rozumiem a presne to mi napadlo, že zrejme to pri pive ani nie je možné. Aj tak som vďačná za verziu light, naozaj. Vďaka za odpoveď, Matúš. 😉 Držím palce pri ďalších invenčných nápadoch.

jujka123
8. máj 2017

@matus_bazant Ochutnali sme už všetky príchute. Máme otestované aj iné značky, ale zakaždým sa vrátime k bažantom. Hlavne na tie "nulkové" nedám dopustiť. Sú super ako letné osvieženie či už doma alebo na cestách. A v zime nám zas to leto pripomínajú. Vždy máme v špajzi nejakú zásobu a na dlhšie cesty si tiež pár plechoviek vezmeme. Veľmi dlho sme "fičali" na príchuti citrón - baza - mäta. Najnovšie sme však prešli na citrónový, akosi nám zachutil viac. Nakoľko sme sa začali snažiť o potomka, momentálne je pre nás jasnou voľbou 🙂
Ochutnali sme aj broskyňovo - bazalkový aj jahodovo - rebarborový 😍 Ten je fantastický. Aj keď z tých alkoholických je stále najväčším favoritom Bylinka 😍 😍 😍

lubomir_j
8. máj 2017

Ja som taka 'bylinna' takze ked mam na vyber tak baza, mata a citron😉 a tiez levandulovyy😄 ale ked muz doniesie iny, aj po tom sa zem zlahne😄 a poviem pravdu, ze tie 0 % ma v tehotenstve pocas letnych horucav neraz zachranovali😂😂

kasyra
8. máj 2017

Citron-baza-mata...velmi vydarena prichut, ked narazim v obchode na jahoda-rebarbora urcite ochutnam 🍻🍺👌

purinkaa
8. máj 2017

Pre mna je cislom jedna stale CITRON, osvedcena klasika 🙂, ale musim povedat, ze som vyskusala aj novinku BROSKYNA-BAZALKA a bola som veeelmi milo prekvapena 😉.

sabusik321
8. máj 2017

@matus_bazant Na začiatku 9.mesiaca nám učaroval Radler 0,00 % Levanduľa a čierna ríbezľa... myslím, že to je náš letný favorit 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@purinkaa Nevystrašila ťa tá bazalka? 😀 😅

fifina461
8. máj 2017

u nás citrón :D

purinkaa
8. máj 2017

@matus_bazant Musim povedat, ze ano, ale aj prave preto som bola zvedava 🙂...ale chutila mi ta kombinacia 😉.

kater_by
8. máj 2017

Pre mňa je TOP levandula proste je úžasná😉

meginka88
8. máj 2017

Jednoznacne levandula-cierna ribezla ale Vasa novinka broskyna-bazalka (aspon dufam ze je to broskyna) je genialna.priznam sa ze na prve ochutnanie som povedala ze ta bazalka je tam hrozna ale teraz sa toho neviem dopit ☺ja sice pivo doslova neznasam ale tieto dva radlery su fantastickeeeee 💜

s1m.one
8. máj 2017

ahoj, ja som taka konzerva, takze citroooooon 🙂))))

moni244
8. máj 2017

@matus_bazant ja sa posnazim zapojit vsade a budem dufat, ze motyka vystreli a stastie sa usmeje aj na mna 😉

lilkasaska
8. máj 2017

citron je naj