icon

Autosedačky Cybex. Máte s nimi skúsenosti?

labutka
10. jan 2010

Kamarátka mi dala tip na autosedačku Pallas od firmy Cybex. Máte s ňou niekto skúsenosti?

anjelicek26
7. aug 2011

@jani7ka

No ja neviem ako si hladala, toto je solution X
http://www.mytoys.de/Cybex-Auto-Kindersitz-Solu...

a solution x fix
http://www.foryourbaby.de/Angebote/Kindersitze/...

Inak neviem, ci je OK tu predavat takto pod rukou autosedacky mimo bazar :( A ani ako je to potom zo zarukou na sedacku ked ich niekto kupi od teba a nie z predajne :(

dosa
7. aug 2011

@anjelicek26 ten prvy link je len solution, nie solution X.
cena 100 € je podla mna velmi dobra, v pripade, ze su sedacky kupene v obchode a dotycna k nim dolozi aj fakturu, preco nie? zo zahranicia na SK je vacsinou drahe postovne, tym padom je konecna cena skoro taka ako na SK. v tom pripade radsej kupim na SK a v pripade reklamacie, nemusim pracne a draho posielat zase spat...

anjelicek26
7. aug 2011

@dosa - tak ja neviem, my zijeme v nemecku, teraz sice v anglicku, tak postovne nejako neriesim, ale poznam stranky, z ktorych za 9.9 posielaju na slovensku (o-baby, amazon tusim za 15) a pri vela produktoch sa to stale oplati. A teda neviem, aku ti sukromna osoba vystavi fakturu a ako prosim bude riesit reklamaciu (?)

dosa
7. aug 2011

@anjelicek26 myslela som to tak, ze ak ich kupila ona, tak tiez musi mat na ne doklad, nie? takze ak ich preda dalej, mala by v pripade potreby reklamacie poskytnut aj ten doklad, ktory dostala pri kupe... ved aj ked predam niekomu pouzity kocik, tak mu dam aj doklad o kupe ktory som k nemu dostala, nie? pride mi to logicke...

anjelicek26
8. aug 2011

@dosa - ja neviem ak by mam nieco po roku - roku a pol reklamovat a potom nahanat sukromnu osobu - ehm - tak to uz radsej zbalim autosedacku do balika a poslem ju do zahranicia 😅

michaela80
22. aug 2011

Ahojte potrebujem poradit..Neviem sa totiz rozhodnut ktoru mame vziat...ci cybex palas2 fix 2011 alebo cybex palas fix plus 2011 ..ci mam brat do uvahy tie bocne vankuse alebo radsej ten material.... 😠

lindulak
24. aug 2011

@michaela80 tak ja som riešila presne to isté akurát o kategoriu vyššie - Solultion Xfix a vybrala som si poťah lepší 😀 som si povedala, že aj bez tých prídavných vankúšov bola super v testoch, tak to zase nebude asi až také dôležité. keby alebo bola tá nová v plus poťahu, tak by som asi vybrala tú, no ale čo už... som zvedavá, ako dlho ten poťah vydrží, keďže je to už sedačka na viac rokov...

brulka
6. sep 2011

@michaela80 ahojky tiez zavuzem pallas cybex len neviem aky je rozdiel medzi modelom 2010 a 2011 😅 ???

michaela80
6. sep 2011

@brulka tak ja uz mam na ceste http://www.autosedacky-cybex.sk/detail.php?zboz... dufam ze zajtra dorazi..neskutocne sa na nu tesim... 😉 😉 😉 rozdiel neviem aky je ja som rovno brala 2011

brulka
6. sep 2011

@michaela80 super ja som viac a viac tiez presvedcena ze kupime cybex. zvazovala som totiz este aj maxi cosi priori tiez ma vyborne vysledky v testoch aj pekne polohanie na spanik ale ta nema izofix. pri cybexe sa mi paci ze sa da aj okrem polohy chrbatika na spanok aj hlavova opierka pekne nastavit. a co viac aj bez toho spodneho podstavca co je uz nad 18 kg ze sa da tiez este trosku polohovat ... neviem sice ako to presne pre tie vacsie deti nad 4 roky funguje ... mozno tu niekto vie popisat to polohovanie neskor ??? a k tomu pultiku ... da sa nastavit do kolkych pozicii do hlbky a do kolkych do vysky ??? teda ak to vobec ide do vysky ... na videu sami zdalo ze co sa tykahlbky su dve polohy. vie niektoporadit ??? lebo mala v nej v obchode sedela celkom spokojne ... pultik tak po prska ale ako to bude ked narastie aby ten pultik nemala neskor na pupku 😅 . som sa zabudla predavaca spytat 🤐

maajka83
10. sep 2011

@power700 ahoj presne tuto mame. sme snou veľmi spokojný. teraz pozeram pre malu a rozmyslam na cybex pallas 2-fix.

maajka83
10. sep 2011

@brulka ahoj, presne tuto rozmyslam kupit malej. Daj vediet ako ste sno spokojny :D

power700
10. sep 2011

@maajka83 díky moc, tak to je fajn, že je ok!

stvura
Odpoveď bola odstránená
rovni
11. sep 2011

ahojte,viete mi niekto poradit ktoru sedacku od Cybex?Rozhodnujem sa medzi Solution X a Free fix.Paci sa mi ze Solution X ma 11 výškovo nastaviteľných polôh hlavovej opierky a 3-pozičný náklon hlavovej opierky ,ale zase free fix ma isofix,no len 7 pozícií výškovo nastaviteľné opierky hlavy.Teraz mam 3-rocnu dcerku ktora uz ma cez 15 kilo v Romeri (9-18kg) a maleho vo vajicku Romer (0-13 kg),kde je uz uplne natrieskany (ma cez 11 kg).dakujem za kazdu radu ktora mi pomoze pri rozhodovani 😉

dosa
11. sep 2011

@rovni aj solution x sa da kupit s isofixom - pozri cybex solution x fix

michalag
11. sep 2011

@rovni ahoj a nechces racsej tuto http://www.autosedacky-cybex.sk/katalog.php?typ... , ja idem malemu kupovat pravu tuto koli isofixu

rovni
11. sep 2011

@dosa @michalag pozerala som aj tu Cybex SOLUTION X-FIX ,len je trosku drahsia ako tie dve co som ja spominala,zaujimalo by ma v com je Free fix horsi ako SOLUTION X-FIX ?

dosa
11. sep 2011

@rovni solution x fix je zrejme drahsia pre ten patentovany naklon hlavovej opierky a ma nastavitelny sklon opierky - co som pri free fix nenasla napisane...

dosa
11. sep 2011

@rovni a teda solution x fix ma aj viac tych vyskovych pozicii opierky, co zrovna nemusi znamenat, ze sa do nej neskor vojde vyssie dieta, vyskove maximum moze byt rovnake, akurat tie medzistupne mozu byt hustejsie rozdelene, tym padom lepsie sadnu tie bocnice okolo hlavy na roznu vysku...

rovni
12. sep 2011

@dosa dakujem

brulka
13. sep 2011

@maajka83 tento tyzden ju ideme kupit 🙂 tak dam vediet.
@stvura dakujem 🙂 @dosa babulky prosim vas a neviete ci ta cybex pallas fix ma to polohovanie chrbtovej opierky aj pre deti nad 4 roky (cize ked sa sedacka pouziva bez podstavca a bez pultiku)? na videou nieco take badat ale ako to funguje netusim. tento tyzden idem sice tu sedacku uz kupit tak popytam aj v obchode ... ale predavajuci casto svoje produkty do detailu nepoznaju ... zato sa pytam radsej tu.
@michaela80 akooo? dorazila sedacka ste spokojni ??? daj vediet 😉

michaela80
13. sep 2011

@brulka sedacka je uzsana..chvilu sme maturovali nad izoficom a ciernymi uchytkami... malej sa paci v nej i ked bez pultiku hlavne..sem tam sa snazi pultik odtlacit od saba a losti sa ze to nejde... 🙂 🙂

michaela80
13. sep 2011

@brulka mne sa zda ze sa da polohovat lebo ta opierka sa dlaapolohovat len to asi musi bytasi aj sedadlo zadne tiez polohovatelne.. ja som to sedadlo zadne zpolohavala co najviac dozadu a pekne to tam zasadlo... ze je to pricapene na tej sedacke...ked tak ti to odfotim...

michaela80
13. sep 2011

pisem ako tatar... dufam ze si to pochopila...kazdu chvilu to moje dieta pisti tak utekam a neviem dopisat jednu vetu normalne vklude...
@brulka

brulka
13. sep 2011

@michaela80 super tesim sa ze pribudol dalsi maly spokojny cloviecik 🙂 i ked sa zatial pasuje s pultikom 😀 , ale bezpecnost je prvorada, ono deticky si isto neskor zvyknu 😉
my mame toyotu yaris takze zadne sedadlo sa polohovat da, ale nijak extremne do lahu ... iba take pohodlnejsie hlbise opretie sa da nastavit ... no ved popytam ja este v obchode 🙂
a mam este dilemu ktoru farbu 😀 my mame tehlovooranzove auto ... ale asi kupime o rok dva nove tak sa neviem rozhodnut ... haha to su zenske problemy 😀

michaela80
13. sep 2011

@brulka nam to tiez nejde neviem ako do lahu.. urcite nie ako predne sedadlo.... mame roomstra a druheho auto kia sportafge ale zase tam nie je izofix tak to neriasim... 🙂 🙂
jedno auto mam cappucino a druhe cierne a ja som si vybrala kedze mam vytuzene dievcatko ..fialovu.. 😀 😀 😀

mayor
16. sep 2011

Ahoj, kedze nas drobec pomaly ale isto rastie (co nas samoezrejme tesi) blizime sa k hranici ked musime rozmyslat o autosedacke a podla roznych testov a diskusii nam zatial vysla najlepsie (ak teda chceme aj ciastocne usetrit) autosedacka Cybex PALAS 2 FIX 2011 .... mate s nou niekto vlastne skusenosti ?
Ako sa v nej babo (dieta) citi , nie je v nej moc stratene ? ako je to z vyhaldom dietata v nej (pohlad z okna a tak) a ako s jednoduchostou uchytenia v aute (ISOFIX) ?

michaela80
16. okt 2011

@mayor s izofixom sa to velmi lahko upina.. nasa ma sice 15 mes ale vahovo je 8,70 a trosku je este stratena v sedacke ale vyhlad ma super z okna..

jazmina83
20. okt 2011

Ahoj,potrebujem poradit,chystame sa kupit malemu autosedacku a pre nas najlepsie vychadza tiez Cybex,mam vsak par otazok 😅 aky je rozdiel medzi tymito autosedackami okrem bocnic,mam v tom zmatok v tych nazvoch
Volala som do jednej predajne,ze mam zaujem o cybex pallas (nie isofix) a mi povedali,ze momentalne su nedostupne pretoze cakaju na kolekciu 2012. Ja by som chcela asi verziu prvu (hneda sedacka) ta novsia je asi ta druha foto?
Dalej mam obavy,ci budu stacit pasy nasho auta,mame suzuki swift a vela ludi sa stazovalo,ze pasy boli kratke,nemate konkretne s tymto autom niekto skusenost?? 😅

@michaela80 Ahoj,tvoja mala je zlatucka v tej sedacke a vidim,ze ani s vyhladom nie je problem,len ten material na sedacke sa mi zda byt taky ako plys??? podla obrazkov vyzera uplne inak.