5 mesačné kojené bábo sa budí v noci každu hodinu na jedenie
uz som z toho taka nevyspata kazdu hodinu moj syncek papa horsie je ze po 2 min. zaspi a ustockami napodobnuje rybku a ked mu doslova vtlacim bradavku do ust tak pokracuje ale len znova 2 min a ked sa mi to nepodari tak je za hodinu znova hore a znova kolotoc co mam robit ?
kamaratka mi odporucila zahustit materske mlieko detskou ryzovou kasickou a davat mu z flase na noc myslite ze to pomoze? prosim poradte cez den ho zacinam prikrmovat
@verca99 nemyslim, ze sa budi preto, ze je hladny, ale preto, ze potrebuje mat istotu, ze je mama pri nom... svedci o tom aj to ,ze po 2 min. je kludny a spinka... skus ho vziat k sebe do postele, mozno bude lepsie spat... u nas bol podobny problem vstavala som k 10 - mesacnej dcerke aj 10x v noci, kym som ju nevzala k sebe do postele, uz zufala a unavena... a zrazu sa zobudila len 1-2x a potom uz vobec nie... pravedpodoben potrebuje mat istotu, ze si tam...
nebude to nahodou tou zmenou v prikrmovani? Mozno nesp lebo ho boli brusko a ma vela. Ale,ked sa to tak vezme' pocula som,ze via ere babatka teraz kojacim mamickam v noci nespia. U mojho nezabera ani to,ze je so mnou v posteli. Moj ma 5 mesiacov a vstava skoro kazdu hodinu,pouziva ma ako cumlik a do 5 minut zaspi,ale ked skusim dat cumel,mam pruser a ukladam ho min.pol hodinu, cumel som ho nenaucila cmulat,ale vlastne ziadne z mojich deti to nedokazalo. Kazde babo ma n ejake tie obdobia, netreba sa branit,treba ich nejako prezit. Skus nedokrmovat,neexperimentovat,ved plne kojene deticky nepotrebju nic az do 6. Mesiaca. Urcite bude len zdrave, mam to vyskusane.
@verca99 ja si tiez nemyslim ze je hladny....skor potrebuje mat tu istotu...moj maly sa tiez budi v noci kazde dve hodiny, niekedy si len trocha cmorkne a spi dalej, dam mu este dudlik ked vidim ze hlada ale pit nechce a spinka..ja mu ale po nakojeni ked vidim ze uz nechce papat iba si cmorat dam dudlik, predtym si odgrgneme a spinkame, sem tam sa zobudime aby zistil ze ci mamka alebo ocko su pri nom a spinka dalej....ale niekedy prejdem z obyvacky do spalne aj xkrat co si len tak mrnka alebo stratil dudlik....a uz ked chces vyskusat zahustit mliecko najprv to vyskusaj cez den lebo malinky to nemusi dobre znasat.....a tiez to co vravi @magic08 je pravda, lebo ked maleho v noci nakojim a zaspim pri tom tak sa mi bude menej krat ako ked je v postielke...ale tak my sa nevyspime na jednej posteli traja lebo maly zaberie cely vankus moj a ja sa tlacim s manzelom na jeho polovici :D a este k tomu dudliku viem ze niektore maminky su zasadne proti nemu ale tak my ho pouzivame....tot moja skusenost
Veľa šťastia, mne sa takto budil až do roka... určite nieje hladný, proste potrebuje citiť maminu a mať prso v ústach a dudkať... musela som kvôli tomuto s nočným kojením prestať, prejsť na fľašu - ale pozor, nie UM, ale rastlinné mlieka z DM-ky, kojenie len cez den a bolo to lepšie, len 2-3x vnoci... dobre začal spávať až teraz od 20-tich mesiacov...🙂
jeeeej suuper ze ste mi taktko napisali ste zlatucke ja vyskusam vsetko a mozno mate pravdu stim ze potrebuje mat cicu viete momentalne zijem v zahranici v USA a to je super ze aspon takto cez net mi mozte poradit napisem vam ci to zabralo 😵 straaasne dakujeeem

@verca99 - ryzovu kasu mu urobit mozes, to mu neuskodi (ale nie cez flasu! dieta vypije omnoho viac, v brusku sa kasa napuci a bude ho boliet brusko), otazka je, preco hned pri kojeni zaspi? Je uz na to dost velky... skus ho kojit pred zaspatim a aj po zobudeni, nech ma dost.