icon

Ako si vybrať odsávačku mlieka pri veľkých prsiach?

conta22
Včera o 09:11

Ahoj maminky, hĺadám niekoho pomoc a osobnú skúsenosť. Mám prsia veľkosti G-H a hľadám odsávačku, ktorá by bola fakt vhodná k veľkým prsiam. aktuálne používam Medela Swing avšak to držanie na prsníku musím vynaložiť strašne veľké úsilie, aby som to držala na mieste a aj stláčala prsník :(. Problém je, že keď si aj nejakú kúpim neviem si ju ,,vyskúšať,, či pasuje a či bude spávať zmysel. Prosím osobné skúsenosti by mi veľmi pomohli, ďakujem 🙏

conta22
autor
Včera o 09:15

Dopĺňam - Hľadám elektrickú odsávačku

babushkaem
Včera o 09:18

ja som bola spokojna s canpol muslove do podpsenky. velkosti I mam

conta22
autor
Včera o 10:16
@babushkaem

@babushkaem a držalo to dobre na prsiach áno? Že netrebalo stále ,,prichytávať,,?

anonym_7100c1
Včera o 12:01

@conta22 neviem, ci vobec je nejaka na take velke prsia, len ta velkost nadstavcov, podla velkosti bradavky, ja som mala 27 od medely. Stale si to musis drzat. Teraz som z bazaru kupila Medela Freestyle, taku, to podprsenky, ale ci to bude fungovat, neviem, vyskusam. A nepotrebovala som a dlhodobe odsavanie, ale ano, drzat a stlacat, no otrava to je. Mam velkost 85.

anonym_7100c1
Včera o 12:02
@babushkaem

@babushkaem tie velkosti su ale asi aj tak len podla velkosti bradaviek. Nie velkosti prsnikov. Teda myslim si.

anonym_7100c1
Včera o 12:09
@babushkaem

@babushkaem tak to je taka, co vobec nema kable, vsak? Lebo som spekulovala nad Momcozy, ale je dost draha, tak rozmyslam aj nad touto aj ja, kedze ja uz mam odkojene 4 deti, a mam co robit v domacnosti, ak bude taka, ze vlozim do podprdy a porobim, co treba, tak super, len nech to funguje aj na tie velke prsiska 😅🤪.

conta22
autor
Včera o 12:12
@anonym_7100c1

@conta22 neviem, ci vobec je nejaka na take velke prsia, len ta velkost nadstavcov, podla velkosti bradavky, ja som mala 27 od medely. Stale si to musis drzat. Teraz som z bazaru kupila Medela Freestyle, taku, to podprsenky, ale ci to bude fungovat, neviem, vyskusam. A nepotrebovala som a dlhodobe odsavanie, ale ano, drzat a stlacat, no otrava to je. Mam velkost 85.

@anonym_7100c1 mám presne od Medely ten nadstavec 27 a sedí mi. Dala by si mi prosím vedieť ako sadla ta freestyle? Ja som presne pozerala tie Medela handsfree freestyle, stoja dosť ale ak by sadli by som si kúpila len stále neviem či za tu cenu to bude stáť, ďakujem za info

anonym_7100c1
Včera o 12:55
@conta22

@anonym_7100c1 mám presne od Medely ten nadstavec 27 a sedí mi. Dala by si mi prosím vedieť ako sadla ta freestyle? Ja som presne pozerala tie Medela handsfree freestyle, stoja dosť ale ak by sadli by som si kúpila len stále neviem či za tu cenu to bude stáť, ďakujem za info

@conta22 ale tato napriklad ma hadicky, aj telo odsavacky osobitne. A co som kupila tuto z bazara, tak mala aj ten nadstavec 27 tam tusim, len to je iny ako do tych obycajnych odsavaciek, ale ten rozmer, je jasne, ze sedi. Ja ju budem skusat az koncom augusta, ako mam termin, spekulujem, ci nekupim aj tu canpol, ze totalne bez kablikov.

babushkaem
Dnes o 10:33
@conta22

@babushkaem a držalo to dobre na prsiach áno? Že netrebalo stále ,,prichytávať,,?

@conta22 nie, drzi ich podprsenka, jediny problem v nich bol, ze som sa nemohla predklanat, cize napriklad umyvacku alebo pracku som nemohla obsluhovat :D