icon

Čaj pre dojčiace matky

luckalucka5718
8. jún 2021

Dobry, znama mi dala tieto caje na podporu tvorby mlieka chcem sa spytat ake mate skusenosti s nimi a ci vobec zaberaju? Ako casto ich brat a kolko krat denne?

Čaj pre dojčiace matky
kiki68
•
8. jún 2021

@luckalucka5718 mala som weleda a ok, ja neviem ci to pomaha. Pila som to prvy mesiac, potom uz mi to nechutilo. Tak som to nechala tak. V porodke bol weleda tiez v ponuke, pili sme to vsetky. Nasa porodka razi heslo: rozkojime vsetko a vsetkych 😂 je fakt, ze to kojenie im islo, kazda zena tam kojila.

heidy222
•
8. jún 2021

Na tych cajoch nieco Bude Ale necakaj zazraky. Ja som ho pila cely den, slabeho litre, lebo proste pri kojeni smadi. Ale najviac pomohlo sa dobre najest a oddychnut si

lakynka1987
•
8. jún 2021

@luckalucka5718 ja som užívala čaj z Dr.Max spolu so senovkou gréckou 2 roky..ci pomohlo?neviem 🤷‍♀️ no dojcim stale a syn bude mat za 3 dni 2,5 roka 🙂

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•
wawna
•
22. júl 2021

čaj som nepila, pila som vodu, gravimilk a jedla vela polievok

saxana000
•
22. júl 2021

Najlepsia bycajna biela vinea len vyhrkat bublinky a hotovo.plus vela vela vody pit.

bienennest
•
22. júl 2021

Ahoj mne aj mojim znamym dost pomohol..staci ho pit na zaciatku (hned po porode) pokial sa ti netvori dostatok mlieka, potom by sa mal odstavit. Piju sa 3 salky denne, nesladene. Luhovat treba 10-15 minut.

essenceee
•
19. aug 2021

čaje som nepila, pila som gravimilk a potom od mesiaca všetko, lebo som mliečko nemala a tak som si mohla dovolit jest a pit čokolvek