Dojčenie tretieho dieťaťa: Čo robiť inak?
Ahojte baby, ako ste to mali s dojčením 3.-4. dieťatka? Ja som s dcérkou problémy nemala, ale syn katastrofa bez klobúčika nechcel a stratila som kvôli tomu mlieko. Čakáme tretieho a tiež chlapček, tak už ma napadá čo urobiť lepšie a hlavne aby sa scenár nezopakoval nakoľko dojčiť by som chcela veľmi.
1. Som nekojila, myslela som si že ho z môjho mlieka boli brucho, 2. Som kojila do 4r4m, a 3. dieťa ešte kojím bez problémov (2r). Držím palce 😊
@anonym_autor prvá dcéra sa nevedela prisať asi 2 mesiace. Bola kŕmená z fľašky, pred pred každým kŕmením som ju skúšala priložiť na 1prso a potom na druhé, tak na minútku sme skúšali. Potom som dala fľašu. Tento postup mi poradila pediatrička. Dcéra sa niekedy v 3.mesiaci chytila na 1 prso, o pár týždňov neskôr aj na druhé. Ale - výhodou bolo, že som nemala vtedy ešte iné deti, čiže kopec času na odsávanie materského mlieka, relatívny kľud, atď. Neviem, či by som to zvládla aj pri treťom takto riešiť.

@majlo1234 ale ved som jej poradila jasne bez okras jednoducho tak neviem co cakala do prdele
“Ahojky moja kamka, mila buduca mamicka, vsetko bude na poriadecku, nemusis sa obavat, uzivaj si dietatko, hned prikladaj prsnicek do pusinky babatocka, skin to skin , bonduj nonstop, nesprchuj sa nicim len vodou aby dieta citilo tvoju vonu, nech dieta ani neumyvaju a prikryvaj cervenou dekou aby malo pocit, ze je este v maternici , maj v teleofne aspon 3 laktacne poradkyne keby nieco, domka len lezkaj naha na posteli s dietatkom na prsniku 24/7 dalsich 6mes a dojci dojci kym nezacnes prikrmami, materske mliecko do vanicky odstriekavaj a tak dieta umyvaj, materske mliecko aj do prikrmov, dojci dokial budes vladat kludne aj do zakldnej skoly nieje nic lepsie ako materske mliecick a ponukni aj surodencom
A pride realita decko sa neprisaje nech sa aj do kocky posklada a moze zarabat umele mlieko 🤷🏻♀️ co sa kludne moze stat ……….
@anonym_b93be2 nie jasne, a nie bez prikras, prikraslila si to o zhadzovanie. A to je podla mna zbytocne. Aj ked si to nechces priznat