icon

Je bezpečné užívať Benedikt a senovka?

27. máj 2026

Ahojte, LP z mamily mi poradila uzivanie 3 tabliet z kazdej trjto byliny denne 3x co mame 18 kapsul denne na zvysenie tvorby mlieka, docitala som ss momentalne velmi znepokojujuce informacie o LP z mamily a chcem sa spytat, ci niekto prestal uzivat tieto konske davky zo dna na den a mlieko tiez prestalo ist? Ja sa len toho bojim lebo uzivam to 4. den a mam pocit ze mlieka mam viac, dakujem za rady a skusenosti

weronika171717
27. máj 2026

Ja som brala senovku tablety a benedikt sypaný čaj. Skús to takto. 😊

michaela329
27. máj 2026

@anonym_autor neboj sa, ja som ich užívala a aj tak mlieko odišlo 🤷 Takže podľa mňa to až taký vplyv nemá.

petamich
27. máj 2026

Uzivala som na rozbeh, prestala som zo dna na den, nic sa nestalo, mlieka bolo na rozdavanie.

autor
28. máj 2026
@petamich

Uzivala som na rozbeh, prestala som zo dna na den, nic sa nestalo, mlieka bolo na rozdavanie.

@petamich ako dlho na rozbeh? jansom uzivala 4 dni a sekla som s tym a som zvedava co bude

petamich
28. máj 2026
@anonym_autor

@petamich ako dlho na rozbeh? jansom uzivala 4 dni a sekla som s tym a som zvedava co bude

@anonym_autor vies co ja som asi tyzden alebo dva max, uz su uplne nepamatam ale nebolo to vobec dlho 🙂

maryetta
28. máj 2026

A nedaju sa iba mensie davky?
Ja aom nebrala nic. Raz bolo mlieka viac. Raz menej.

gab1sol
28. máj 2026

@anonym_autor áno, užívala som a to bolo jediné pozitívum, čo som si z mamily odniesla. Tiež som najskôr začala s takým dávkovaním, ale keď sa dcéra rozpapala a to mliečko sa začalo tvoriť aj kvôli tomu, po cca týždni som začala sama znižovať dávky, až som po čase úplne prestala s užívaním a kojila som ďalej. Samozrejme, tvorba mlieka sa upravila pre potreby dcéry.