icon

Je nízke priberanie bábätka normálne? Skúsenosti a rady

simca401
Dnes o 08:35

Ahojte. Nasa mala ma 7 tyzdnov. Nakolko mala zltacku po narodeni, tak sme kupili vahu a vazime ju pravidelne. Priberala krasne cca 170g tyzdenne. No za poslednych 10 dni to bolo len cca 90g. Je plne dojcena. Myslite, ze to je normalne? Alebo mam navstivit pediatra ? Po narodeni vazila 3500g a teraz ma 4510g. Dakujem vam za skusenosti

anonym_b55e94
Dnes o 08:43

Prestan dieta vazit, hned. Vahu vyhod. Dojci nadalej a vsetko bude v poriadku. Na poradnu isto chodite, pocuvaj pediatra a nevytvaraj si zbytocne konspiracie s gramami a vahou. Riesis hluposti.

veselo_neveselo
Dnes o 08:57

Mozno ma rastovy spurt a narastla do vysky 🙂
Nestresuj sa uz tym, uz je dobre, zltacka presla, uz ste zdravi.

stvura
Dnes o 09:58

vobec to neries...a to ti pisem ako mama dietatka ktore nemalo ani 3kg ked sa narodil, pomalicky priberal, detska mu chcela pichat v roku rastovy hormon...a teraz ma 17rokov, 180cm, cca 70 kg...proste dokonale dieta

anonym_b55e94
Dnes o 10:30

@simca401 este aby som ta upokojila, moje dieta sa narodilo ako 2,5 kilove, mal mega silnu zltacku, bol iba dojceny do dvoch rokov a dnes je odo mna o hlavu vyssi, ma 12 rokov.

renka30
Dnes o 11:16

Urcite by som v prvom rade odlozila vahu, zbytocne ta stresuje. Predpokladam, ze po narodeni nejakych 150/200 g dietatko schudlo takze prirastok 1200 g za 7 tyzdnov je uplne v pohode. A ak je babatko spokojne, ma dost pocikanych plienok tak nie je dovod na paniku.