icon

Kojenie trojročných detí: Je to bežné?

9. jan 2024

Aký máte názor na kojenie takých 3 ročných detí? Pred pár dnami sme boli v ZOO a na lavičke tam sedela matka ktorá kojila asi 3 ročného chlapca..a rozmýšľam či som divná ja alebo viac ľudí má na to taký názor že prečo?? Zaujimalo by ma aj aký maju na to názor matky ktore samé takto dlho kojili či to bolo z “vlastnej” vôle lebo im to vyhovovalo alebo si tu užívali alebo ja neviem nevedeli sa toho vzdať alebo to bolo už skôr o tom že im to už samým bolo nepríjemné ale bolo zložité prestať kvôli dieťaťu ktoré bolo závislé na prse?😀

Strana
z3
zooeynka
9. jan 2024

@arabelka33 cakala som dalsie dieta a ukecala som dceru ze ziviny potrebuje babo a bla bla....dala si povedat po par dnoch.

thoughtfulweirdo
9. jan 2024

Autorka, keď sa teda pýtaš na dôvod, tak dôvod je úplne jednoduchý - nemám žiaden dôvod ukončiť dojčenie, v ničom to neprekáža, ničomu neubližuje, nemá žiadne negatíva 🙂 nemyslím, že by som si to vyslovene užívala, žiadne euforické pocity mi to neprináša, ani sa nebojím zložitého odstavovania, akurát som naň nenašla žiaden dôvod 😄

janickacrazy
9. jan 2024

No 3-rocne ešte mi príde ako -tak, keďže som moju susedu videla kojit 6-rocne dieťa a to už mi prišlo fakt trochu cez čiaru. Ale tak nech si každý robí ako chce.

stanislavicenka
9. jan 2024

Ja som dojcila 2,5 roka. Citila som, ze mi je to uz neprijemne, a tak som to vysvetlila aj dietatu. Dovtedy som s tym bola ok, dieta bolo spokojne, ja tiez. Samozrejme v takom veku uz nie hocikde, hocijako.
Samoodstsvenie deti byva v priemere okolo 4 rokov

Strana
z3