Kojím a zároveň aj prikrmujem umelým mliekom
6. jan 2013
Ahojte.Moj malý ma dva mesiace 6 dni a kojím ho.Problem je v tom,že moje mliečko mu nestači a tak mu zviknem dať to umele.Prišla som na to tak,že mi prsník vypľuval a strašne plakal až kým nezmodrel.Tak som mu skusila dať to umele a nakoniec sa ukludnil,najedol a zaspal. Ja mam len obavy aby si nezvikol. Davam mu ho večer. Inač cez deň papa to moje. Čo to znamena,že mam slabe mlieko?Nevadi,že ho už prikrmujrm s UM pomali v tretom mesiaci?
@majkushka
Dobri den chcem sa spytat cin ste takto dormovali
@monika8971 baby Love mliecko s dm teda ak to myslite
@nikky1511 zacala by som s prikrmami a odburala UM. Pripadne kontaktovala laktacnu a odburala UM a presla na plne dojcenie este na 2 mesiace.

@janaff sranda tak tiez si kombinovala a dietatko ta nepodhodilo, tak to je super 😀 a vsak v 9 mesiacoch uz papa normalne jedla, uz nepotrebuje az tak vela len mliecka, ja idem zajtra do nemocnice, dcerka ma skoro 4 mesiac a ak zostanem na noc bojim sa, ze ked sa vratim a ju budu doma flaskovať, uz ma podhodi.... no uvidim, esteze ten klobuk ju trochu oklame, ze ide dostat flasku a ked rozmasirujem cicik tak jej to mlieko ide... deti su riadny spekulanti pana beka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂