icon

Matka sa nevie vzdať kojenia

sueh
30. júl 2018

Potrebujem poradit.Mam rocneho syna a s kojenim mam ja osobne velke problemy.Som perfekcionalistka a samozrejme,ze chcem dieta kojit az natolko,ze mam blok a to hrozny.Nevie sa mi pustit mlieko.Jednoducho na to tak velmi myslim,ze nic.Bojim sa od 2tyzdnov maleho vzdy pri zmene ked viem,ze niekam ideme je to horsie.Pomahalo mi telefonovanie pocas kojenia aby som na to nemyslela a bolo to super.Len maleho to uz rusilo,tak som zacala citat vtipy na nete cez mobil pocas kojenia.Jednoducho nedokazem normalne nakojit a navyse maleho casto nutim aj kazdu hodinky,lebo sa bojim,ze bude mat malo mlieka.

Strana
z2
zuzi248
9. máj 2021

@sueh viem ze uz presla nejaka doba ale ako ste prosim s dojcenim nakoniec dopadli?

sueh
autor
16. máj 2021

@zuzi248 Tak malý sa sám odstavil,keď mal 19mesiacov.Pustil sa mi menzes a jemu prestalo mliek chutiť.Dlho som to riešila ale po cca 18mesiacoch ma už nič netrápilo.Dnes je zdraví ako valibuk.Chodi do škôlky od septembra a mal raz trochu sopliky...Takže určite to kojenie malo zmysel.Ale aj jeho povaha je super.Taky kludas.Mne najviac pomohlo počas kojenia zamestnať sa inak ako spomínali niektoré žienky.Citala som si vtipy na mobile,či knihu a vtedy to išlo v pohode.

Strana
z2