icon

Môj 5 mesačný synček papá takmer všetko, ale nekaká

sany001
12. feb 2011

Milé mamičky ak ste sa stretli už s týmto problémom tak mi poraďte. Malý mi už papá zeleninku s kuracím mäskom, výživy, má aj dostatok tekutín, tak fakt nechápem prečo nekaká. a dokonca ani kvapky BIO GAIA mu nepomáha, a nedávam mu jesť čo by ho mohlo zapiecť...Ďakujem Vám za každú domácu radu 😅

bambusko
13. feb 2011

este doplnim odkaz ako travenie suvisi s imunitou a dalsimi systemami v organizme

http://www.eufic.org/article/sk/4/13/artid/gut-...

karmelka77
13. feb 2011

@sany001 este ma napadlo - nejdu mu zuby? Lebo aj tym by to mohlo byt...v kazdom pripade naozaj vyluc zo stravy mrkvu - varenu, banany, vsetko co by mohlo zapekat, skus slivkovu kasu, alebo slivkovu stavu, pripadne mrkvovu stavu...ovsene vlocky mu skus dat do jedla, do odvaru z nich zarobit kasu...toto vsetko sme absolvovali, ked nema problemy ine, malo by to pomoct, nas nakoniec aj pit prestal, bolo to hrozne obdobie, ale je za nami...ako som uz pisala my sme nakoniec zmenili mlieko, tiez sme presli viacerymi - uplne na zaciatku sme mali Nutrilon, aj Nutrilon comfort, potom sme dlho papali Bebu a nakoniec sme zistili ze ho to jednoducho po case zacalo zapekat, takze teraz sme na Sunare a kaka krasne🙂)) nemusis sa radit s lekarkou ci to mozes spravit, ja som to mojej vzdy len oznamila a nikdy nemala nic proti, povedala ze kazde babo je ine a treba skusat co mu najlepsie sadne...takze my mame nateraz pokoj, dokonca uz pije 300 ml. denne cajiku, takze som konecne kludnejsia, trvalo to zhruba 3 mesiace:((( drzim palce...

ela2710
13. feb 2011

@sany001 hej? pojdeme kupit, aj ja si myslim, ze bananova musi chutit dobre 🙂 inak ty davas aj tie vyzivky v sklenych poharikoch z obchodu? ak ano, ako ich zohrievas? my mame taky detsky ohrievac na kasicky a flasticku, ale tu vyzivu nam vobec nechce ohriat, tak musime vo vodnom kupeli

sany001
autor
13. feb 2011

@jasminet nie nezapeka, ked nejaku robim poprvy krat, ze malemu idem dat kasu tak spravim len za lyzicu a ked potom nekrici ze mu nieco je tak mu robim podla navodu...ked sa nic nevyskusa tak clovek nezisti co dietatu chuti alebo ci mu to nerobi ziadny problem

ikke
13. feb 2011

@sany001 aku kasu mu davas? vzhladom na vek predpokladam, ze ryzovu, a este pises nieco o bananovej, no prave ryza a banan su potraviny, ktore zapekaju. takze suhlasim s jasminet, ci to nie je prave z tej kase... ?

sany001
autor
13. feb 2011

@ela2710 no jasne z obchodu od uk.4 mesiaca, no ja tie vyzivy zohrievam na 10 sek v mikrovlnke v miske co moze ist do mrkrovlnky...vodny kupel trva dlho a hlavne ked to vyberes z chladnicky....kludne skusaj, ved ked mu nebude chutit ani ustocka neotvori...bo mne napr. cistu uvarenu pomixovanu mrkvu nezje, len so zemiakom alebo ked tam je aj mäso kuracie alebo ina zelenina...tak drzim palce nech malemu chuti kasa bananova, moj maly sa jej nevie dojest

sany001
autor
13. feb 2011

@ikke no z kasi to urcite nieje, to som si na 100% ista aj ked mozno z nich nekaka ale prdka ach jaaaaaaaaaaaaaaaj....ale mam pocit, ze zmenim mlieko bo teraz pije nutrilon comfort...aj ked je to sranda, ze toto mlieko mi malo branit proti zapcham a kolikam..:D

ela2710
13. feb 2011

@sany001 zrejme sa aj my dame na mikrovlnku, lebo toto naozaj dlho trva, maly este nekakal?

sany001
autor
13. feb 2011

ale uz ano je to v pohode len bol cerveny jak maly racik 🙂

j.a.j.a.j.a
13. feb 2011

@sany001 hrusku si skusala?je dobra na zapchy,nam pomaha🙂

sany001
autor
13. feb 2011

@j.a.j.a.j.a ale hruska sa tusim moze len od uk.7 mesiaca, ale este som neskusala

aduskatt
13. feb 2011

@sany001 nam sa celkom dobre osvedcilo do stravy pridavanie rozomletych otrúb🙂)je to fajn proti zapche, je to lacne a v pohode sa to da kupit v potravinach🙂 do rozmixovanej zeleniny som pridala trochu otrub, alebo do hustejsiej polievky, nekazi to chut jedla🙂...

sany001
autor
13. feb 2011

@aduskatt dik za radu toto ma fakt nenapadlo 🙂

aduskatt
13. feb 2011

@sany001 ja som to mala poradene od lekarky, lebo maly kakaval predtym s problemami raz za devat dni, aj zriedkavejsie...otruby to znormalizovali velmi rychlo.........ak ti ta rada pomoze, budem len rada🙂

ela2710
13. feb 2011

@sany001 tak je dobre 🙂 aj nas vzdy ocervenie ked tlaci, 🙂

naturmama
Odpoveď bola odstránená
desszi
Odpoveď bola odstránená
naturmama
Odpoveď bola odstránená
jasminet
Odpoveď bola odstránená
naturmama
Odpoveď bola odstránená
lubica69
17. feb 2011

@sany001 papá takmer všetko????To snáď nie 😠 chudáčik malý mi ho je normálne ľúto 😢 😢 😢

jasminet
Odpoveď bola odstránená
jasminet
17. feb 2011

@lubica69 to asi nema cenu riesit 😅

lubica69
17. feb 2011

@jasminet bohužiaľ asi nie 😢 😨

naturmama
Odpoveď bola odstránená
sany001
autor
18. feb 2011

@lubica69 preco luto?? papame vyzivy ovocne, zeleninku nedavno sme zacali i s polievockou do ktorej som pridala trochu maska kuracieho...chuti mu to, sak ma byt aj pokom moj muz je totiz pazravy, sak jak chlapi...kojila som totiz len mesiac...potom mal len mlieko UM a na inu stravu si zvykol rychlo a teraz UM davam 4x za den...hlados maly

lubica69
18. feb 2011

@sany001 ale v nadpise máš "takmer všetko"!!!
Ale aj tak ani 5 či 6 mesačnému by sa nemali zaťažovať takto obličky odmala To Vám pediatrička nepovedala Pre boha živého

sany001
autor
18. feb 2011

@lubica69 ale hej lenze jemu uz UM nestacilo...bol viac a viac hladny tak som sa pytala pediatricky ja ci by som mohla okrem mlieka davat aj zeleninu postupne, potom masko a ovocie...povedala, ze hej....a chodime pravidelne aj na gastro vysetrenia a neni zatim zadny problem....ale urcite neje zase vsetko co my dospeli...

jasminet
Odpoveď bola odstránená
lubica69
18. feb 2011

@sany001 to je len tvoj pocit,že bol hladný podľa mňa A je to hlúposť Prečo potom chodíte na gastro keď je všetko v poriadku???Ale ja sa už o tom daľej baviť nechcem Podľa mňa je to riadna hlúposť nič iné takto preplácať 6 mesačné bábo