icon

Môže byť neprítomnosť mlieka v treťom trimestri normálna?

12. nov 2024

Dobrý večer mamičky chcela by som sa spýtať či je v poriadku že som už v 3.trimestri a zatiaľ ani kvapka mlieka? Všetky zeny čo sme v skupine januárovky píšu, že mlieko alebo teda kolostrum im už tečie a strieka kade tade tak sa bojím… prsia ma ani veľmi nebolia ani sa mi veľmi nezväčšujú a som v 30tt

Ďakujem vám za odpovede

petamich
12. nov 2024

Uplne v poriadku, ziadne mlieko ani nic mi pred porodom odnikadial nestriekalo ani nekvapkalo

pribinak
12. nov 2024

Prečo čakáš že budeš mat mlieko? Veď si este neporodila

Pôrodom ti klesne progesteron a začne makat prolaktín - vďaka tomuto hormónu budeš mat mlieko

autor
12. nov 2024

Neviem proste som sa len zlakla že každá zena v rovnakom tyzdni už ma náznaky mlieka a ja nič, rada by som dieťatko kojila tak dúfam že to bude mozne 🙂

pehavcek
12. nov 2024

Prve mlieko sa mi zacalo po kvapkach tvorit 2 dni po porode.

ninka99865
12. nov 2024

Ja som mala mlieko od 20 tt a po pôrode žiadne 😂 takže to nezaručuje kojenie

julajlatvar
12. nov 2024

Mne pri oboch dcerkach ani kvapka nekvapla a obe som kojila potom skoro dva roky a mlieka som mala pre pol pôrodnice na druhý deň po pôrode. Takze kľud pohoda,u každého je to inak.

kiki68
12. nov 2024

Ja som nic nemala, kojila potom 3,5 roka 😀 si sanujes matro

mirkakonik5
12. nov 2024

Ja som v tehotenstve nemala ani kvapku ničoho vôbec, rodila som sekciou a na 3.den po sekcii sa mi mlieko krásne spustilo a kojim stále (3m) 🙂

luccija
12. nov 2024

Mala som ho až na 3 deň po pôrode

nikaeli
12. nov 2024

Obe deti sa mi narodili sekciou, obe deti som kojila a ani pri jednom som nemala ani mlieko, ani kolostrum ako tehotná 🤷🏻‍♀️ buď v pohode..

diewcatqoo
12. nov 2024

Ani v jednom tehotenstve sa mi mlieko nevytvorilo pred porodom, vzdy az po.

oblecenie99
12. nov 2024

Ja som aj rada, že to aspoň v tehotenstve netieklo a nestriekalo a buď len rada, že to tiež nemusíš nateraz riešiť. Dievčatá vyššie majú pravdu, je na to ešte plno času.

maryetta
12. nov 2024

Cosiiii. Nestresuj.
Zo 4 tehotenstiev som iba pri jednom mala ze aha cosi vyteka… a dojcila som kazde jedno aj celkom dlho 😉
Zas mam kamosku (boli sme rovnako resp rovnaky termin) a ona mala uz v tehu. Ze riadne jej tieklo. A po porode 1-2tyzdne nic. Sa potom aj smiala ze uz nema lebo sa jej vsetko minulo v tehu 😂😂😂

som_realistka
12. nov 2024

Nestresuj, pred prvym pôrodom som mala dva dni pred jednu ci dve kvapky na nočnej košeli a inak nič, mlieko sa mi začalo tvoriť asi druhý deň po pôrode, kojila som 18 mesiacov. Hlavne si uvedom, že každá žena je iná, každé dieťa je originál a každé tehotenstvo je iné, neporovnávaj sa

nevenka
12. nov 2024

Tehotna som bola 4.x, ale nikdy mi pred porodom nic netieklo a uz vobec nestriekalo. A to ani v pripade, ked som kojila starsie dieta asi 3-4 mesiace dalsieho tehotenstva, odstavil sa mi maly a potom mlieko nabiehalo az po porode. Postupne.

andrea2323
12. nov 2024

Ja som mala asi až v nejakom 36tt a to som len troška videla žlté na podprsenke ale to bola že kvapka dve.. 🙂 žiaden stres

evcagabi
13. nov 2024

Mne zacalo az v porodnoci ale popravde, nijak som sa extra nesnazila, aby sa to rozbehlo.

really8
13. nov 2024

Jedna nevyziadana rada: co najskor odid z tej skupiny. A zo vsetkych podobnych.