icon

Môžem pokračovať v kojení, ak som si našla kliešťa?

nini1010
24. sep 2019

Dobry vecer,

Pred chvilou som si nasla a vybrala kliest.Kojim 2 mesacne babatko.Prosim vie mi niekto kompetentne odpovedat ci mozem pokracovat v kojeni,res.ci je pokracivanie v kojemi pre babatko nejako nebezpecne?
Dakujem

andulqa
25. sep 2019

@nini1010 samozrejme ze mozes dalej dojcit. Aj keby si sa nakazila boreliozou, co sa prejavi az neskor, tak popri liecbe mozes nadalej dojcit.

luliu
25. sep 2019

Jasne ze môžeš, ved ti nič nie je

majka1014
25. sep 2019

Ja som bola kliešťa vybrať na pohotovosti, taisto kojim preto som chcela vedieť či to je bezpečne a lekarka povedala ze kojiť kludne možem.A v pripade zeby som mala teploty alebo kruhy pri rane, treba zájst za obvodnou.Kojiť možeš

nini1010
autor
25. sep 2019

@majka1014
@luliu
@andulqa Dakujem Vam za odpovede.Ano nic mi nie je,len viete ako to je s nami mamami,vzdy sa prelakneme ci sa nieco nemoze stat babatku 😊 tak som uvazovala ci by to bolo ok,ak by bol kliest teoreticky infikovany.Raz pomozem muzovi ocistit donesene huby co mi domov neuamstale vlaci a sup hned na mna vykezie z kosika a zakusne sa sviniar maly 😁

mischelin89
25. sep 2019

Ja si toto leto kojim syna v posteli a pozeram ze co to mam na dvorci, nejaku spinku? A to kliest prisaty... Stastie ze ho maly nevysal a nezjedol 🙂 inak tento rok som ich mala asi 10 a maly tiez, byvame v lese.