Môžem pokračovať v kojení, ak som si našla kliešťa?
Dobry vecer,
Pred chvilou som si nasla a vybrala kliest.Kojim 2 mesacne babatko.Prosim vie mi niekto kompetentne odpovedat ci mozem pokracovat v kojeni,res.ci je pokracivanie v kojemi pre babatko nejako nebezpecne?
Dakujem
Ja som bola kliešťa vybrať na pohotovosti, taisto kojim preto som chcela vedieť či to je bezpečne a lekarka povedala ze kojiť kludne možem.A v pripade zeby som mala teploty alebo kruhy pri rane, treba zájst za obvodnou.Kojiť možeš
@majka1014
@luliu
@andulqa Dakujem Vam za odpovede.Ano nic mi nie je,len viete ako to je s nami mamami,vzdy sa prelakneme ci sa nieco nemoze stat babatku 😊 tak som uvazovala ci by to bolo ok,ak by bol kliest teoreticky infikovany.Raz pomozem muzovi ocistit donesene huby co mi domov neuamstale vlaci a sup hned na mna vykezie z kosika a zakusne sa sviniar maly 😁
Ja si toto leto kojim syna v posteli a pozeram ze co to mam na dvorci, nejaku spinku? A to kliest prisaty... Stastie ze ho maly nevysal a nezjedol 🙂 inak tento rok som ich mala asi 10 a maly tiez, byvame v lese.

@nini1010 samozrejme ze mozes dalej dojcit. Aj keby si sa nakazila boreliozou, co sa prejavi az neskor, tak popri liecbe mozes nadalej dojcit.