Môžem si dať pohár vareného vína, keď plne kojím?
Mam 5 mesacneho synceka, ktoreho len kojim a strasnu chut ochutnat vinko na vianocnych trhoch. Myslite, ze jeden pohar je OK?
myslim,ze ano aj ked kojis aj ked si tehotna, jeden poharik na chut urcite neuskodi, ved aj tak sa to v tele prefiltruje 😀 😀 a presne tam je viac vody ako vina 😀 a tak robievaju na trhoch aj nealkoholický punc, tak si mozes vybrat..
Ahoj, jasne, ze je to v poriadku. Jeden pohar predsa nemoze uskodit. Moja mala ma 2r, tiez ju este kojim. A ver mi, ze na trhoch si pohar puncu dam aj ja. 🙂
Aj lekar ti povie, ze trochu nicoho neskodi...ako napr: pohar vina, ci pohar piva
môžeš v pohode, 2dcl vína dieťaťu neuškodí...to nám vravela laktačná sestra na pôrodnici... 🙂
Jasné daj si, ja som si dala min rok a to mal malý 5 týždňov a teraz keď má rok som si dala tiež ( ešte stále kojím ) ... jasné nespiť sa na mol ale 2 dcl mu nič neurobí 🙂
jasne ze v pohode ja tiez kojim a mam 2 mesacnu dceru a dala som si aj poharik aj vinko ...ako nie v jeden den ale v pohode si daj :D a aj za mna druhy :D
Mne víno nechutí 🙂 Ale ty si kľudne daj 🙂 Jeden pohár neuškodí ani tebe, ani bábu 🙂
sak si kludne daj kedze vsetko prechadza do materskeho mliecka, tak trosku alkoholu mu nezaskodi, ta ne???!!! 😒
v tom "varenom vine" na trhoch je toho vina fakt minimum 😀 my si robime poctive domace raz za cas, tiez plne kojim, ale ked to neprehanas tak sa nic nemoze stat 🙂
Daj si tam veľa alkoholu nebude. Ja teraz chut nemám ale ked som bola tehotná aspon som párkrát ochutnala 😀
varene vinko na vianockych trhoch je tak riedene, ze z neho mozes dat kludne napit i svojmu malemu 🙂 .. srandujem .. samozrejme ze mozes, nikomu tym neublizis .. predstav si ze budes mat 3 deti a kazde budes kojit 3 roky .. a predstav si, ze tuto Tvoju dnesnu chut budes musiet 9 rokov potlacat 🙂 .. tak na zdravie 😉
Skor by som sa bala tej davky cukru ako alkoholu v nom...cukru je tam podstatne viac 😉

Ja som už pila, najprv som malú nakojila a medzitým mama uvarila víno, potom som ju kojila po 4 hodinách 🙂