Strava počas dojčenia
Ahojte, nejaké rady na jedlaníček dojčiacej matky ? Na nete je toho písaného xyz a človek sa nevie z toho vysomáriť.
(Otázka odveci- čo pomohlo na soplik u 1 mes dieťaťa ? Odsávať nejde) ďakujem ❤️
@777januska777 neviem ani aké kvapky sú dobre ale ďakujem už za radu.. o tom mlieku kvapnut do nosa som čítala tak vyskúšam.. ďakujem
Kým bábätku neteču sopliky tak určite neodsavat.. ja som len vytrela vatovou tyčinkou namočenej v morskej vode
S noštekom máme aj my dosť problém...pomáha Nasivin soft (trochu) a hlavne zvlhčovať kvapkami s morskou vodou (v takom balíčku čo som dostala v pôrodnici bola super vzorka, používam doteraz) a také zvlhčené hlieny odsať. A ešte vešiam kde kade po izbe na noc mokré uteráky na zvlhčenie vzduchu.
Vie mi niekto poradiť za aku dobu sa jedlo dostane do mlieka?alebo ako zistím či ho boli bruško z toho čo som jedla večer alebo z toho čo som jedla ráno🤦♀️.

Skúšaj všetko a uvidíš postupne reakciu dieťaťa. Ja som jedla aj kapustu aj citrusy a žiadna reakcia.
Preco nejde odsavat? My sme odsavali (pred odsavanim som mu do nosa kvapla mlieko) a potom sme používali nasivin od narodenia. Plus chodiť veľa na čerstvý vzduch a veľa vetrať.