icon

Vydojené prsia

lusinkaaa
16. okt 2020
pribinak
16. okt 2020

Čo si krava? Že vydojene 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Čo tak že ovisnute prsia?

deti95060810
16. okt 2020

@pribinak nemusí byť hneď krava 🙄...niekto má jednoduchší slovník....

tenerifka
16. okt 2020

ale tak mozno to bolo myslene, aby to vyznelo srandovne a doslova vystihlo danu situaciu.

@lusinkaaa nie, nic ine nie je, bud zmensenie a mat pevne dvojky, alebo zvacsenie a pozdvihnutie

dee01
16. okt 2020

mne sa dali dokopy uplne prirodzene, kojila som 1,5 roka, uplne po odstavení som ich mala na zaplakanie, teraz vyzeraju skoro ako pred tehotenstvom.

nistika
16. okt 2020

potom trosku asi cvicit na spevnenie....a pomáha piercing ale ja by som si tu moju bradavku neprepichla aaaaau

dazdovka
16. okt 2020

@nistika ako funguje ten piercing?

pravdivy_chlap
16. okt 2020

@lusinkaaa mna jebne ze vydojene 😅 este cecky si mala dat😀

mtoth
16. okt 2020

@deti95060810 ale podla mna to
@pribinak myslela tak, ze zviera krava.. nie ako nadavku. Lebo krava sa doji😂

misha666
16. okt 2020

pomaha vela cvicit hrudnik a pridruzene svaly... ... mne sa vratili skoro do povodneho stavu, tak na 80percent... ono ked spevnis prsny sval spevnis aj prsia

nistika
16. okt 2020

@dazdovka ak si dáš piercing, tak máš pevnú stoporenú bradavku....a ak ho vydržíš mať aspon osem mesiacov, tak ti zostane spevnená natrvalo.....ale skôr len na tie bradavky to funguje....ak má žena velké ovisnuté prsia, neviem či to pomôže

suzie26
16. okt 2020

Proste sa prijať 🙂 ja mám malé a tiež nemajú pekný tvar mám obdobia kedy sa za nich hanbím potom obdobia kedy si ich mazlím a mám ich rada .. na operáciu nejdem nemám na to momentálne a ani na covid test by som kvôli tomu nešla. Proste kto ťa ma ľúbiť ťa bude ľúbiť nech vyzerajú akokoľvek. Chceš mať snáď založený vzťah len na láske k prsiam ? Úlohu si splnili si matka kojila si buď hrdá 🙂

leuchtturm
16. okt 2020

asi jej zostali po dojceni namiesto prsnikov skladacky...tam sa hodi ten privlastok vydojene...ja svoje tiez tak nazyvam.

dee01
16. okt 2020

@suzie26 ide skôr o to byť spokojná sama so sebou, nepíše, že chce mať založený vzťah len na láske k prsiam, ale evidentne ani ty sama nie si spokojná, ja by som to riešila, už len kvôli sebe, nie inému. teraz je to v podstate už banálna vec.

suzie26
16. okt 2020

@dee01 nie som stopercentne spokojná a tazko aj asi dakedy budem úplne spokojná bojujem s tým celý život prijala som všetky ostatné svoje nedostatky ale ten pocit z malých pŕs blúzku nevezmem lebo divne odstava tielko nevezmem lebo nemám čo do výstrihu plavky nevezmem lebo vyzerám smiešne .. sexi prádlo tiež veľmi ťažko .. správna podprsenka nemožné. Preto nechapem ženy čo majú C D z čoho sú nespokojné keď si môžu vziať čokoľvek aj ísť bez podprdy proste nemusia sa hanbiť ísť bez lebo majú čo ukázať. Keby som išla bez prepadnem sa od hanby čo som plocha. Proste s malými ani tak ani tak
Nemajú ani jednu výhodu. (Áno spanie na bruchu tiež nepovažujem za výhodu) 🤷 dokiaľ som nemala priateľa spokojná som bola už teraz je to tak pol na pol aj keď hovorí že sa mu páčim mňa to skôr žerie z toho hľadiska že si nemám čo obliecť

suzie26
16. okt 2020

@dee01 viem že prijať sa je jediná cesta ale ako to už nikto nikde nepovie 😔

dee01
16. okt 2020

@suzie26 nie, dá sa to zmeniť, aby si bola spokojná ty. Ženy, čo majú väčšie prsia sa môžu cítiť podobne ako ty. Proste je to individuálne a najdôležitejšie je, aby si sa ty cítila dobre. Niekto sa cíti ok aj s malými prsiami, niekto s väčšími..no dosť záleží aj na tvare. Radšej menšie a pevné, než veľké po kolená 🙈.
Týmto chcem len povedať, že môžeš to zmeniť, aby si bola spokojná. Tak ako si dávajú ženy robiť pekný úsmev, odstavajuce uši, atď. Poznám mnoho žien, čo si splnili sen a neľutovali, skôr naopak, jedine, že to nespravili už skôr.

suzie26
16. okt 2020

@dee01 no nemám ich pevné sú nízko aj keď sú malé
Nemám na plastiku som slobodná matka na RD. Aj sa bojím že mi to telo neprijme mávam rôzne alergie človek nikdy nevie. Chcem sa prijať plne tak ako som bez zásahov .. no neviem čo robiť

dee01
16. okt 2020

@suzie26 jasné, chápem, skús sa na to až tak nesustredit, ja viem, že to nie je ľahké, ale sú naozaj dôležitejšie veci v živote..a možno raz si ten sen splnis ..Ber to z toho lepšieho hľadiska

majkeel
Autor odpoveď zmazal
linninka
30. júl 2023

žienky, prosím ako dosiahnúť stoporenú bradavku? čítala som tu, žeby mohol pomôcť pirsing. Prosím máte s tým skúsenosti? Ja ju mám takú ako malé dievčatko a vždy keď chcem pôsobiť žensky musím si ju pokrútiť rukou. Ďakujem.