Vydojené prsia
@pribinak nemusí byť hneď krava 🙄...niekto má jednoduchší slovník....
mne sa dali dokopy uplne prirodzene, kojila som 1,5 roka, uplne po odstavení som ich mala na zaplakanie, teraz vyzeraju skoro ako pred tehotenstvom.
potom trosku asi cvicit na spevnenie....a pomáha piercing ale ja by som si tu moju bradavku neprepichla aaaaau
@lusinkaaa mna jebne ze vydojene 😅 este cecky si mala dat😀
@deti95060810 ale podla mna to
@pribinak myslela tak, ze zviera krava.. nie ako nadavku. Lebo krava sa doji😂
pomaha vela cvicit hrudnik a pridruzene svaly... ... mne sa vratili skoro do povodneho stavu, tak na 80percent... ono ked spevnis prsny sval spevnis aj prsia
Proste sa prijať 🙂 ja mám malé a tiež nemajú pekný tvar mám obdobia kedy sa za nich hanbím potom obdobia kedy si ich mazlím a mám ich rada .. na operáciu nejdem nemám na to momentálne a ani na covid test by som kvôli tomu nešla. Proste kto ťa ma ľúbiť ťa bude ľúbiť nech vyzerajú akokoľvek. Chceš mať snáď založený vzťah len na láske k prsiam ? Úlohu si splnili si matka kojila si buď hrdá 🙂
asi jej zostali po dojceni namiesto prsnikov skladacky...tam sa hodi ten privlastok vydojene...ja svoje tiez tak nazyvam.
@dee01 nie som stopercentne spokojná a tazko aj asi dakedy budem úplne spokojná bojujem s tým celý život prijala som všetky ostatné svoje nedostatky ale ten pocit z malých pŕs blúzku nevezmem lebo divne odstava tielko nevezmem lebo nemám čo do výstrihu plavky nevezmem lebo vyzerám smiešne .. sexi prádlo tiež veľmi ťažko .. správna podprsenka nemožné. Preto nechapem ženy čo majú C D z čoho sú nespokojné keď si môžu vziať čokoľvek aj ísť bez podprdy proste nemusia sa hanbiť ísť bez lebo majú čo ukázať. Keby som išla bez prepadnem sa od hanby čo som plocha. Proste s malými ani tak ani tak
Nemajú ani jednu výhodu. (Áno spanie na bruchu tiež nepovažujem za výhodu) 🤷 dokiaľ som nemala priateľa spokojná som bola už teraz je to tak pol na pol aj keď hovorí že sa mu páčim mňa to skôr žerie z toho hľadiska že si nemám čo obliecť
@suzie26 nie, dá sa to zmeniť, aby si bola spokojná ty. Ženy, čo majú väčšie prsia sa môžu cítiť podobne ako ty. Proste je to individuálne a najdôležitejšie je, aby si sa ty cítila dobre. Niekto sa cíti ok aj s malými prsiami, niekto s väčšími..no dosť záleží aj na tvare. Radšej menšie a pevné, než veľké po kolená 🙈.
Týmto chcem len povedať, že môžeš to zmeniť, aby si bola spokojná. Tak ako si dávajú ženy robiť pekný úsmev, odstavajuce uši, atď. Poznám mnoho žien, čo si splnili sen a neľutovali, skôr naopak, jedine, že to nespravili už skôr.
žienky, prosím ako dosiahnúť stoporenú bradavku? čítala som tu, žeby mohol pomôcť pirsing. Prosím máte s tým skúsenosti? Ja ju mám takú ako malé dievčatko a vždy keď chcem pôsobiť žensky musím si ju pokrútiť rukou. Ďakujem.

Čo si krava? Že vydojene 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Čo tak že ovisnute prsia?