Zapáchali ste po užívaní Senovky a Benediktu?
Ešte jedna otázka, naozaj ste po tabletkách zapáchali? Niektoré ten zápach prirovnávajú ku zhnitému senu..dost ma to zaskocilo ci to teda mam uzivat alebo nie lebo popri materskej pracujem s ludmi a nemozem si dovolit smrdiet 😁
Shoj, nie, nesmrdela som 🙂. Ale každé telo reaguje inak 🤷♀️.
Tak skus moringu, mne napriklad senovka a benedikt nezaberali.
Mne to teda nezaberalo a smrdela som si potom aj ked som sa pravidelne sprchovala.
Vela zien sa stazuje,ze sa zacne potit a pot im zapacha..je to jeden z neziaducich ucinkov predavkovania bylinami (taketo davky su predavkovanie)..nie kazda,ale vela z nich to ma..okrem toho ti moze byt zle,mozea byt nafuknuta,mat bolesti brucha,hnacky..to iste aj babo moze..a takisto moze babo odmietat prsnik,kedze nebude citit teba,ale byliny,a senovka je horka,takze aj mlieko moze zhorknut
Ja som to zo seba cítila, ale keď som sa pýtala okolia, necítili nič ...
@tani777 ale to len v tom zvýšenom množstve? Ja beriem denne 1 tabletu senovka a 1 tabletu Benedikt
V takom mnozstve to nema ziaden vplyv na zvysenie tvorby,mozno fakt minimalny 😊
@tani777 to naozaj? Lebo na obale je 1 max 2 sa mi zda
To je spravne davkovanie,ale na zvysenie tvorby mlieka (co je jeden z vedlajsich ucinkov),nestaci..preto niektore LP odporucaju davkovanie aspon 3x3 z oboch
@tani777 ahaa ďakujem za info..to sa asi neprinutim 9 tabliet denne plus 2 femibion😵💫 a teda na čo iné slúžia tie tablety? 😅
Ja by som do toho nesla 😊 vies co,ja sa v bylinkach nevyznam,cize neviem 🤷♀️
Dávkovanie je na krabičke podĺa firmy kúpite rôzne balenia /na niektorých je 2×1a na iných 3×2/riadte sa pokynmi na dávkovaní z balenia čo uživate a nie paušalnym odporúčaním.Hrozí potom predávkovanie.
@jajanela ďakujem🙂

Ahoj. Neviem či som zapachala, ale brutálne som sa potila.