Agenda 2030: Kedy nás čaká Great Reset a zmeny?
Hoaxerské stránky sú plné toho že sa blíži Great Reset, Agenda 2030, nový svetový poriadok, kde už miesto ludí budú pracovať roboty, a bude nepodmienená základná mzda. Vraj BlackRock, Rootschildovci, už chystajú niečo. Inšpirovať sa to má čínskym kreditným systémom. Nevadilo by mi ani odstraňovanie slabých a nepotrebných (neschopákov ako ja) keby to bola poprava nejakým vezbolestným spôsobom. Môj život ajtak nemá zmysel a hrozí mi že budem bezdomovec, lebo žiadnu prácu nezvládam, a bez peňazí sa existovať dá len ako bezdomovec. Ten Great Reset by som prial že buď nech mi zabezpečia bývanie a stravu, alebo nech ma bezbolestne popravia.
A táto tema je o čom? 😀 O dezolátoch a ich konšpiráciach?
Takych “novych svetovych poriadkov” sa uz chystalo kopec v priebehu historie. Odporucam ti vzchopit sa, najst si pracu a normalne si platit zivot, byvanie si najdi zdielane, alebo k niekomu do podnajmu, prestahuj sa za pracou. V systeme nie je vela penazi, davky sa znizuju a nie este ze “kazdemu zadarmo daju jedlo a byvanie”. Fakt sa na to nespoliehaj a necitaj konspiratorske stranky ale skus pouzivat zdravy rozum.
Taky great reset ako priniesli germaniove tranzistory sa tak lahko uz nezopakuje.....a zijeme furt
Bože tieto bludy sú presne pre take dezolatske existencie čo svoj neúspech a neschopnosť v živote zvaľuje na iných a na ,,pár vyvolených rodín” a zase len čakajú že ich neúspechy sa vyriešia resetom 😀 Namiesto času strávených konspiraciami pracujte na sebe a dobre bude….
@podvody ja by som covide nebola optimisticka ale zase neprepadnem depresii. Zijem si dalej a necitam tieto stranky pre svoje psychicke zdravie hoci nemam pochybnost ze sa nieco zomelie.
Vies vobec o com vlastne trepes??Ty mas obezitu,tymto kreditom by si mal zakazane vsetko,co mas teraz rad,sladkosti,hambace,coca coly a pod.A aj tak budes musiet pracovat,ziadne take,ze sa o teba postaraju.
A táto tema je o čom? 😀 O dezolátoch a ich konšpiráciach?
@anonym_8231fd že nakolko majú dezoláti pravdu, lebo z neficiálnych médií o tom vkuse čítam/počúvam.
Takych “novych svetovych poriadkov” sa uz chystalo kopec v priebehu historie. Odporucam ti vzchopit sa, najst si pracu a normalne si platit zivot, byvanie si najdi zdielane, alebo k niekomu do podnajmu, prestahuj sa za pracou. V systeme nie je vela penazi, davky sa znizuju a nie este ze “kazdemu zadarmo daju jedlo a byvanie”. Fakt sa na to nespoliehaj a necitaj konspiratorske stranky ale skus pouzivat zdravy rozum.
@namornicka mne sa to tiež nezdá ale keď to počúvam znie to presvedčivo. Malo byť aj v roku 2000 nič sa nestalo. Malo byť v roku 2012 nič sa nestalo.
@podvody už si zase bezdomovec? pred týždňom si si užíval ako taký boháč niekde v kúpeľoch.
@rozculena lebo mám problémy v práci, nezvládol som pozíciu na ktorú ma dali, a vedúci mi vykričal že som tam už pól roka a pi... viem. A teraz sa na to pozeraj z pohladu zamestnávatela: Tvoj zamestnanec nezvláda prácu, často ochorie, čo by si logicky s takým spravila? Keď na to nemá tak nech tam nepracuje.
@rozculena lebo mám problémy v práci, nezvládol som pozíciu na ktorú ma dali, a vedúci mi vykričal že som tam už pól roka a pi... viem. A teraz sa na to pozeraj z pohladu zamestnávatela: Tvoj zamestnanec nezvláda prácu, často ochorie, čo by si logicky s takým spravila? Keď na to nemá tak nech tam nepracuje.
@podvody tak to ti to doslova povedal a este aj krical??
https://www.modrykonik.sk/forum/praca-a-zamestnanie/fyzicka-praca-az-do-vycerpania/
Nech sa páči a toto ide do kola celý život. A lepšie to už nebude lebo telo stárne.
@podvody teba fakt vyhodili?? Že ako by sa teraz hodili tie peniaze, čo si po kúpeľoch rozflákal a prežral? 😉
Prečo nič nevieš a nič nestíhaš, je zbytočné o tom filozofovať, to skôr voliči fica to cez voľby hodia Šimečkovi.
@anonym_8231fd že nakolko majú dezoláti pravdu, lebo z neficiálnych médií o tom vkuse čítam/počúvam.
@podvody Dezoláti pravdu nemaju, nikdy nemali. Len si niečo namýšlajú aby boli dôležití. Ale pritom sú to trosky 🙂
Tebe by bolo najlepšie keby si nič nečítal okrem kuchárskych kníh a financií.
Veľký reset bude, aj nový svetový poriadok, ale celkom z iného zdroja ako píšeš. Práce bude dostatok pre všetkých prežijúcich, kým sa bude dávať do poriadku a čistiť postupne celá zem po vojne, to potrvá možno aj desaťročia. Začiatky budú ťažké možno bude život na konzervách, ale keď už bude prvá úroda a budeš vidieť výsledok svojej práce budeš spokojný, bude to mať zmysel.

@podvody a preco nezvladas ziadnu pracu?