Agenda 2030: Kedy nás čaká Great Reset a zmeny?
Hoaxerské stránky sú plné toho že sa blíži Great Reset, Agenda 2030, nový svetový poriadok, kde už miesto ludí budú pracovať roboty, a bude nepodmienená základná mzda. Vraj BlackRock, Rootschildovci, už chystajú niečo. Inšpirovať sa to má čínskym kreditným systémom. Nevadilo by mi ani odstraňovanie slabých a nepotrebných (neschopákov ako ja) keby to bola poprava nejakým vezbolestným spôsobom. Môj život ajtak nemá zmysel a hrozí mi že budem bezdomovec, lebo žiadnu prácu nezvládam, a bez peňazí sa existovať dá len ako bezdomovec. Ten Great Reset by som prial že buď nech mi zabezpečia bývanie a stravu, alebo nech ma bezbolestne popravia.
Nič si neodloží, on v tej jeho prašine drží len jedno ekonomické pravidlo: keď sú peniaze, treba žiť (rozumej, rozflákať ich do troch dní).
Potom keď nemá peniaze, tak nasleduje ľutovacia fáza počas ktorej fňuká ako celý svet sa spriahol proti nemu a nikto mu nechce dopriať. Zrazu chce šetriť, zrazu sa chce zdravo stravovať, zrazu chce chudnúť, zrazu je z neho ekológ (vyberá plastový a kovový odpad z kontajnerov), zrazu je minimalista. Po týždni mu nečakane prídu nejaké peniaze a zrazu svet je gombička, šetrenie počká, chudnutie počká, plechovky nech si zbierajú bezdomovci, teraz žijemeeeee, robí si fotky s langošmi, kebabmi, taška plná klobás a dvojlitrových Coca col, zatiaľ čo v neďalekej pizzerii sa mu chystajú dve pice... Darmo tu filozofujete, rovnaké problémy tohto nepodarku sme riešili už v rokoch 2004-2005 (áno pred vyše 20 rokmi, áno DVADSAŤ!!) na Post Fóre, potom ďalších 10 rokov na FreeSpace Fóre, mnohostranovú tému o svojom zúfalstve má aj na Hojko Fóre, akurát na Porada Fóre ho po pár témach kopli do riti nech neotravuje s blbosťami. Pri ňom musíte úplne vypnúť mozog lebo vás pripraví o zvyšok nervov. Však čo myslíte, prečo býva v bratovom byte, chudáci rodičia ho vyhodili, lebo už nemali nervy na jeho životný "štýl". Rovnako dopadol aj v tých jeho 50 zamestnaniach, skoro každé skončilo tak, že vedúci na neho navrieskal nech ho tu zajtra už nevidí a tresol mu dvermi pred nosom.
Človek mu chcel veľakrát pomôcť, ale keď vidí, že o všetkom len kecá a radami si akurát tak vytiera riť, tak ho to raz prestane definitívne baviť.
@sevrin Iluminát 1: „Máme najlepšie šifrovanie na svete, kontrolujeme banky, médiá aj satelity. Naše plány sú dokonale skryté!“Iluminát 2: „Ešte sekundu počkaj, Jano z Bohumína práve dopil tretie pivo, zapol Facebook a celé nám to tam v dvoch vetách s tromi hrubkami vysvetlil.“
@anonym_6faecf podľa mňa my očkovani pomrieme do takých šesťdesiatich rokov určite. Takze predsa len mali dezoláti praudu.
@podvody ked si tak super zarabal, kolko si si odlozil na horsie casy? To sa totizto tak robi. Vzdy, ked sa mas lepsie, sa robia zasoby na casy, ked budes v nudzi.
@katkazatka v jednej rozprávke bolo že faraónov radca povedal faraónovi že keď bude úroda nech uloží zásoby. Postavili silá a naplnili ich. Potom keď bolo neúrodné obdobie, tak dávali na prídel. Aj starí Egypťania to vedeli.
Do každej práce som šiel s tým že tam vydržím a budem mať istý príjem. Ale keď sa mi to 50x nepodarilo, tak sa to asi nepodarí nikdy. Už zostáva len mať to ako životný štýl že chvílu mám prácu, odložím, chvílu nemám prácu, prekleniem to obdobie. A takto dokola.
@katkazatka v jednej rozprávke bolo že faraónov radca povedal faraónovi že keď bude úroda nech uloží zásoby. Postavili silá a naplnili ich. Potom keď bolo neúrodné obdobie, tak dávali na prídel. Aj starí Egypťania to vedeli.
Do každej práce som šiel s tým že tam vydržím a budem mať istý príjem. Ale keď sa mi to 50x nepodarilo, tak sa to asi nepodarí nikdy. Už zostáva len mať to ako životný štýl že chvílu mám prácu, odložím, chvílu nemám prácu, prekleniem to obdobie. A takto dokola.
@podvody tak ked to vedeli starý egypťania, prečo to nevieš ty?
@podvody starí Egypťania to vedeli pred 4500 rokmi a ty to nevieš ešte ani dnes. Ty sa ešte ani teraz necítiš trápne?
Ale áno a preto tento dodatok:
V mojom prípade to ináč nepôjde.
@podvody pôjde. Proste zamakaj v robote. Keď to zvládli ostatní, prečo by si to nezvládol ty, čo máš dvojnásobnú váhu? Normálne makaj a nefňukaj.
@podvody čo si predstavuješ pod pojmom "vydržať"?
@podvody pôjde. Proste zamakaj v robote. Keď to zvládli ostatní, prečo by si to nezvládol ty, čo máš dvojnásobnú váhu? Normálne makaj a nefňukaj.
@katkazatka keby som vedel nejako nadopovať telo aby sa nevyčerpalo tak áno. Ale nejde to. Telo proste vyplo a bolo. Zruinovalo sa mi telo od soboty rána len ležím v bolestiach. Keby to bolo také jednoduché ako hovoríš tak by som v sobotu šiel na futbal s Tónom a Dávidom, v nedelu na deň otvorených dverí v parlamente. Ja som mal plány na celý víkend.
Nórsky kráľ umreu. Taký dobrý chlap to beu. Škoda ho. Vedel držat ludzí. Vyprával že každý občan volačo znamená bezohladu na spoločenské postavenie, rasu, nárosnost a tak dál.
@sevrin tak že proste celý život byť zamestnaný a mať každý mesiac istý príjem.
@podvody takže nehľadáš prácu, pracovať sa ti nechce, ty len potrebuješ byť zamestnaný, dajte mi polovičné normy ale plaťte ma tak, aby som mohol žrať každý deň koľko chcem.
A ešte sa čuduješ že v každej firme ťa s krikom vyhodia?
@katkazatka keby som vedel nejako nadopovať telo aby sa nevyčerpalo tak áno. Ale nejde to. Telo proste vyplo a bolo. Zruinovalo sa mi telo od soboty rána len ležím v bolestiach. Keby to bolo také jednoduché ako hovoríš tak by som v sobotu šiel na futbal s Tónom a Dávidom, v nedelu na deň otvorených dverí v parlamente. Ja som mal plány na celý víkend.
@podvody keby si mal také strašné bolesti,tak tu nevypisuješ
Videli ste island? Ide taký dokumentumfím o islande, že išli tam slovenskí študenti, a hovorá že velice dobré tam je. Že klidne žijú, nikam sa neponáhlajú.
Akurát v správach ide že nejdú do EU. V referende sa tak rozhodli. Islandská premiérka sa mi celkom páči, zlatá je.

Problém je udržateľnosť sociálneho systému. Žiadna ekonomika na to nemá peniaze. Väčšina svetových ekonomík je v strate, a budú si požičiavať od číny, čím sa jej zaviažu. FED tlačí nekryté doláre a za všetkým je Black Rock. To je na dosť hoaxových stránkach spomenuté.
@sevrin Iluminát 1: „Máme najlepšie šifrovanie na svete, kontrolujeme banky, médiá aj satelity. Naše plány sú dokonale skryté!“Iluminát 2: „Ešte sekundu počkaj, Jano z Bohumína práve dopil tretie pivo, zapol Facebook a celé nám to tam v dvoch vetách s tromi hrubkami vysvetlil.“
@anonym_6faecf podľa mňa my očkovani pomrieme do takých šesťdesiatich rokov určite. Takze predsa len mali dezoláti praudu.
@podvody ked si tak super zarabal, kolko si si odlozil na horsie casy? To sa totizto tak robi. Vzdy, ked sa mas lepsie, sa robia zasoby na casy, ked budes v nudzi.