icon

Agenda 2030: Kedy nás čaká Great Reset a zmeny?

podvody
29. aug 2026

Hoaxerské stránky sú plné toho že sa blíži Great Reset, Agenda 2030, nový svetový poriadok, kde už miesto ludí budú pracovať roboty, a bude nepodmienená základná mzda. Vraj BlackRock, Rootschildovci, už chystajú niečo. Inšpirovať sa to má čínskym kreditným systémom. Nevadilo by mi ani odstraňovanie slabých a nepotrebných (neschopákov ako ja) keby to bola poprava nejakým vezbolestným spôsobom. Môj život ajtak nemá zmysel a hrozí mi že budem bezdomovec, lebo žiadnu prácu nezvládam, a bez peňazí sa existovať dá len ako bezdomovec. Ten Great Reset by som prial že buď nech mi zabezpečia bývanie a stravu, alebo nech ma bezbolestne popravia.

Strana
z3
crazy_cat_lady
29. aug 2026

@podvody a preco nezvladas ziadnu pracu?

anonym_8231fd
29. aug 2026

A táto tema je o čom? 😀 O dezolátoch a ich konšpiráciach?

namornicka
29. aug 2026

Takych “novych svetovych poriadkov” sa uz chystalo kopec v priebehu historie. Odporucam ti vzchopit sa, najst si pracu a normalne si platit zivot, byvanie si najdi zdielane, alebo k niekomu do podnajmu, prestahuj sa za pracou. V systeme nie je vela penazi, davky sa znizuju a nie este ze “kazdemu zadarmo daju jedlo a byvanie”. Fakt sa na to nespoliehaj a necitaj konspiratorske stranky ale skus pouzivat zdravy rozum.

martinmmartin
29. aug 2026

Taky great reset ako priniesli germaniove tranzistory sa tak lahko uz nezopakuje.....a zijeme furt

brrunetkaa
29. aug 2026

Bože tieto bludy sú presne pre take dezolatske existencie čo svoj neúspech a neschopnosť v živote zvaľuje na iných a na ,,pár vyvolených rodín” a zase len čakajú že ich neúspechy sa vyriešia resetom 😀 Namiesto času strávených konspiraciami pracujte na sebe a dobre bude….

sevrin
29. aug 2026

@podvody tebe už viac krát bolo povedané, že ty s tým svojim mdlým umom by si sa mal takým stránkam vyhýbať. Ale keďže debil si zakaždým spraví po svojom, tak sa potom nečuduj, že ťa každý má za šaša. A ktorá by už chcela chodiť so šašom?

anonym_7c39d6
29. aug 2026

@podvody ja by som covide nebola optimisticka ale zase neprepadnem depresii. Zijem si dalej a necitam tieto stranky pre svoje psychicke zdravie hoci nemam pochybnost ze sa nieco zomelie.

rozculena
29. aug 2026

@podvody už si zase bezdomovec? pred týždňom si si užíval ako taký boháč niekde v kúpeľoch.

bielasovicka
29. aug 2026

@podvody a co ta zase prepustili z prace?

anonym_2f768c
29. aug 2026

Vies vobec o com vlastne trepes??Ty mas obezitu,tymto kreditom by si mal zakazane vsetko,co mas teraz rad,sladkosti,hambace,coca coly a pod.A aj tak budes musiet pracovat,ziadne take,ze sa o teba postaraju.

eva8
29. aug 2026

@podvody koncentracne tabory na pocest SNP nechces navrhnut?

Verim ti, ze sa citis nemohuco, nepotrebny, ale p. Boh ma s kazdym svoj plan

podvody
autor
29. aug 2026
@crazy_cat_lady

@podvody a preco nezvladas ziadnu pracu?

@crazy_cat_lady o tom je kopa tém.

podvody
autor
29. aug 2026
@anonym_8231fd

A táto tema je o čom? 😀 O dezolátoch a ich konšpiráciach?

@anonym_8231fd že nakolko majú dezoláti pravdu, lebo z neficiálnych médií o tom vkuse čítam/počúvam.

podvody
autor
29. aug 2026
@namornicka

Takych “novych svetovych poriadkov” sa uz chystalo kopec v priebehu historie. Odporucam ti vzchopit sa, najst si pracu a normalne si platit zivot, byvanie si najdi zdielane, alebo k niekomu do podnajmu, prestahuj sa za pracou. V systeme nie je vela penazi, davky sa znizuju a nie este ze “kazdemu zadarmo daju jedlo a byvanie”. Fakt sa na to nespoliehaj a necitaj konspiratorske stranky ale skus pouzivat zdravy rozum.

@namornicka mne sa to tiež nezdá ale keď to počúvam znie to presvedčivo. Malo byť aj v roku 2000 nič sa nestalo. Malo byť v roku 2012 nič sa nestalo.

podvody
autor
29. aug 2026
@rozculena

@podvody už si zase bezdomovec? pred týždňom si si užíval ako taký boháč niekde v kúpeľoch.

@rozculena lebo mám problémy v práci, nezvládol som pozíciu na ktorú ma dali, a vedúci mi vykričal že som tam už pól roka a pi... viem. A teraz sa na to pozeraj z pohladu zamestnávatela: Tvoj zamestnanec nezvláda prácu, často ochorie, čo by si logicky s takým spravila? Keď na to nemá tak nech tam nepracuje.

danica2711
29. aug 2026

bolo by fajn, keby si si great reset urobil v hlave

anonym_2f768c
29. aug 2026
@podvody

@rozculena lebo mám problémy v práci, nezvládol som pozíciu na ktorú ma dali, a vedúci mi vykričal že som tam už pól roka a pi... viem. A teraz sa na to pozeraj z pohladu zamestnávatela: Tvoj zamestnanec nezvláda prácu, často ochorie, čo by si logicky s takým spravila? Keď na to nemá tak nech tam nepracuje.

@podvody tak to ti to doslova povedal a este aj krical??

podvody
autor
29. aug 2026
@eva8

@podvody koncentracne tabory na pocest SNP nechces navrhnut?

Verim ti, ze sa citis nemohuco, nepotrebny, ale p. Boh ma s kazdym svoj plan

@eva8 aj s tými čo sú na ulici?

podvody
autor
29. aug 2026
@bielasovicka

@podvody a co ta zase prepustili z prace?

@bielasovicka už to hrozí...

podvody
autor
29. aug 2026

https://www.modrykonik.sk/forum/praca-a-zamestnanie/fyzicka-praca-az-do-vycerpania/

Nech sa páči a toto ide do kola celý život. A lepšie to už nebude lebo telo stárne.

eva8
29. aug 2026
@podvody

@eva8 aj s tými čo sú na ulici?

@podvody ano. A neviem ake. Mozno, aby si ostatni uvedomili co maju. Aby zacali citit s nemohucimi? Kto vie? Parafrazujem: Ak podate vodu smadnemu, akoby ste mne pomohli.

eva8
29. aug 2026
@podvody

Nech sa páči a toto ide do kola celý život. A lepšie to už nebude lebo telo stárne.

@podvody skusaj dalej do nemoty. Miesto stupidnych videi sa uc ucit, uc sustredit.

eva8
29. aug 2026

@podvody ak natrafim na nejake videa, poslem

sevrin
29. aug 2026
@podvody

@podvody teba fakt vyhodili?? Že ako by sa teraz hodili tie peniaze, čo si po kúpeľoch rozflákal a prežral? 😉

Prečo nič nevieš a nič nestíhaš, je zbytočné o tom filozofovať, to skôr voliči fica to cez voľby hodia Šimečkovi.

eva8
29. aug 2026

@podvody to naozaj tolko jes? Skus psychologa/psychiatra, myslim to v dobrom. V akych kupeloch si bol? Kto ich zaplatil? Mas surodencov, rodicov?

anonym_8231fd
29. aug 2026
@podvody

@anonym_8231fd že nakolko majú dezoláti pravdu, lebo z neficiálnych médií o tom vkuse čítam/počúvam.

@podvody Dezoláti pravdu nemaju, nikdy nemali. Len si niečo namýšlajú aby boli dôležití. Ale pritom sú to trosky 🙂

januska12323
29. aug 2026

Tebe by bolo najlepšie keby si nič nečítal okrem kuchárskych kníh a financií.

anonym_35a51e
29. aug 2026

Veľký reset bude, aj nový svetový poriadok, ale celkom z iného zdroja ako píšeš. Práce bude dostatok pre všetkých prežijúcich, kým sa bude dávať do poriadku a čistiť postupne celá zem po vojne, to potrvá možno aj desaťročia. Začiatky budú ťažké možno bude život na konzervách, ale keď už bude prvá úroda a budeš vidieť výsledok svojej práce budeš spokojný, bude to mať zmysel.

podvody
autor
29. aug 2026
@sevrin

@podvody teba fakt vyhodili?? Že ako by sa teraz hodili tie peniaze, čo si po kúpeľoch rozflákal a prežral? 😉

Prečo nič nevieš a nič nestíhaš, je zbytočné o tom filozofovať, to skôr voliči fica to cez voľby hodia Šimečkovi.

@sevrin s kapitalizmom nič nespraví ani Fico.

podvody
autor
29. aug 2026
@eva8

@podvody to naozaj tolko jes? Skus psychologa/psychiatra, myslim to v dobrom. V akych kupeloch si bol? Kto ich zaplatil? Mas surodencov, rodicov?

@eva8 v Bardejovských som bol a našetril som si na to sám. Od 1.1.2026 som bol sústavne zamestnaný. Jedával som veľa keď som na to mal.

Strana
z3