Aký máte najvyšší dosiahnutý cieľ vo vašom živote?
Aj keď trochu klišé a pre niekoho trápne tak šťastné manželstvo, zdravé dieťa a kúpený dom. Dosiahla som aj iné veci a aj chcem ešte dosiahnuť ale toto je pre mňa najviac.
čo sa týka práce - profesionálne tancovať. A to sa mi splnilo. potom VŠ, šťastné manželstvo, zdravé dieťa, dom...........
Som rada,ze sa mi podarilo dostat sa po 20r do prace,ktoru som chcela.Resp.zamestnavatela,pozicia mi bola viacmenej jedno.Dnes som uz na 3tej pozicii,chcem sa posuvat,vediet vsetko.
Akurat nedavno som sa bavila s byvalym veducim,je to 2r a zapamätal si ma velmi dobre.Vybavoval mi dalsiu poziciu,tak som mu po vyse 2r podakovala.U nas to tak chodi,len po znamostiach.Tak dufam,ze mi raz takto dopomozu aj vyssie.
Keďže ja som nemala ambície v oblasti rodiny a detí, som rada, že v pracovnej oblasti som dosiahla to, čo som chcela od mojich 14r. ČIže robím to, čo ma baví, mám dostatočnú flexibilitu, mám byt bez hypotéky, dve autá bez leasingu, som relatívne zdravá, rnejaké peniaze našetrené, robím si čo chcem a kedy chcem. Veľmi si to vážim.
Mat deti
Nikdy som nemala ziadne ciele, max, ze si pojdem kupit zajtra vetrovku, ktoru som dnes nasla v appke 😄. Zato som dosiahla to, co mnohi dosiahli tiez, ale mnohi aj nie.
@anonym_autor VŠ vzdelanie - kvalitné a ďalšie vzdelávania, stabilná práca, vlastný rodinný dom (nie v BSM, ale len môj), dostatok úspor. Splnené 🙂
@anonym_autor dom s velkou zahradou.co sa tyka manzelstva a deti,tam si nemyslim ze sa da hovorit o cieli.to su vztahy a to je skor cesta,nie ciel...
Mám skoro 50 rokov a stále som žila v prítomnosti..keď som bola mladá, tak som mala ciele a snívala, ale nejak to všetko osud zariadil inak a aj môj postoj v tom čase.Jedine najvyššii splnený ciel sú moje deti😊keď má niekto stretne po xxx tokoch, tak sa čuduje, lebo si mysleli, že ja dokážem toho najviac😬 teraz je už na niektoré ciele veľmi neskoro pre mna.Teraz už davam rady len mojim detom, nech si idu sa svojimi cielmi!
@enmery vycerpana najvyssia podpora v nezamestnanosti
@anonym_autor ty mas ozaj vysoke ciele, ale chapem, mozno si dostala MP len za to, ze si krasne odrbala system, ze? 🙂 tak jasne ze potom ta to tesi.
Môj jediný cieľ je splnený ale aj do budúcna, nech u nás (čo sa týka rodiny, zdravia, peňazí a celkového fungovania) šľape všetko tak ako doteraz. To je to čo som chcela v živote dosiahnuť - stabilitu.
Nechcem pozerať letáky a naháňať sa po meste kde je lacnejšie maslo, báť sa choroby či už mojej alebo dieťaťa lebo nebudem mat na lieky, neísť kedykoľvek kdekoľvek keď sa nudim bez ohľadu na to aby som musela pozerať a kombinovať čo si môžem alebo nemôžem dovoliť ….. niekto povie jednoznačne zdravie, ale aj to v dnešnej dobe ide bohužiaľ ruka v ruke a peniazmi ….
Pre mna najvyssi dosiahnuty ciel je rovnovaha medzi rodinnym a pracovnym zivotom.
A dobre vztahy na oboch frontoch (aspon vramci moznosti).
Ako zle na tom musíš byť, keď tvoj najväčší ciel v živote je vyčerpať najvyššiu podporu v nezamestnanosti😅
Zdravie Ariel je zotrvať v zdraví.
@anonym_autor ty mas ozaj vysoke ciele, ale chapem, mozno si dostala MP len za to, ze si krasne odrbala system, ze? 🙂 tak jasne ze potom ta to tesi.
@anonym_51ca7a ja som to pochopila ako iróniu. A podla mna dost vtipnú 😀
@anonym_autor Pre mňa má najväčšiu hodnotu moje šťastné manželstvo. Na vzdelaní či kariére mi nezáleží.
Vyzdraviet .... 🙂 potom budem vediet dodahovat vsetky svoje ciele
@malinke55 🍀🍀🍀🍀
@anonym_autor coooooooze?
Toto bola tvoja najvyssia zivotna vyzva??
Ubohe.velmi smutne...
@osky velmi ubohe a verim ze autorka je iba obyc TROLL
vlastné byvanie
Ukončenie 3 VŠ, 2 doktoráty, úspechy v práci, vydarené deti s doktorátmi, vydarené vnúčatá s VŠ, postavený dom, šťastný život a ako daň za všetko - pretrvávajúca únava celý život.

A ty?