Ľutujete ľudí, ktorí sa kvôli nepokojom nemohli vrátiť domov?
Možno ma aj podaktorí ukameňujete, ale som zvedavá či ľutuje tých ktorí sa kvôli nepokojom nemohli dostať domov z islamských krajín?
Ja osobne poznám dvoch, mužov bratranec s partnerkou si nakoniec kúpili letenky za niekoľko tisíc euro aby sa mohli včas vrátiť nemuseli čakať a ďalší bratranec sa akurát vracal z Thajska, on si predĺžil dovolenku a zatiaľ sa nevráti možno o pár týždňov. Užíva si dámsku spoločnosť len jeho matka panikáriť.
Ľutujem obete nepokojov ale takýchto ľudí nie, len som s mojím názorom na okolí asi jediná
A taktiež čo sa týka tých repatriačných letov. To tiež ide aj s mojich peňazí a prečo to mám ja platiť? Ja tiež potrebujem na záhrade urobiť oplotenie,tak keď do nich investoval štát nemalé peniaze,nech aj mne prispeje rovnakou výškou.. Chorý celý tento štát.
@anonym_a98014 Toto ti vadí a machová stena nie? Vám to už úplne jeboce...
Lety do zahraničia na zápasy nič?Žily Ti trhá len doviesť občanov, ktorí svojimi daňami tento cirkus platia. Otras.
A taktiež čo sa týka tých repatriačných letov. To tiež ide aj s mojich peňazí a prečo to mám ja platiť? Ja tiež potrebujem na záhrade urobiť oplotenie,tak keď do nich investoval štát nemalé peniaze,nech aj mne prispeje rovnakou výškou.. Chorý celý tento štát.
@anonym_a98014 za anonymom sa dobre uraza,ze?Ved vycestuj tiez a mozes sa vratit repatriacnym letom🐒🤣
@anonym_a98014 no áno, repatriacne lety sú problémom tohto štátu...🤦🏼♀️
@anonym_a98014 Machovú stenu na záhrade nepotrebuješ urobiť? Ďakujem za potvrdenie, prečo som preč. Slaboduchých trápi recipročný let, nie kam TVOJE peniaze vyhadzuje vláda. A nie, Šimečka vo vláde nie je. Ani ju do tohto marazmu nedostal za 16 rokov bačovania.
@anonym_a98014 ti, co v tom zahranici uviazli, nezarabaju minimalku a platia tomuto statu adekvatne dane a odvody!
Zaujimave, ze ti nevadi platit letecke vyletiky pamprezidenta, ani letecke vyletiky nasej ministerky kultury, ktora lieta do USA za dcerou, ani letecke vyletiky sutaj-estoka na futbalove zapasy, ani letecke vyletiky nasho uzasneho pamprecedu s celou jeho zbojnickou druzinou, ktori chodia vzrusovat vychodniarske dochodkyne. mna sa tiez nikto nepyta, ci chcem zo svojich dani na toto prispievat!
@anonym_a98014 Za repatriacne lety si ludia normalne platia,takze sa na nic neskladame.Znama za to dala.cca 2500 eur.
@anonym_a98014 Za repatriacne lety si ludia normalne platia,takze sa na nic neskladame.Znama za to dala.cca 2500 eur.
@anonym_45c311 zbytocne vysvetlujes.Neuveri."Ta na plot je treba"
Pri tejto téme som zistila že sa vôbec nečudujem že sú vo svete vojny. Keď my obyčajne ženy, matky sa vieme takto urážať, želať druhým zlo. Naozaj nerozumiem tomu kde sa v ľuďoch berie toľkoto nenávisti. A je mi z toho smutno