icon

Mrzelo by vás skončiť v skúšobnej dobe?

12. apr 2026

Mam 2 tyzdne novu pracu, financie fajn aj benefity, ale..Praca mi pride dost narocna, najma co sa tyka cestovania, budem tam sama, proste mam pocit ze nie je to pre mna (v aktualnej zivotnej situacii), ze by som sa tam trapila..bohuzial z pohovoru mi to tak nepripadalo, aj ked nezatajovali veci, skor som si to nevedela predstavit..len mi je to hlupe ze po 2 tyzdnoch poviem ze koncim, lebo na mna aj cakali a vidno ze maju ludsky pristup a cloveka potrebuju..jasne viem to este vyskusat ale asi aj pre nich lepsie ak teraz odidem ako po 3 mesiacoch..?

Strana
z2
anonym_0d97ca
12. apr 2026

Ahoj ja Ťa chápem .. v januári som nastúpila do novej prace. Mala byt lepšia a kludnejsia ako pôvodná preto som aj odišla a hneď druhý týždeň na mna vytiahli, čo všetko ďalšie treba urobiť, že treba zohnať dalších 13 ľudí atď adť… a to sme sa dohodli, že idem do zabehnutého prostredia, kde bude kľud. Opak je pravdou. Neverím, že to nevedeli. Taktiež cestovanie, zatial každý mesiac niekde a to ja cestovať za prácou môžem tak max. raz ročne. Mna to tak znechutilo, že som veľmi rozmýšľala že dám hneď výpoveď, ale nedala som lebo nechcem ostať bez príjmu. Čiže si popri tom hľadám novú prácu a odídem až keď ju budem mat. Ale chápem, že keď už teraz vieš, že je to naprd a nemáš problem ostať bez prace. Niektoré veci vieš proste hneď a skúšobná doba je presne nato, skúsiť .. pre jednu aj druhu stranu …

beata_k
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_e3613f povedali ale ja som si predstavovala tak 1 x do mesiaca..teraz v sezone to bude aj 3krat ttzdenne..moj prvy den som hned sla na sluzobku vstavala o 5 a prisla vyflusnuta o 17 a to som sa len viezla v aute, pocuvala a dala si kavu..jeby som mladsia bezdetna super, ale aktualne az tak nevladzem..uprimne som si to z pohovoru proste predstavovala inac..samozrejme dost ma to mrzi aj kvoli sebe aj im..

@anonym_autor Skonci hned zajtra. Toto nikam nevedie. Clovek, ktory ta zauca s tebou straca cas a jemu robota stoji.

anonym_f5d408
12. apr 2026

Tiež som za oznámiť čo najskôr - nerob debila z človeka ktorý ťa zaúča.

jankadr
13. apr 2026

Odíď čo najskôr a nedrž niekomu miesto.Ja som z rokov vo firme a učím sa často nové veci,doba je taká aká je l.Ale príliš skoro sa vzdávas na môj vkus.Kazda práca má pre a proti.Ja by som sa pobavila so šéfom o sluzobkach.preco tak často.Co tam riešiš?Nedajú sa tie veci vybaviť aj online.V dnešnom modernom svete?Čo je to za pozícia?

petronela1985
13. apr 2026

@anonym_autor ja som tak nastúpila do práce a po pár dňoch mi zavolali z druhej, že ma berú. Tak som po 18. dňoch skončila. Dostala som lepšiu pracovnú ponuku a prišlo mi úplne zbytočné sa zaúčať. Prišlo by mi skôr neseriózne vedieť, že tam skončím a plytvať svojim časom a časom toho, kto ma zaúčal.

autor
13. apr 2026
@petronela1985

@anonym_autor ja som tak nastúpila do práce a po pár dňoch mi zavolali z druhej, že ma berú. Tak som po 18. dňoch skončila. Dostala som lepšiu pracovnú ponuku a prišlo mi úplne zbytočné sa zaúčať. Prišlo by mi skôr neseriózne vedieť, že tam skončím a plytvať svojim časom a časom toho, kto ma zaúčal.

@petronela1985 a ako to zobrali? Ja sa strasne bojim im.to povedat 🙈

autor
13. apr 2026
@jankadr

Odíď čo najskôr a nedrž niekomu miesto.Ja som z rokov vo firme a učím sa často nové veci,doba je taká aká je l.Ale príliš skoro sa vzdávas na môj vkus.Kazda práca má pre a proti.Ja by som sa pobavila so šéfom o sluzobkach.preco tak často.Co tam riešiš?Nedajú sa tie veci vybaviť aj online.V dnešnom modernom svete?Čo je to za pozícia?

@jankadr nie tu to treba, robim tak akoby taky support a maju to takto nastavene..plus nove odvetvie, narocne pre mna..no malo som.sa.pozerala na minusy..

petronela1985
13. apr 2026
@anonym_autor

@petronela1985 a ako to zobrali? Ja sa strasne bojim im.to povedat 🙈

@anonym_autor bol to veľký korporát, pozerali na mňa ako na debila, že od nich sa jednoducho neodchádza, že sú tam všetci spokojní. Potom ma vedúca oddelenia poslala ešte za šéfkou úseku, že sa ma chcela osobne spýtať, prečo odchádzam. No spätne si vravím, bolo to dosť aj nepríjemné, lebo nechápali, že som mohla dostať lepšiu ponuku, taká podľa nich neexistovala. Ale ako som písala, strata času pre všetkých zúčastnených, keď vieš, že tam nezostaneš.

Strana
z2