Prečo sa presťahovať z Košíc do Popradu?
Ahojte. Otázka hlavne na rodiny s deťmi, ale budem rada za akúkoľvek odpoveď. Čo vás oslovilo pri zmene lokality? S partnerom premýšľame, že odídeme do Popradu. Boli sme teraz nedávno (taká menšia dovolenka) a pred dvomi rokmi na týždeň. Ohľadne nájmov nám to príde omnoho lepšie, čo pozerám portály väčšinou nemajú problém s deťmi (hľadajú dlhodobých nájomcov), kdežto v KE max pár alebo jednotlivec, študenti. Plus cenovo je to v PP omnoho lepšie (našla som 3ky do 700€, čo by sme zvládli), kdežto tu v KE človek dá celú výplatu za nájom. Vyhovoval nám ten pokoj, príjemné počasie, prišlo nám aj, že je v PP viac zelene, tieňa. Ohľadne práce by partner dochádzal autom a ja mám zameranie gastro (kuchár, pekár, cukrár). Malej sa tam neskutočne páčilo, bola doslova vymenená.
Dievčatá, tie čo ste sa presťahovali do PP, ktorá lokalita je dobrá na bývanie?
@anonym_8a437b novy juh je viac obyvany, rusnejsi, viac skol, skolok, cyklisticky chodnik... My byvame v sirsom centre pri nemocnici a za mna idealne byvanie, zelen, moznost zahradky, vsade blizko, MHD kazdu chvilu kam potrebujem...

@anonym_8a437b tak to by ti mohol vyhovovať Juh 3 - kraj mesta, hneď cyklochodník - 1 smer do Svitu, 2. smer na Kvetnicu. blízko lúka, výhľad na Tatry, peso si za 30 minút v lese. 2 ZS, niekoľko MS, lekári, potraviny, mnoho úplne nových detských ihrísk. Je tam veľa mladých rodín s deťmi..Do centra je to 25 minút pešo. Chodí, samozrejme, aj MHD.
@anonym_f0509d Ďakujem veľmi pekne, určite si túto lokalitu pozriem ❤