icon

Zavolali by ste policajnú hliadku na sídlisku?

17. aug 2026

Pekny vecer,

Chcem sa opytat ci by ste v takejto situacii volali policajnu hliadku alwbo ako situaciu riesit?

Na nasom sidlisku sa pred potravinami osadili nove lavicky, ktore s velkou oblubou zacali vyuzivat rozne socialne pripady. Pravidelne niekolko dni po sebe od rana do vecera tam vysedava jeden muz so zenou... v medzicase sedia but opreni o operadlo, v predklone, bokom. Lezi jeden alebo druha. Z kontajnerov na oblecenie vytahuju periny na ktorych tam polihuju, pod lavickou sa mnozia plastove flase od alkoholu... ked sa chyli k veceru uz tam mie su... len bordel.
Teraz idu daDe, sla som s detmi na zastavku a do cesty mi vosla ta pani, myslela som, ze sa s nou poveziěe elektrickou- nie. Na zastavke, na lavicke, ktora je tiez uplne nova sa rozlozili, asi preto, ze zistili ze ked svieti slnko, tak im striedka ponuka tien a v dazdi tiez urcity ukryt. No takze sme vedla nich cakali lebo s kocikom s 2m som naozaj nechcela stat na praziacom slnku, syn ich zdravil lebo na neho sklenenymi ocami pozerali a on je nastastie este taka ta cista dusa ...a ked sme sa vratli domov tak sa na tej zastavkovej lavicke tlacili 4ria.

Dnes tam sedeli tiez, uz bolo dazdivo a ludia s kocikmi a daznikmi uz pod striesku ani nesli...

Nie su hlucni, alw je na nich vidno, ze slopu od rana do vecera, bordel a sktaryka neprijemne mi je okolo nich chodit a osidlenie zastavky sa mi uz zda tak trochu za ciarou...

Volali by ste hliadku aby ich vykazali prec? Je to vobec mozne?

anonym_a549f9
17. aug 2026

a za co ich maju vykazat? za to ze sedia na lavicke a nie su hlucky? nie neries to, policia ich urcite monitoruje a ak by sa nieco dialo zasiahne

beata_k
17. aug 2026

@anonym_autor Volala.

anonym_ed4c06
17. aug 2026

Zavoláš policajtov a ajtak sa tam zas vrátia, keď im tam je dobre
🫣

beata_k
17. aug 2026
@anonym_ed4c06

Zavoláš policajtov a ajtak sa tam zas vrátia, keď im tam je dobre
🫣

@anonym_ed4c06 Ked ich bude volat opakovane, tak si najdu inu "lavicku"

domkakvet
17. aug 2026

@anonym_autor nevolala.

anonym_fc1748
17. aug 2026

Nevolala, z toho co pises nejedna sa o ziaden trestny cin ani priestupok, ktory by policia mala riesit. A lacicka je na verejnom priestranstve z nej ich nevykazu pokial tam jedine cim sa previnuju je, ze sedia..

hederamonstera
17. aug 2026

Jejda nechaj ich, uz samo o sebe maju hrozny zivot, nezneprijemnuj im ho este, aj ked si ty myslis, ake to mas no hrozne, lebo je ti neprijemne okolo nich chodit…

anonym_ed879f
17. aug 2026

nevolala. to je bllbosť.
Nechaj ich žiť, nič ti v podstate nerobia.

anonym_2b3761
17. aug 2026

mam v okoli niečo podobne: ano, maju ťažky život, ale všade robia bordel, piju a rozhadzane smeti po nich ostava, v nejakych vhodnych miestach už maju nasťahovane periny, a kufre "natrvalo", samozrejme, že v okoli chodia na wc pod stromy a cez deň aj na trave su rozloženi , akože "piknik" . Zašlo to daleko... ľudia už volali policiu , ked za bieleho dna, bez hanby, pred ludmi onanovali... Ako ich vyhnať? No treba im ponuknuť alternativu, azylak, a podobne, to je to čo by mohli ti policajti urobiť

anonym_c3fb22
18. aug 2026
@anonym_2b3761

mam v okoli niečo podobne: ano, maju ťažky život, ale všade robia bordel, piju a rozhadzane smeti po nich ostava, v nejakych vhodnych miestach už maju nasťahovane periny, a kufre "natrvalo", samozrejme, že v okoli chodia na wc pod stromy a cez deň aj na trave su rozloženi , akože "piknik" . Zašlo to daleko... ľudia už volali policiu , ked za bieleho dna, bez hanby, pred ludmi onanovali... Ako ich vyhnať? No treba im ponuknuť alternativu, azylak, a podobne, to je to čo by mohli ti policajti urobiť

@anonym_2b3761 len v azylaku nemozu fetovat a chlastat. Im takyto zivot vyhovuje.

ivicatolic
18. aug 2026

@anonym_autor stanica NMnV - žiadna voľná lavička, všetko obsadené živlami, hromada odpadu, špiny, smradu, vulgarizmy, opilci.... mestská polícia denne robí okružné jazdy, policajti z auta ani nevystúpia, iba prejdú.... večer sa usádzajú aj pred obchodníkmi , lekárňou, barberom, pozostávajú, nechajú odpad.....vitajte v novom meste nad Váhom🙂👍👁️

abbey1
18. aug 2026

Áno, volala. Keď sa to nebude riešiť, bude sa to zhoršovať. U nás v meste máme to isté. Už som 2krat volala hliadku. Na lavičke asociali, podlavicjou birdek:fľaše, obaly z jedla, špaky. Smrad neskutočný. Oni sedia na lavičkách, cigarety, alkohol, krik a ľudia stoja na slnku na zastávke.
Neustále spoločnosť ustupuje takýmto ľuďom. Lebo však kto sa s nimi bude naťahovať, alebo ako tu pisu: chudáci, už teraz majú ťažký život. Čo si vybrali, to majú.

autor
18. aug 2026
@anonym_fc1748

Nevolala, z toho co pises nejedna sa o ziaden trestny cin ani priestupok, ktory by policia mala riesit. A lacicka je na verejnom priestranstve z nej ich nevykazu pokial tam jedine cim sa previnuju je, ze sedia..

@anonym_fc1748 praveze lavicka kde sa teraz presunuli je uz na zastavke elektricky. Tam by uz ozaj nemuseli robit bordel

autor
18. aug 2026

Za chvilu ideme von tak uvidim aka bude situacia

anonym_bdc803
18. aug 2026

U nás takto obsadili lavičky pri zastávkach autobusov,večne tam bolo nagrcané.Z lavičky odpilovali a teraz je len pre 1 osobu,títo asociáli sa presunuli na iné lavičky,je ich u nás dosť.Takže pri autob.zastávke už nie je nagrcané.

valria
18. aug 2026

Je smutné, že je to v každom meste, na každej stanici či pred obchodmi. Mestskí postávajú, SBS detto, občas zasiahnu, ale je to otravné a robí to hanbu mestu. Ja osobne som Mestskú volala raz, keď sa nám usadili pod oknami na lavičke na detskom ihrisku a jeden z nich tam začal močiť. Mestskí prišli, napomenuli ich, rozpustili a bol pokoj. No to bolo už dávnejšie. Nechápem, prečo ich netrestajú za evidentné požívanie alkoholu na verejnosti, špinenie a hlavne ohrozenie mravnej výchovy svojich detí.

anonym_ae0fd2
18. aug 2026
@valria

Je smutné, že je to v každom meste, na každej stanici či pred obchodmi. Mestskí postávajú, SBS detto, občas zasiahnu, ale je to otravné a robí to hanbu mestu. Ja osobne som Mestskú volala raz, keď sa nám usadili pod oknami na lavičke na detskom ihrisku a jeden z nich tam začal močiť. Mestskí prišli, napomenuli ich, rozpustili a bol pokoj. No to bolo už dávnejšie. Nechápem, prečo ich netrestajú za evidentné požívanie alkoholu na verejnosti, špinenie a hlavne ohrozenie mravnej výchovy svojich detí.

@valria lebo ich nemaju ako potrestat.

valria
18. aug 2026
@anonym_ae0fd2

@valria lebo ich nemaju ako potrestat.

@anonym_ae0fd2 Práca je pre mnohých trest.