Ako presvedčiť partnera, aby sme mali psa v byte?
Dobrý deň, nemáte nápad, ako skúsiť presvedčiť muža, aby sme si zobrali môjho psa do bytu ? Psík zostal u rodiny v RD. Muž nechce, lebo že zvieratá patria von.
@lenkakravcova borderky sa ľudia boja ?
V inzeráte bola totiž borderka...
@nyusika Jasné 🙂 on je kus alfa. Naposledy nám jeden robotník visel na lešení, ako sa bál, že ho uhryzne, keď vošiel neohlásene. Dosť vrčí a cerí zuby keď sa na dvore objaví niekto mimo rodinu. Kamarátka ho volá že je taký zákerák 😀 (Vyzerá milo z diaľky a potom.. ale to aj také tie mini psy dokážu byť nebezpečné, nie to stredný vzrast).
Niektorí tu síce tvrdia že nepresvedčíš, ale deje sa aj to. Zarytí odporcovia zrazu zmäknú a psík či mačka je ich najväčší miláčik. Mám takého chlapa aj doma. 😁
Niektorí tu síce tvrdia že nepresvedčíš, ale deje sa aj to. Zarytí odporcovia zrazu zmäknú a psík či mačka je ich najväčší miláčik. Mám takého chlapa aj doma. 😁
@maya_hi Podobne. Nikdy,dušoval sa,že nikdyyy by nestrpel veľkého chlpatého psa v dome a k neobmedzenému prístupu psa do domu. A div sa svete,raz sa chytil a urobil dvierka pre psov na dverách,ráno keď vstane,hneď po puse mne,ide zrobiť kávy,čaje, raňajky a popri tom čaká,nakúka,kedy prídu dvaja chlpatí parťáci do zimnej záhrady pozdraviť 🤭. Nemal v obľube psov,tvrdil,že mačky sú inteligentnejšie,čistotnejšie,nezávislé. Teraz vždy pri príchode z roboty sa teší z tých "mojich"(už našich) takzvane "hlúpych, špinavých, závislých nemeckých ovčiakov 😁.
@maya_hi Podobne. Nikdy,dušoval sa,že nikdyyy by nestrpel veľkého chlpatého psa v dome a k neobmedzenému prístupu psa do domu. A div sa svete,raz sa chytil a urobil dvierka pre psov na dverách,ráno keď vstane,hneď po puse mne,ide zrobiť kávy,čaje, raňajky a popri tom čaká,nakúka,kedy prídu dvaja chlpatí parťáci do zimnej záhrady pozdraviť 🤭. Nemal v obľube psov,tvrdil,že mačky sú inteligentnejšie,čistotnejšie,nezávislé. Teraz vždy pri príchode z roboty sa teší z tých "mojich"(už našich) takzvane "hlúpych, špinavých, závislých nemeckých ovčiakov 😁.
@zuzanita1609 presneee 😅 aj môj mal bližšie k mačkám. Dnes to má úplne naopak 😁
@maya_hi kedysi dávno môj otec - prinesieš psa - utopim ho v záchode..
O mestách neskôr - no poď fešák, ideme si pozrieť spolu futbal...a fešák mal ŠPECIÁLNE miesto na gauči vedľa neho.
Pes už nežije, gauč áno a keď si na to miesto ide niekto sadnúť, otcovi to stále prekáža 🙈
@maya_hi kedysi dávno môj otec - prinesieš psa - utopim ho v záchode..
O mestách neskôr - no poď fešák, ideme si pozrieť spolu futbal...a fešák mal ŠPECIÁLNE miesto na gauči vedľa neho.
Pes už nežije, gauč áno a keď si na to miesto ide niekto sadnúť, otcovi to stále prekáža 🙈
@nyusika 😊❤️ darmo, psíčkari vedia aká je to obrovská láska
@anonym_autor my mame psa v byte a… už by som takú chybu neurobila .. milujem psov .. ale milujem aj čistotu.. a to pri psikovi nikdy nebude .. samozrejme podľa plemena ..
Môj muž mi povedal,že keď donesiem psa,on sa odsťahuje..ja som si psa doniesla a sú z nich najlepší kamoši😅..už ju má radšej,ako mňa😂

@nyusika hej na množenie, preto som ho dávala kastrovať 😄
..a nie predať, ale keď tak už darovať som ho zvažovala. Nakoniec sa ale dal dať dokopy jednou operáciou a stráži naďalej dobre. Väčšina ľudí sa ho boji, takže je to fajn.
@lenkakravcova borderky sa ľudia boja ?
V inzeráte bola totiž borderka...