icon

Ako sa vyrovnať so stratou psíka?

9. feb 2024

Baby poraďte....prisla som pred pár dňami o fenku, bola to nehoda :( bola mojim všetkým....ta bolesť je neskutočná......

Strana
z2
brrunetkaa
9. feb 2024

Nám zomrela láska nášho života v novembri a stále sa s tým neviem vyrovnať…. Bol už síce starý ale cely život veľmi aktívny a bezproblémový a potom zrazu do dvoch mesiacov bolo po všetkom. V septembri sme sa hrali ešte s novou pískacou hračkou a v novembri tu už nebol….Ešte ako píšem tieto riadky, tak plačem….nový psík nepripadá do úvahy lebo žiadny sa mu nevyrovná…. Mám pocit že s ním odišlo aj kúsok zo mna a snažím sa si to logicky a realisticky odôvodniť, že chvalabohu sa veľmi netrápil a mal krásny milovaný zivot ale taaaak extrémne mi chýba každý jeden deň 😢 tento pondelok by oslavoval 16 rokov….vela síl prajem 💔

autor
9. feb 2024

@noami12 ďakujem ja sa fakt na to necítim..... Len ta bolesť je taka silná fakt sa miestami bojím ze sa zbláznim....

autor
9. feb 2024

@brrunetkaa mam také isté pocity....moja bola milovaná a stastna kazducky deň....

noami12
9. feb 2024

Áno ja ta chápem, viem presne o čom hovoríš. Lenže na toto nejaká rada neexistuje, to je skratka bolest z ktorej sa musí človek vyplácať, vyrozprávať 😰
Ja som vtedy tiež bola v 7 mesiaci a myslela som, že sa zbláznim, ona bola člen rodiny... 😰

autor
9. feb 2024

@noami12... Ano je to člen rodiny presne

kiki68
9. feb 2024

Chod do utulku a adoptuj. Pripadne sa obrat na nejake OZ, ti pomozu najst partaka. Nema zmysel sa trapit,je tolko nechcenych psikov, krasnych, dobrych. Ver, ze nejaky Ta hned osvieti, ber to ako signal zhora…

bylinka25
9. feb 2024

Verím ti, presne viem, ako sa cítiš, Nám odišiel náš psík pred štyrmi rokmi, ale bolesť je rovnaká, tiež nám bol všetkým, keďže deti nemáme, cítime sa akosi opustení, máme len jeden druhého.
Manžel už druhého nechce, lebo tento prvý bol pre neho jedinečný.
Zdieľam tvoj žiaľ.

majkakvet
9. feb 2024

Uplne chapem, ja som prisla pred 3 rokmi o milovanu fenocku nestastnou nahodou. Uz sice mam 2 dalsie dve ale ta bolest je tu stale. Najradsej by som sla za nou tam kde je.... ked vladzete dajte domov dalsemu chlpacovi, trosla to pomoze.

autor
9. feb 2024

@majkakvet ďakujem....to fyzické chýbanie je neskutočne...chodim a ovoniavam jej dečky:(

autor
9. feb 2024

@bylinka25 ďakujem.....

ajuska111
9. feb 2024

presne, ja som s jeho deckou spavala asi pol roka

autor
9. feb 2024

@ajuska111 naozaj....dakujem....prezivam to prvýkrát...obcas sa mi zdá ze blazniem....vsade sa rozplacem v Lidli pri piškótkach....

bylinka25
9. feb 2024

Vieš, to bolieť neprestane, možno časom, ale tvoja strata je ešte veľmi čerstvá.
Ja to tiež ťažko prežívam, hlavne, keď sa blíži deň, kedy nás pre tými štyrmi rokmi opustil.
Stalo sa tak 11. 3. 2020.
Keď idem na miesta, kde sme spolu chodili na prechádzky, vidím jeho milú papuľku, jeho nádherné oči, smútok mi naplní dušu.
Toto bol náš domáci miláčik.

belaaaaaaaaa
9. feb 2024

Ahoj. Ja som milovník zvieratiek. Psík je najväčším šťastím. Láska navždy. Ver mi, že viem, čo zažívaš. A to som už pochovala viacerých psíkov. V roku 2021 nám zomrela mačička:((( Rakovina:((( Skoro mi prasklo 💓 Psík, ktorý s ňou vyrástol Laky,v roku 2023 v jarných dňoch ochorel a ležal na veterinár. Žiaľ obrovský, plakali sme spolu s mamou 3 dni. Zvládol to, je tu pri nás a ja každý deň rozmýšľam že raz... Strašná bolesť. Chápem. Mačičku som nechcela, ale chvalabohu, že syn mi priniesol po polroku a máme ju v dome. Toľko lásky a šťastia a pokoja. Niečo nádherné ❤😊 Proste zvieratká sú Anjeli zeme od Boha. Vždy to tak je, že zvieratká nám ublížia, keď zomrú. Zlatíčka, ale my, ktorí sme zažili lásku so zvieratkom, nikdy nezabudneme. Poplač, odsmuť si to svoje, ale nech to netrvá veľmi dlho. Poznám kočku, ktorá skončila na psychiatrii. Nečudujem sa, Lena ja by som kôli ním skočila do jamy Levovej. Obstarajú si časom či už psíka alebo mačičku, zažiješ novú lásku a prílev krásnej energie. Je kopa opustených psíkov a mačičiek, ktoré túžia po láske. Naozaj áno. Uvidíš, potom si na mňa spomeň. Veľa síl prajem.

autor
Autor odpoveď zmazal
mircalla
11. feb 2024

Rozumiem ti. Zial poradit sa neda, jedine odsmutit, casom to bude lepsie. Ja som prisla o oboch rodicov behom 9 dni, tak bolest bola neskutocna. Rok to bolo take intenzivne, potom to uz bolo lepsie.
Daj si cas a potom az ries ineho psika

Strana
z2