Ako vybrať vznešené meno pre dobermana?
Ahojte. Budúci rok si budeme kupovať ps až Chs. Chceli by sme mu dať nejaké vznešenejšie meno, bude to doberman. Máte nejaké návrhy?
Nas pes sa vola Bruno. Neviem, ci je vznesene, ale mozno nie uplne typicke pre psa
Môj psík sa volá Bubko, ale tak to je čivavka😄😄
Cezar
Kamoska ma dobermana a vola sa Ramon. Hodilo by sa mi aj Casper / Kasper
Hektor💪
@stellarstar pardon zabudla som dopísať, mužské
meno na doma alebo do papierov? nie všetci sú ochotní vkomponovať meno do preukazu. každopádne skús sa poradiť s chatom GPT, ale daj mu podstatne viac info ako sem... Ja som si pozerala na inšpiráciu aj mená zo starých vrhov (iné vrhy krycieho psa, vrhy, prarodičov, strýkov, tiet.....) veľa pekných som takto našla.
@lesna_vila meno na doma. V papieroch bude mať samozrejme iné.
samozrejmé to nie je, nám aj vyhoveli aj nie - vtedy keď chovateľka mala pre mená šteniatok taký koncept že sa spolu hodili a to naše tam absolútne nezapadalo :D. Akurát musíte dodržať písmenko, ak vám chovateľ dovolí vybrať si meno... Ak sa váš pes ešte nenarodil, ale vieš od koho bude, môžete to dohodnúť dopredu 🙂
@lesna_vila dohoda je že môžeme vybrať aké len chceme
Duke, Blue, Eddie, Balou, Nero, Juno, Riley, Bailey, Rocco, Coco, Arko
Mali sme buldocka, volal sa Hercules
Cezar
Baron
Ceasar, Apollo, Nero, Axel, Dante, Argo, Zoran
susedia maju Winston Churchill a Paul Mc Cartney. :D
@deborahzelenkava kamarádka má čivavy Dolce a Gabbana
Rufus
Peroz
Stiahni si psí kalendár a inšpiruj sa tam. A keď musí byť vznešené, tak navrhujem Princ Karl von Habsburg III.
Arthur
@yosi škoda že tvoj pokus o vtip nevyšiel
Ja som sa pobavila 😜
@yosi
My máme Bruna,ale poznala som aj Barona. Dobermanovi by sa to hodilo podľa mňa 😊
@samik88 Barona pozname aj my, známy ma dobermana s tým menom.
Astor
Bojar
My máme Hasana 🐶
@majulienk pozoooor, Hektor je Nely Pociskovej syn...fúúúú..des...

Mužské či Ženské?