Chodili by ste do kaviarne s mačkami?
Dobrý deň, mám túžbu založiť kaviareň kde budú mačičky na adopciu, viem že v niektorých veľkých mestách to tak majú. Chodili by ste pravidelne do takejto kaviarne ? Samozrejme kvalitná káva, milý personál atd by tam bol. Iba netuším, či je možnosť, že by sa to uživilo v “bežnom” meste.
Ja nie.
Nevhcela by som aby ma niekto otravoval pri kave
Áno, v ba bežne chodíme
Nie
Moje deti ano, ja isto nie. Mne staci moja macka a nemam potrebu pit kavu v pritomnosti maciek.
Áno išla by som .mačky mám veľmi rada .
Ja určite nie, neznesiem ked zvieratá behajú kade tade. Ale tak to som ja.
Ja nie ani keby tam bola kava zadarmo 🙈 ale urcite si taka kaviaren najde svoju klientelu.
Samozrejme, občas chodíme do KE. Veď nie každý má doma vhodné podmienky a veľa deťom rodičia ani nedovolia mať doma zvieratko, tak by radi chodili aspoň tam pohladkať, popozerať.... Sú ľudia, ktorí mačky neznášajú, ale tých tam nikto za vlasy nebude ťahať, predsa. Držím prsty, nech sa Ti to podarí!
Nie,nesla by som.
Nie. Bola som raz v jednej takej, lebo ma prehovorila kamoska, ale necitila som sa tam dobre. A to mam macky rada, vzdy sme mali macky u nasich v dome, aj ja som chovala bytovu macicku. Ale neviem... popravde, ani nerozumiem moc tomu boomu macacich kaviarni 🤷♀️
Ja milujem macky, doma mam dve. Ale naozaj v kaviarni by som nechcela macky. Mozno raz zo zvedavosti by som isla, ale asi len raz. Ja ked idem do kaviarne, mam rada klud, mna uz pomali otravuju aj casnici 😀 (zartujem). Keby to bol taky utulok, v centre, kde by ludia mohli prist pozriet macky, posediet, pohrat sa s nimi, tak to skor. Netreba nasilu miesat hrusky s jablkami.
Určite nie
Ja urcite ano. V akom meste nad tym uvazujes?
Áno. Inak niektoré to majú tak, že je kaviarenská cast bez maciek a za mackami v inej uzavretej miestnosti moze ist len ten kto ma zaujem
Ja áno 😊
Nie. Určite.
Prosím vás tie ktoré ste v takej kaviarni boli. Je tam smrad ako v opičarni, alebo nie? Ja som u kamošky cítila aj jednu tak si neviem predsatavit 10 pokope. A čo chlpy? Čisto moja zvedavosť.
Ja nie ale očividne to má svoju klientelu.
ja nie a čudujem sa, že toto hygiena povolí...
Psiky keby tam boli, tak ano 🙂
Táto diskusia tu už bola skús pozrieť cez lupu už sa to tu riešil pred niekoľkými týždňami
ja áno. ak by som chodievala na kávu tak by som chodila do mačacej ak by sa mi tam páčilo aj interiérovo a cítila by som sa tam dobre aj bez mačiek ...
len ... bola som v jednej kde pýtali "vstupné", na granule, starostlivosť a tak - toto nerob prosím, povinná konzumácia je ok, ale nič navyše nepýtaj - toto by ma odradilo chodiť tam pravidelne ...
my chodievame, aj v zahranici sme boli, tie macky tam pobehuju len minimalne, kedze macka je skor nocny ako denny tvor, skor pospavaju
vsetko jedlo je zakryte, kuchyna uplne oddelena od kaviarne, nikdy sa nam nestalo, ze by bol v jedle chlp
Ja nie, mne sú mačky nepríjemné 🙈
@lenkasarka ja kde som bola tak ich cítiť nebolo ... a nemal s tým problém ani môj chlap čo nemá rád mačky 🙂
Ano, milujem macky a psiky. Urcite by som sla, mat milu pritulnu spolocnost pri kave. Par chlpov nevadi.
@lenkasarka ja mám teraz psíka, tak na “mačacinu” môj nos zvyknutý nie je, no napriek tomu žiadny smrad som necítila (v KE). Veď stále vetrajú a dodržiavajú hygiénu. A chĺpiky boli len na mojom tričku z tých mačičiek, ktoré som hladkala a držala na rukách.
ja tiez nie ja moc zvierata nemusim

Ja určite nie. Mačky máme doma, ale do takejto kaviarne by som nešla...