icon

Chodili by ste do kaviarne s mačkami?

26. mar 2025

Dobrý deň, mám túžbu založiť kaviareň kde budú mačičky na adopciu, viem že v niektorých veľkých mestách to tak majú. Chodili by ste pravidelne do takejto kaviarne ? Samozrejme kvalitná káva, milý personál atd by tam bol. Iba netuším, či je možnosť, že by sa to uživilo v “bežnom” meste.

Strana
z5
nika23t
26. mar 2025

Ja určite nie. Mačky máme doma, ale do takejto kaviarne by som nešla...

really8
26. mar 2025

Ja nie.
Nevhcela by som aby ma niekto otravoval pri kave

janai1
26. mar 2025

Áno, v ba bežne chodíme

lilianka28
26. mar 2025

Nie

dskjhfdlkdjhl
26. mar 2025

Moje deti ano, ja isto nie. Mne staci moja macka a nemam potrebu pit kavu v pritomnosti maciek.

parvinka0001
26. mar 2025

Áno išla by som .mačky mám veľmi rada .

rachel36a
26. mar 2025

Ja určite nie, neznesiem ked zvieratá behajú kade tade. Ale tak to som ja.

milanemila
26. mar 2025

Ja nie ani keby tam bola kava zadarmo 🙈 ale urcite si taka kaviaren najde svoju klientelu.

ika02
26. mar 2025

Samozrejme, občas chodíme do KE. Veď nie každý má doma vhodné podmienky a veľa deťom rodičia ani nedovolia mať doma zvieratko, tak by radi chodili aspoň tam pohladkať, popozerať.... Sú ľudia, ktorí mačky neznášajú, ale tých tam nikto za vlasy nebude ťahať, predsa. Držím prsty, nech sa Ti to podarí!

mamaaja82
26. mar 2025

Nie,nesla by som.

diewcatqoo
26. mar 2025

Nie. Bola som raz v jednej takej, lebo ma prehovorila kamoska, ale necitila som sa tam dobre. A to mam macky rada, vzdy sme mali macky u nasich v dome, aj ja som chovala bytovu macicku. Ale neviem... popravde, ani nerozumiem moc tomu boomu macacich kaviarni 🤷‍♀️

katarinaba
26. mar 2025

Ja milujem macky, doma mam dve. Ale naozaj v kaviarni by som nechcela macky. Mozno raz zo zvedavosti by som isla, ale asi len raz. Ja ked idem do kaviarne, mam rada klud, mna uz pomali otravuju aj casnici 😀 (zartujem). Keby to bol taky utulok, v centre, kde by ludia mohli prist pozriet macky, posediet, pohrat sa s nimi, tak to skor. Netreba nasilu miesat hrusky s jablkami.

ovaaa
26. mar 2025

Určite nie

lenush9
26. mar 2025

Ja urcite ano. V akom meste nad tym uvazujes?

ghostsgirl
26. mar 2025

Áno. Inak niektoré to majú tak, že je kaviarenská cast bez maciek a za mackami v inej uzavretej miestnosti moze ist len ten kto ma zaujem

fajnova
26. mar 2025

Ja áno 😊

noami12
26. mar 2025

Nie. Určite.

lenkasarka
26. mar 2025

Prosím vás tie ktoré ste v takej kaviarni boli. Je tam smrad ako v opičarni, alebo nie? Ja som u kamošky cítila aj jednu tak si neviem predsatavit 10 pokope. A čo chlpy? Čisto moja zvedavosť.

januska12323
26. mar 2025

Ja nie ale očividne to má svoju klientelu.

lucka_ke
26. mar 2025

ja nie a čudujem sa, že toto hygiena povolí...

strawberry0797
26. mar 2025

Psiky keby tam boli, tak ano 🙂

minesasubu
26. mar 2025

Táto diskusia tu už bola skús pozrieť cez lupu už sa to tu riešil pred niekoľkými týždňami

biba_18
26. mar 2025

ja áno. ak by som chodievala na kávu tak by som chodila do mačacej ak by sa mi tam páčilo aj interiérovo a cítila by som sa tam dobre aj bez mačiek ...
len ... bola som v jednej kde pýtali "vstupné", na granule, starostlivosť a tak - toto nerob prosím, povinná konzumácia je ok, ale nič navyše nepýtaj - toto by ma odradilo chodiť tam pravidelne ...

liz_lemon
26. mar 2025

my chodievame, aj v zahranici sme boli, tie macky tam pobehuju len minimalne, kedze macka je skor nocny ako denny tvor, skor pospavaju
vsetko jedlo je zakryte, kuchyna uplne oddelena od kaviarne, nikdy sa nam nestalo, ze by bol v jedle chlp

lucia13022023
26. mar 2025

Ja nie, mne sú mačky nepríjemné 🙈

biba_18
26. mar 2025

@lenkasarka ja kde som bola tak ich cítiť nebolo ... a nemal s tým problém ani môj chlap čo nemá rád mačky 🙂

moonlight1210
26. mar 2025

Ano, milujem macky a psiky. Urcite by som sla, mat milu pritulnu spolocnost pri kave. Par chlpov nevadi.

ika02
26. mar 2025

@lenkasarka ja mám teraz psíka, tak na “mačacinu” môj nos zvyknutý nie je, no napriek tomu žiadny smrad som necítila (v KE). Veď stále vetrajú a dodržiavajú hygiénu. A chĺpiky boli len na mojom tričku z tých mačičiek, ktoré som hladkala a držala na rukách.

ajka10000
26. mar 2025

ja tiez nie ja moc zvierata nemusim

lenkasarka
26. mar 2025

@biba_18
@ika02
Ďakujem dámy za odpoved. To len taká moja zvedavosť .

Strana
z5