Cítite pri návšteve pachy domácich zvierat?
Ahojte, zaujíma ma či cítite, že sú v domácnosti zvieratá keď k niekomu prídete na návštevu. Máme malého škrečka a svokra prvé čo bolo keď otvorila ráno dvere " fuj tu je ale smrad z toho zvieraťa " ja ani manžel nič necítime a to ja som od tehotenstva extrémne citlivá na akékoľvek pachy, svokru cítim ešte týždeň ako od nás odíde v byte 😃. Aj keď sme prišli do bytu k chovateľke kde tých škrečkov bolo 20 a nie jeden, tak sme žiaden typický zvierací pach necítili. Tak teraz neviem či len preháňa ( strašne bola proti aby sme my nejaké zviera doma chovali ) , alebo môže byť ozaj cítiť.
Áno cítiť to, my máme dve mačky keď som doma necítim nič. Keď prídem ale z práce tak cítim. Vyvetram ,očistim wc a zas nič necítim. Rovnako cítim u kamarátky psa hoci majú doma čisto.a po nejakéj chvíli to nevadí. Ale pri otvorení dverí citit
No podla mňa niektorí ľudia smrdia viac než niektoré zvieratá , zavreté ho škrečka, zafajcena svokra nemôže cítiť . Aj bunda z kačacie peria keď sa namoci tak smrdí, to ako nevadí? Tiež mi vadia ľudia čo poukazujú na druhých aj na druhé bytosti (zvieratá) jak keby boli daco viac @romi0310 💕.
Ano, kazde zviera je citit. Nie az tak amotne zviera, ale napr. piliny, slama, psie krekry, macacie konzervy, krmivo na rybicky... mne macky ako take napr. nevadia, ale ked citim ich potravu, az ma napina.
Treba dákeho veľkého chlpateho psa zapožičať a okúpať ho pred príchodom svokry a to bude taky smrad ze už viac nepríde🤣
Škrečka, zajaca cítiť, áno. Mama mala psa a toho som necítila pri vstupe do bytu vôbec (jej prvé zviera, bola ale veľa umyvana, kúpana, a nemala chlpy ale vlasy). Mačky cítim tiež vždy. Ten ich záchod, aj keď sa umýva, to smrdí, nechcela by som to
Ja zacitim aj rybičky 😅🤣 asi preto neznesiem v dome/byte žiadne zviera. Keď sme prišli k neteri, tak vo dverách nás vítal zajaci esprit... fuj. Oni ho necítili.
Jasne, že je to cítiť. Aj keby sa jednalo o najviac čistotných ľudí, tak to cítiť bude. Zvieratá maju iný pach. A logicky, keď si v tom “smrade” nonstop tak to necítiš. Nevnímam to úplne negatívne. Ale musí sa ten človek starať o domácnosť o to viac aby to eliminoval. My mame dvoch veľkých psov dnu a treba treba sa starať o poriadok určite viac. Stačí že dva dni nepostierame a cítim to, lebo su to vysávače ktoré oblizujú podlahu nonstop tými chrapami od granulí a to sa ani nechcem zamýšľať nad tým, čo zožerú vonku.
Ja mam kocura teraz vnutri cistim mu zachod aj 3,krat denne a citit to. To by som ho musela kazdy den vysypat komplet 2krat a dat novy piesok aby nebolo citit. Samotneho kocura necitit
Predtym sme mali morcata tiez ich bolo kusok citit tu klietku ale menej ako macaci zachod. Po prvych potrebach kocura ma napinalo az. A to mazachod v izbe kde nikto nechodi aj okno tam otvar 3krat na den
Čistiť klietku hlodavcov raz za 3 mesiace je teda docela masaker 🤢🤮
My name andulky, a na, 3 den ich je cítiť a to sú iba 2 niexely kŕdeľ 🤷
Nas kocur sada na parapetu na okno aj tam lezi v jednej izbe a utieram parapetu kazdy den. Stale su tam capky nejake nechapem odkial a okno olizuje tiez ho pretriem raz za 2dni
Aj po plavacke vidno capky.jeho ked pozriem zboku
@kulumulu123 presne ja som morcat 2krat do tyzdna komplet podsielku menila a kazdy vecer vyberala rok do ktoreho cikali. Bobky nevadili tie citit nebolo. No meviem si prefstavit cistit raz za 3mesiace. Ved tie zvieratka mozu chorobu nejaku chytit fuj.
@slavomira236 tak zase škrečok nie je morča. Škrečok potrebuje minimálne 20 cm postieľky, a teda neviem ako iné , ale náš ciká do piesku , ktorý sa každý deň vymení, nečúra si po podstieľke.
Tak ja som necitila nikdy. Bola som u takych co maju psov, dalsi macky aj hlodavca ci vtaciky.
My máme škrečka v obývačke a nikto ho doteraz necítil, mna to tiez zaujímalo ci náhodou. Je to čistotník. Kúpe sa v piesku :D a piliny meníme 2 aj 3x do týždňa podla toho ako mam čas. Treba mať čisto a nebude ho cítiť vôbec.
Kamarátka mení raz do týždňa piliny a jej cítiť na celú izbu.
Ale aj tak 3mesiace tie iste piliny ci hobliny ci co tam mas?? Aj moje morcata cikali do jedneho rohu nikdy nie tam kde spali ale na druhu stranu. Ten som vzdy vecer vybrala. Aj ty necikas do postele a tiez nemas postelne pradlo 3mesiace.
@janka95 no ty menis 3krat do tyzdna. A chovatelka od ktorej brali skrecka raz za 3mesiace..to by som sa bala ze sa tam nejaka haved hodi
@janka95 a akú vysokú postieľku dávaš? Ja si neviem predstaviť meniť 3 krát do týždňa celú postieľku. Veď to je 6 balení za týždeň 😃 to by som len na piliny zarábala asi.
@slavomira236 ona tam mala obrovské ublikácie pre tie zvieratá. Dvojmetrové "akvária" , ja osobne si neviem predstaviť čo konkrétne na škrečkovi smrdí okrem moču. Možno ešte nejaké jedlo zahrabané v postieľke ak plesnivie , ale to tiež likvidujem keď naškrečkuje. .. nie ja nemám posteľné prádlo tri mesiace, ale ja sa potím , slinták na vankúš... 😃 Ja plánujem meniť raz za dva týždne
Každé zviera v byte cítiť. Keď sme mali škrečka, čistilo sa mu komplet všetko raz za týždeň a ja som to aj tak cítila 🤷🏼♀️
@butterflyeffect môj tiež a to mi nikto neveril.Ale piliny som menila každý druhý deň a tiež to nebolo cítiť.
moze u nas staci ze jeden den nie je vymeneny zachod a smrad jak v carihrade, teraz mam po chorobe a nemam čuch jedina vyhoda🤣
Naši susedia majú morča. A keď otvoria dvere, tak smrdí celá chodba 😖
@slavomira236 skús miesto piesku podstieľku podobnú pilinam , nesmrdi to tak. Piesok bol cítiť. Toto pokiaľ zahrabu prakticky necítiť.
Ja citim tiez ale urcite to nepovazujem za smrad.
Kamoska maju skrecka a ked prideme vobec to necitit - my doma zviera nemame a naozaj zvyknem zvierata citit a vadi mi to. Je ale vidno, ze ma vzdy piliny ciste a aj cele obydlie. Takze asi meni casto a stara sa.
Škrečka by som absolútne neriešila, pes smrdí, ale škrečok? Ved to ani neviem ze mam. Teda ja nemám, ale keď som aj mala, nie je z toho taky smrad. A ešte nie je škrečok ako škrečok, mala som samicku ta bola taka čistotna nesmrdela absolútne a dávala som jej pusinky. A mala som samca a ten smrdel tak, že som ho ani do ruky nezobrala, večne ocikany bol a hygienu nemal asi žiadnu. 😀
@snehulak77 súhlasím , tých vlasových psov necítiť
Možno ani nie škrečok jej smrdí, ale tie piliny. Mne to vždy smrdelo keď sme mali škrečka 😄
Ja to cítim, máme osmaka a mením mu piliny každý týždeň, keď to vymením napr v nedeľu, tak v stredu, štvrtok už to cítim. Ale deti z neho majú radosť tak mama má robotu navyše 😀
Mne skôr prekážajú umelé silné vône, zvieracie mi nevadia.

@jaja20 Keď sa jej syn chválil, že budeme mať škrečka tak mu povedala, že ak budeme mať škrečka tak k nám už nikdy nepríde . Tak som si v duchu povedala, že ako dobre 😂. Ale samozrejme to boli zas len prázdne sľuby 😂