Meno pre fenku čierneho labradora
Poprosím pridať inšpiráciu mena pre FENKU čierneho labradora, v papieroch je Ave a to nechceme🫠všetci výber nechávajú na mňa a ja som nerozhodná. Mám vo výbere Ella, Flora, Sara. Máte nejaký typ aj vy? Podelte sa s nápadom
Sniežka, Bela 😊
Bibi ❤️
Flora určite nie, to ako margarin flora 🙈 a Sara dupľom nie.
Ave sa mi nepáči ale Ava áno tu by som dala aj ja môjmu psovi keby mala fenku.
Ďalej Nala, Bella, Luna, Lola, Mila, Nisha...
My sme mali labi box fenku a volala sa Layla
Sheila, Grace, Aisha
Naša sučka labradora sa volal Gina a pes bol Rondney, ďalší bol Benny, ale neboli čierny. Teraz čierny labrador sa volá Lúčky, a suseda má Lunu
@anonym_autor "bleky" Roxy, sia
A psí kalendár mien si nepozerala? Tam je toho dosť.
Lori
@anonym_autor
Sara je dobre meno
Frida
alebo Nera, nero je tal. čierny
Uma
Nera, Nuar alebo vyber si kalendár psie mená https://kalendar.aktuality.sk/psy/
U nás vieme, že sa bude volať Bubu alebo Timo /timotej/-
@anonym_autor my sme mali čiernu fenku labradora a volala sa Lady.
Naša sučka labradora sa volal Gina a pes bol Rondney, ďalší bol Benny, ale neboli čierny. Teraz čierny labrador sa volá Lúčky, a suseda má Lunu
@anonym_d37d21 jej , Luna je pekné meno.
@autor keby to bol pes, tak čert, ale fenku asi niečo zvučné. Takže asi z tých Sára. Ale ani napr Zia, Sisi, ale ani tá Ela nie je zlé. 🙂
Moja šéfka v DE mala čierneho labradora volala sa Gina (Džina) bol to úžasný pes. Máme doma Sisi, Lusy.
Zita, Flora
Nola
Luna✨🖤
Ja som vyberala vždy mena krátke a zvučne pre psa, aby sa nedali zameniť s povelom.
Mne sa páči napríklad Bria,Tara,Kyra,Ruby,Roxy
Benny
Sara je dobre meno
@anonym_0074ca Ja som si myslela že také meno sa dáva ľuďom a nie zvieratám 😂. Sara je chara. To už radšej dať tomu psovi meno Bimbo.
Dona
Poznám fenky Nara, Luna, Lili, Zoe ,Tara, Kyra, Lara ,Brita
@anonym_0074ca Ja som si myslela že také meno sa dáva ľuďom a nie zvieratám 😂. Sara je chara. To už radšej dať tomu psovi meno Bimbo.
@anonym_d58e5a susedia majú fenku Mariku
@anonym_autor Peggy

Ela, Sara za mna vela malych dievcatiek sa tak volá no 😄🤷🏼♀️
Ziva, Mila, Freya, Nala